• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

221b خیابان بیکر!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ali.Holmes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 221b خیابان بیکر!

برایِ کچلا : دخترایی که مو دارن معمولاً دور و برشون و رو لباسشون و اینا یکی دو تار مو هست ... اگه نبود کچله ! :-" میشه عم یه پنکه ببریم پشتش ، بعد به صورت ناگهانی روشنش کنیم . اگه کلاه گیس باشه میره ، هار هار میخندیم 8-^

اگه یکم باهاشون حرف بزنی میفهمی.چون معمولا اوناییکه لنز میزنن یه جوری غیر عادی چشمُ ابروهاشونُ تکون میدن مثلا این شکلی> ;;)

چیزه..نور بندازیم تو چشمش...بعد قشنگ حاشیه ی لنزه مشخص میشه رو قرنیش....... :-"

بابا اصن چرا خودمونو اذیت میکنیم؟ :-" این لنزا ضایس که لنزه ;D به جونِ خودم... :-" فقط باید عینِ احمقا زل بزنی به یارو :-"

بچه ها انقد سخت نیستااا که راه خلاقانه بدین...
من خودم لنز میزارم...اصن تابلوئه لنز تو چشته...
چشاتو خودت اونجوریتکون میدی

آخه نمی فهمم لنز چه ربطی به علم استتناج داره؟! #-o
یکم قضیه رو شرلوک هولمزی کنید نا سلامتی اینجا خیابان ِ بیکره!
بعدشم، قراره ما یه سری وسایل و ویژگی های فرد مورد نظر رو بطور غیر مستقیم ببینیم و بعد تحلیل کنیم که حالا اون فرد ِ اصلی ِ چه جوری بوده!
به افتخار خودم که این تاپیک جیگر >:D< رو آپ کردم خودمم یه سوژه میدم :-"

فک کنین یه یارویی که مرده/ به قتل رسیده !
چه جوری بفهمیم مضنون ازش خوشش میومده یا بدش میومده؟!
(با توجه به اینکه ممکنه تو تمام طول زندگی مقتول باهاش خوب راه اومده باشه و مدرکی نداشته باشیم )

* بعدشم، کسایی که خیلی با شرلوک سرکار داشتن لطفاً روشای خود شرلوک رو نگن اگه موضوع های مورد مطالعه هم پوشانی داشت
تقلبه خب :-"
حالا کسایی که واقعاً صادقانه هیچی نمیدونن ازش اگه روشاشو بگن عیب نداره میبخشیم :-"

میشه از دروغ سنج استفاده کردا :-"
اما خیلی کسل کننده و قابل پیش بینی ِ + خلاقیت هم نداره
من وقتی سوالُ پست کردم هیچ ایده ای نداشتم الان اولین ایده رو خودم میدم!

بهش اس ام اس میدیم B-)
با این متن : هنوزم تصمیم داری از ---[nb]مقتول[/nb] به خوبی یاد کنی؟!

یارو 2 مدل جواب میده :
1. شما؟؟!! یا چطور؟؟؟!
2. آره، شما؟! یا آره، چطور؟؟!

با توجه به آزمایشات تجربی ِ خودم(!) "آره" ی اول جمله همیشه چاخانه :-"
پس اگه بگه آره.... یعنی به خوبی ازش یاد نمیکنه -> باهاش بد بوده

* توضیحات : از این روشای روان شناسی هم استفاده کنین،
شرولوک هم خیلی رو روحُ روان مردم کار میکرد :-"

به نقل از Madmazel Fairy Tale :
آخه نمی فهمم لنز چه ربطی به علم استتناج داره؟! #-o
یکم قضیه رو شرلوک هولمزی کنید نا سلامتی اینجا خیابان ِ بیکره!
بعدشم، قراره ما یه سری وسایل و ویژگی های فرد مورد نظر رو بطور غیر مستقیم ببینیم و بعد تحلیل کنیم که حالا اون فرد ِ اصلی ِ چه جوری بوده!
به افتخار خودم که این تاپیک جیگر >:D< رو آپ کردم خودمم یه سوژه میدم :-"

فک کنین یه یارویی که مرده/ به قتل رسیده !
چه جوری بفهمیم مضنون ازش خوشش میومده یا بدش میومده؟!
(با توجه به اینکه ممکنه تو تمام طول زندگی مقتول باهاش خوب راه اومده باشه و مدرکی نداشته باشیم )

* بعدشم، کسایی که خیلی با شرلوک سرکار داشتن لطفاً روشای خود شرلوک رو نگن اگه موضوع های مورد مطالعه هم پوشانی داشت
تقلبه خب :-"
حالا کسایی که واقعاً صادقانه هیچی نمیدونن ازش اگه روشاشو بگن عیب نداره میبخشیم :-"
عادتا وقتی یه نفر به یکی دیگه علاقه یا نفرت شدید داره به محض شنیدن اسمش عکس العمل متفاوت و تابلویی نشون میده که اگه دقت کنیم متوجه میشیم. یا مثلا وقتی داریم باهاش صحبت میکنیم و حرف مقتول رو وسط میکشیم سریع سعی میکنه موضوع رو عوض کنه

به نقل از Death Angel :
عادتا وقتی یه نفر به یکی دیگه علاقه یا نفرت شدید داره به محض شنیدن اسمش عکس العمل متفاوت و تابلویی نشون میده که اگه دقت کنیم متوجه میشیم. یا مثلا وقتی داریم باهاش صحبت میکنیم و حرف مقتول رو وسط میکشیم سریع سعی میکنه موضوع رو عوض کنه
اگه طرف زرنگ تر از این حرفا باشه و در حالی که متنفره سعی کنه گریه کنهُ از این حرفا که بگه چقد دلم براش تنگ شده و ....
اونوقت چی؟ :-? نمیشه که به طرف اعتماد کرد

گریه کردن خیلی چیز حساسیه ، همیشه وقتی یه نفر به زور داره گریه میکنه با کمی دقت متوجه میشید

Back
بالا