221b خیابان بیکر!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ali.Holmes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 221b خیابان بیکر!

حالا اینکه سوژه چه سازی میزنه کمی تخصصیه و همه نمیتونن شرکت بکنند. یک سوال دیگه مطرح بکنیم.

چطور هیکل یک نفر رو تشخیص بدیم؟ چیزهایی مثل قد و وزن. (لباس که تابلوئه. چیز دیگه بگید)

اگه تشک تختش نرم باشه میشه از رو جای بدنش رو تخت فهمید.هم قدشو،هم حدود وزنشو(بر اساس فرو رفتگی کم یا زیاد...زیادی تخیلی شد؟!)

دوستان وزن و قدش رو باید وقتی بفهمیم که خودش نیست.نمیشه گفت که نگاهش میکنیم و تخمین میزنیم قد وزنش رو !!! این که دیگه کاری نداره...........والا!
+از جایی که کابینت های بالای آشپز خونه و سبد ظرفشویی نصب شده تقریبن قدش میشه فهمید.
+اگه یه وسیله ی ورزشی مثل دوچرخه تو خونه داشته باشه هم میشه از بلند و کوتاهیش فهمید.
+وزنش هم اگه یارو از این ترازو دیجیتال هایی که وزن قبلی رو تو خودشون نگه میدارن داشته باشه میشه فهمید.که البته احتمالش خیلی کمه!
+یه راه دیگه هم هست که اگه تنها زندگی کنه میتونی بری سطل آشغال خونش رو نگاه کنی،اگه روز فرد بود(چون آشغال ها رو اینجا روز های زوج جمع میکنن!) و سطل آشغال پر از آشغال بود اون وقت میشه حدس زد آدم چاقیه.
+در ضمن اگه کتاب های کتاب خونش رو نگاه کنیم به نتایج خوبی میرسیم:معمولن افراد چاق کتاب های رژیم و...زیاد دارن.آدم های قد کوتاه هم مد شده کتاب "روش های افزایش قد" میخونن!حتمن از رو کتاباش میشه فهمید!!!!!!

از کفشاشم میشه فهمید چون هم آدم قد بلند و هم آدم چاق سنگین ترن!

خب نظر دیگه ای نیست؟؟؟؟؟

من بگم بعدیو؟؟؟ [-o<
از کجا ی ملوانو با ی شخص عادی از هم تمیز بدیم؟؟

"علمی نه تخیلی!!راهنمایی کردما..."

البته فک کنم این خیلی تخیلی باشه
ولی اگه طرف خیلی به دوردست نگاه می کنه، شاید بشه حدس زد که ملوانه
یا اینکه بریم کمدشو بگردیم ببینیم لباس و کلاه ملوانی داره یا نه ;D

اگه ملوانه زبل باشه حتما تو خونش اسفناج زیاد پیدا میشه ;D

یکی میزنیم تو گوشش اگه با دست چپ یکی خوابوند تو گوشمون چپ دسته و بالعکس!!!!! ;D ;D ;D ;D

مطمئنا يه سري دارو تو وسايلش پيدا ميشه
ممكنه اگه افسردگي داشته باشه عوارض شوك درماني رو توش پيدا كرد

ببینیم با دارو های چه بیماری ای بیشتر آشنایی داره. یا مثلاً دکتر های چه تخصص هایی رو خوب میشناسه ;D

به نقل از داماد مسعودی :
از کجا ی ملوانو با ی شخص عادی از هم تمیز بدیم؟؟

احتمالا صورتش آفتاب سوخته س ;D
یا وقتی باهاش حرف بزنیم از سفرهای دریای خیلی حرف بزنه (نه سفر زمینی)
نگاهش به دور دست هست احتمالا :-"

به نقل از محمّد :
چطور بفهمیم بیماری ای مرضی داشته؟ و چطور نوع مشکلش رو تشخیص بدیم؟

بعضی بیماری ها چهره رو درگیر میکنن !از توی حرف هاشون! و عادت هاشون :-?

میشه دفترچه تلفنشو نگاه کرد تا ببینیم شماره ی چه دکترایی رو داره

خب در راستای زنده کردن تاپیک های قدیمی! این تاپیک دوست داشتنی! بالا کشیده میشود:
یک موضوع یکی دو صفحه بحث بعد بریم موضوع بعدی:
فعلا همون موضوع چند وقت پیش که دو ژست بیشتر نشد و رفت بعدی:
چطوری بفهمیم کسی بیماری خاصی داره یانه!؟

ميريم خونش رو ميگرديم اگه دارويي بود كه براي بيماريهاي خاص هست ميفهميم
ما هم كه متخصص داروها ;D

بچه ها بیاین یه کاری بکنیم...هر هفته مثلا یه سوال مطرح میشه..روش های پیدا کردنشو میاین میگین...هرکی بهترینو گفت...نشان ِ شرلوک هولمز ِ سایتو میدیم بهش.خوبه؟؟ :-"

به نظر میاد زننده ی تاپیک مدتیه سایت نیومده اصن وگرنه طرح مسئله با خودشون بود..
برای این که شلوغ پلوغ نشه....اگه مسئله ی جالبی به ذهنتون رسید به من پ.خ بدین...هروقت وقتش شد بگم خودتون مسئله رو مطرح کنین...... ;D 8-^

الان بگین از کجا میشه فهمید کسی نقص ِ جسمانی داره...مثلا لنگه..یه چشم کوره...کچله....چلاقـ(ـغـ)ه... از اینا... :-"

(پ.ن.بچه ها من الان همین به ذهنم رسد واسه همین گفتمش که تاپک ِ به این خوبی خاک نخوره....اگه نظر ِ بهتر در حال ِ حاضر دارین بگین من سوالو عوض کنم... 8-^)

به جون ِ علی کریمی دیگه این ته ِ خلاقیتم بود واسه سوال پرسیدن..... :-"

به نقل از hypocrite :
یک موضوع یکی دو صفحه بحث بعد بریم موضوع بعدی

به نقل از parasto jooon :
الان بگین از کجا میشه فهمید کسی نقص ِ جسمانی داره...مثلا لنگه..یه چشم کوره...کچله....چلاقـ(ـغـ)ه... از اینا... :-"

مثلا اگه رد پا داشته باشیم یکی کشیده بشده و اون یکی بیشتر فرو بره داخل زمین یعنی یه پاش می لنگه!

حالا اگه به جز نقص به بیماری هم بپردازیم گسترده تر میتونیم صحبت کنیم:
مثلا کسایی که شدیدا احساس گرمای بی مورد دارن احتمالا پر کاری تیروییده!
یا اگه خیلی خواب آلوده احتمال زیاد همیشه کمبود آهنه!
(چون خوه کانن دویل (خالق شرلوک) دکتر بوده خیلی از این موارد استفاده کرده!)

خب این سواله یکم زیادی راحت نیست ؟ ;D چون این مشکلایِ ظاهریُ میشه با چشم و حواس تشخیص داد ( که لنگه یا ... :-" )

سوالِ بعدی این که 5،6 تا آدمِ چشم آبی جلومون نشستن . از کجا میشه تشخیص داد کدوما لنز دارن ؟
(راهِ خلاقانه لطفاً :-" )

به جون علیِ پرستو خلاقیت من ته کشیده س :-"

میگیم هرکی لنز میذاره خره ٬ بعد نگا میکنیم ببینیم کدومشون واکنش نشون میده . ;;)

براي اینکه بفهمیم یکی کچل هست یا نه تو خونش رو نگاه میکنیم .معمولن کسی که مو داره جاهای دم دست شونه داره.اگه تو خونش شونه نبود میفهمیم کچله ;D

برای لنز ها:یه راهی هست که یه کم عوارض داره!اگه موارد شوینده تو محیطی که کسی لنز زده باشه اون مواد میرن زیر لنزه و شخص مجبور میشه لنز رو در بیاره چون درد داره شدیدن.مخصوصن وایتکس.البته حتا ممکنه اون شخص بیناییش رو برای چند ساعت از دست بده ;D

اونایی که لنز میزارن فک کنم ناخوناشون کوتاهه اونجوری نمیتونن ساز هایی مثل گیتار بزنن

• لایک
امتیازات: N.M
Back
بالا