• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چهار دلیل برای جیل بریک نکردن آیفون و آی پد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.mr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چهار دلیل برای جیل بریک نکردن آیفون و آی پد

به نقل از lof :
من گوشیم به لطف مهران جیل برک شده

مشکل زیادی نداره

بعضی وقت ها یکم لگ پیدا میکنه

ولی میخوام iOS 5 رو که روش ریختم دیگه جیل برکش نکنم

65 تومن میدی یه کریدیت کارد 50 دلاری میخری حالشو میبری و خیلی هم خوبه!

اصلن هم نیاز به وی پی ان و ف****ر شکن نیست

مگه app store ف****ره؟!!! نه!

خیلی راحت میتونی استفاده کنی!

ID هم ساختنش هیچ مشکلی نداره!

حداقل واسه من که نداره

من میخوام گوشیمو از جیلبرک خارج کنم

چون اولا میبینم گوشیم سرعتش کمی کم شده

و همچنین این که یه جور دزدیه1
خواهش می کنم، کاری نکردم !
ولی اگه جیل هم نکنی، برای نصب نرم افزار با IP ایران نمی تونی بری App Store!! بازم باید **V بزنی چون اپل تحریم کرده ایرانو (دستش درد نکنه ;D)

در مورد اون قضیه دزدی هم که گفتی،باید بگم که داش سروش،وقتی میان یه کشور رو بی دلیل محدود میکنن،واقعا حقشونه! :|

به نقل از مــــهران :
خواهش می کنم، کاری نکردم !
ولی اگه جیل هم نکنی، برای نصب نرم افزار با IP ایران نمی تونی بری App Store!! بازم باید **V بزنی چون اپل تحریم کرده ایرانو (دستش درد نکنه ;D)
كه اونم با وجود تو حله ;D

كلا تو نباشي من به شخصه موندم چي كار كنم!
به نقل از .:amir.mr:. :
در مورد اون قضیه دزدی هم که گفتی،باید بگم که داش سروش،وقتی میان یه کشور رو بی دلیل محدود میکنن،واقعا حقشونه! :|
باو آخه تقصير اون بيچاره نيست كه! اونم زير فشار سياست هاي آمريكاس! به هر حال من كه بازم يه جورايي راي نميشم!

بی دلیل ؟!‌ .....
اول محدودیت بوده یا اول دزدی !؟ وقتی ۹۹٪ نرم افزار ها و ۹۹.۹۹٪ آهنگ هایی که داریم دزدیه، بی دلیل ؟!

با مهران موافقم، تحریمایی که اپل برای ایران در نظر گرفته درواقع نه بخاطر سیاستای آمریکا، که بخاطر امضا نکردن کپی رایته
فقط چند کشور کپی رایت رو امضا نکردن، ایران، عراق، کره شمالی و چند کشور آفریقایی

دلایلی که نارنجی واسه جیلبریک نکردن آورده چرته! من بجز کمی از دلیل اول، سه تای دیگه رو ابدا قبول ندارم
که البته مورد اول هم اگه جیلبریک با روش مناسب و اصولی انجام بشه اتفاق نمی افته

واسه خرید گیفت کارد: اینجا ارزون میده http://shop.fullnet.ir/?p=25

مشکلتو حل کردی؟چطوری؟ :-?
اینجا یاد میده که چجوری یه اکانت آیتیونز بسازی بدون کردیت کارد :
http://www.faradid.com/article.php?id=1794

و از اینجا هم میتونی آیتیونز گیفت کارد بگیری و به راحتی استفاده کنی . . . ;D
http://www.faradid.com/cat.php?id=84

کلاً سایت خوبیه . . . قیمت هاش نسبتاً مناسب تر از جاهای دیگه است! ;D

منم اصلاً خوشم نمیاد برنامه هایی رو که یه نفر کلی براش زحمت کشیده، به راحتی بدزدم!!!!! [-(
هرچند همه میگن هدف از جیلبریکینگ استفاده ی بیشتر از قابلیت های iDevice هست؛ اما در عمل میبینیم که بیشتر، برنامه های پولی مورد استفاده قرار میگیرن!!!!!! ;D

ولی برای خرید گیفت کارت اینجار و پیشنهاد می کنم : http://paybycashu.com/product_iTunesgiftcard.php

چون همون لحظه که پول و بریزی کد گیفت کارت و میده و اینکه CashU خیلی معروفه. فقط تو ایران نیست، همه جا میشه ازش استفاده کرد.

اقا اومدم يه تجربه شخصي رو عنوان كنم.
من ميخواستم بازي dream scape رو روي يه ipodنسل ٣ بازي كنم كه جيل شده بود،بازي بعد از دمو اول كرش ميكرد و ميرفت بيرون،در صورتي كه روي يه جيل نشده (كه دوستم بازي رو خريده بود( اجرا ميشد
اشكال از كركش هم نبود
نتيجه:جيل برك كردن واقعا سرعتو كم ميكنه :-"
اونم زياد

توی اینکه جیل بریک سرعت رو کم میکنه شکی نیست ولی این کم شدن سرعت روی نسل 4 آیفون و آیپد2 قابل احساس نیست و مشکلی احساسا نمیشود!
شما نیاز نیست از cydia خرید کنید شما از روی سایدیا برنامه ی installous را دانلود میک نید و میتونید از اینستالوس تمام برنامه های اپ استور (آخرین ورژن) رو رایگان دانلود کنید .
سعی کنین برا برنامه پول مفت ندین اونا رو از installous رایگان دانلود کنید
نکته ی دیگر اینه که تمام برنامه های خوب و پولی سایدیا توی سورس cydia.mobile4persian.net موجودند از جمله سلست و بارل و....
این نکته هم هست که روی وسیله جیل نشده ما خیلی خیلی محدودیم حتی نمیتونیم برای عوض کردن صفحه یه افکت بذاریم

ولي چندتا از اين برنامه هاي قفل شكسته از همين سورس مذكور رو مثل mywi دانلود كردم و دستگاه رفت رو حتلت سيف مد ولي پسر عموم كه اين برنامه رو خريده مشكلي نداره :-??

Back
بالا