- شروع کننده موضوع
محمد
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- مدال المپیاد
- ریاضی و کامپیوتر
سلام.
شاید نشه واسه این تاپیک، یه انجمن مشخص تعیین کرد؛ ولی به نظرم این جا مناسب تر اومد...
قضیه چیه؟
شاید شنیده باشید؛ شایدم نه...قضیه اینه...
الان این بنده خدا، چشم راستش رو هواست... به احتمال زیاد باید چشمش رو تخلیه کنن
ابتدا یه کم متاثر بشید... بعد هم من یه سری حرف دارم... برای شنیدن، بد نیست...
1- اولین چیزی که می خوام بگم، اینه که دم این حاج آقا گرم! آدم امیدوار می شه به بعضی چیزی! انگیزه می گیره برای این که نفس بکشه توی این جامعه...
2- آدم های اینجوری عوضی هم هستند؛ یعنی " تا انقدر عوضیت "، رسیدند...
3- ناجا این وسط چی کار می کنه؛ توقع نمی ره که پلیس توی هر صحنه ای حاضر بشه! نه! به هیچ وجه منظور من این نیست! اما این دو نفر، یه شبه به این جا نرسیدند... مطمئنا فضا رو آماده دیدند... در بی خود بودن این آدما شکی نیست، ولی وقتی پلیس ما، بسیج ما ، تمرکز اصلی اش رو روی مسائل دیگه ای که تحت نظر اصلی نهاد های فرهنگی است، یعنی داخل شدن به حریم مردم درون ماشین ها(!!!) می ذاره، باید انتظار داشت که هنوز هم باشن پارک هایی که خوف و وحشت از حضور در آن ها را داشته باشیم...
4- و این وسط، صدا و سیما ما! دیروز نه بیست و سی و نه شبانگاهی، حرفی از این مساله نزدن؛ به انزوا بردن این خبر چه مفهومی داره؟ مثلا می خواهید بگید ما گل و سنبلیم؟ آره! به جاش می تونید خبر بدید که " دانش آموزان چینی امروز کنکور دارن؛ اونا می خوان برن دانشگاه، تا از فقر نجات یابند" . آره! همه جا فقر و وحشت بیداد می کنه و ما خوبیم...
می طلبید که مطلب کوتاه باشه...
یا علی
Kinder :
مطلب تاپیک بر روی مرز هست !
لازم می دونم به دوستان هشدار بدم؛ در صورتی که تاپیک به سمت بحث های سیاسی و خارج از محدوده ی قوانین کشیده بشه، قفل و ادامه ی بحث امکانپذیر نخواهد بود !
× در صورت تمایل برای پاسخ به موضوع، می توانید از مثال در ضمن نظراتتان استفاده کنید؛ نه اینکه فقط داستان تعریف کنید !!!
× عنوان مناسب برای تاپیک انتخاب شد !
× لطفاً منبع خبر را ذکر کنید !
شاید نشه واسه این تاپیک، یه انجمن مشخص تعیین کرد؛ ولی به نظرم این جا مناسب تر اومد...
قضیه چیه؟
شاید شنیده باشید؛ شایدم نه...قضیه اینه...
" ساعت ۲۲ شب سهشنبه در خيابان شريعتي، پائينتر از خيابان ملك به همراه ۲ نفر همراه داخل خودروي خود در حال عبور بوديم كه ناگهان صداي فريادهاي دختر جوان را شنيديم.
بلافاصله پس از شنيدن اين فريادها به سمت صدا حركت كرده و مشاهده كرديم كه ۲ نفر از اراذل و اوباش سوار بر يك موتور براي ربايش يك دختر جوان اقدام كردهاند. اين اراذل و اوباش قصد داشتند به زور، دختر جوان را سوار بر موتور كرده و با خود ببرند اما اين دختر با فريادهاي خود درخواست كمك كرده و از سوار شدن خودداري ميكرد و ۲ پسر جوان نيز وي را ضرب و شتم كرده و مورد هتاكي قرار ميدادند.
با مشاهده اين صحنه براي نجات دادن دختر به سمت اراذل و اوباش مهاجم يورش برديم، اما با مقاومت اين مهاجمان روبرو شده و درگير شديم. در هنگام درگيري، يكي از آنها كه شيشه نوشابهاي در دست داشت، اين شيشه را با زدن به بدنه موتور شكست و سپس با آن چندين ضربه به چشم راست من وارد كرد كه نتيجهاش را مشاهده ميكنيد. "
الان این بنده خدا، چشم راستش رو هواست... به احتمال زیاد باید چشمش رو تخلیه کنن
ابتدا یه کم متاثر بشید... بعد هم من یه سری حرف دارم... برای شنیدن، بد نیست...
1- اولین چیزی که می خوام بگم، اینه که دم این حاج آقا گرم! آدم امیدوار می شه به بعضی چیزی! انگیزه می گیره برای این که نفس بکشه توی این جامعه...
2- آدم های اینجوری عوضی هم هستند؛ یعنی " تا انقدر عوضیت "، رسیدند...
3- ناجا این وسط چی کار می کنه؛ توقع نمی ره که پلیس توی هر صحنه ای حاضر بشه! نه! به هیچ وجه منظور من این نیست! اما این دو نفر، یه شبه به این جا نرسیدند... مطمئنا فضا رو آماده دیدند... در بی خود بودن این آدما شکی نیست، ولی وقتی پلیس ما، بسیج ما ، تمرکز اصلی اش رو روی مسائل دیگه ای که تحت نظر اصلی نهاد های فرهنگی است، یعنی داخل شدن به حریم مردم درون ماشین ها(!!!) می ذاره، باید انتظار داشت که هنوز هم باشن پارک هایی که خوف و وحشت از حضور در آن ها را داشته باشیم...
4- و این وسط، صدا و سیما ما! دیروز نه بیست و سی و نه شبانگاهی، حرفی از این مساله نزدن؛ به انزوا بردن این خبر چه مفهومی داره؟ مثلا می خواهید بگید ما گل و سنبلیم؟ آره! به جاش می تونید خبر بدید که " دانش آموزان چینی امروز کنکور دارن؛ اونا می خوان برن دانشگاه، تا از فقر نجات یابند" . آره! همه جا فقر و وحشت بیداد می کنه و ما خوبیم...
می طلبید که مطلب کوتاه باشه...
یا علی
Kinder :
مطلب تاپیک بر روی مرز هست !
لازم می دونم به دوستان هشدار بدم؛ در صورتی که تاپیک به سمت بحث های سیاسی و خارج از محدوده ی قوانین کشیده بشه، قفل و ادامه ی بحث امکانپذیر نخواهد بود !
× در صورت تمایل برای پاسخ به موضوع، می توانید از مثال در ضمن نظراتتان استفاده کنید؛ نه اینکه فقط داستان تعریف کنید !!!
× عنوان مناسب برای تاپیک انتخاب شد !
× لطفاً منبع خبر را ذکر کنید !