• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میکنتاش ، ویندوز یا لینوکس ؟! نظر شما چیه ؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ..........
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : میکنتاش ، ویندوز یا لینوکس ؟! نظر شما چیه ؟!

به نقل از missmarvelous :
گاهی اوقات با اون چیزی که باید تو لینوکس بلد باشی فرق میکنه! خب حالا اگه به هر دلیلی یکی نتونه یا نخواد از Ubuntu استفاده کنه چی؟ منظورم اینه که تا حالا توزیعی از لینوکس ندیدم که همه ویژگی ها رو با هم داشته باشه و هر کاربری از اماتور و تازه وارد گرفته تا فوق حرفه ای با هر سطح تخصصی بتونه باهاش کار کنه.
یعنی چی فرق داره؟ توی هر سیستم عاملی چیز هایی هست که واسه کاربرای عادی سخته.
چرا یک نفر ممکنه نخواد از اوبونتو استفاده کنه؟(البته openSUSE یا mint هم خوبن! :دی)
خیلی واضحه که یه توزیع نمیتونه همه ویژگی هارو با هم داشته باشه! واسه همین هست که چند تا توزیع داریم!
(البته این قضیه ربطی به گروه کاربرایی که از یه توزیع استفاده میکنن نداره. مثلا اوبونتو هم توسط کاربرای عادی استفاده میشه هم واسه کار های پیشرفته(برای مثلا توسعه سیستم عامل گوگل کروم, فقط روی اوبونتو امکان پذیره!)
مثلا واسه اوبونتو نزدیک به 3500 تا برنامه داریم و واسه یه توزیع دیگه به زور به 2000 تا میرسه.
گفتن اینکه یک برنامه برای یک توزیع هست و واسه یکی دیگه نیست بی معنیه(بجز چند مورد خاص)
اگر یک برنامه برای یک توزیع باشه برای بقیه هم هست.
(این عدد هارو شما از کجا آوردین؟)
پ.ن: من تا حالا نتونستم با لینوکس از Blue-ray استفاده کنم.
پ.ن2: قبلنا اینطوری بود که لینوکس با این که سخت افزارهای بیشتریو پشتیبانی میکرد ولی سخت افزارهای تخصصیو پشتیبانی نمیکرد و درایور ها رو هم باید دانلود میکردی. نمیدونم الانم همینه یا نه؟
پ.ن.3: مقایسه استفاده از سیستم عامل های مختلف(کلاینت و سرور): ویندوز87% - مکینتاش 11% توزیع های مختلف لینوکس 2%
سیستم های سرورحدود 93% لینوکس
۱- این بخاطر این هست که دیسک های بلو ری به این شکل ساخته میشن!(بحثش طولانی و توی این تاپیک نمیشه گفت)
به هر حال یه راه هایی واسه دور زدنش هست:
https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats/BluRayAndHDDVD
2- برخلاف تصوری که وجود داره توی خود لینوکس پشتبانی سخت افزاری بهتری نسبت به خود ویندوز وجود داره(یعنی دقیقا بعد از نصب)
به عنوان مثال من توی اوبونتو نیازی ندارم درایور بلوتوث یا کارت SD رو نصب کنم, همراه با خود سیستم عامل هست.
در مورد بقیه هم که درایور هاش باید نصب شه توی اوبونتو با یک کلیک انجام میشه. (البته چند تا استثنا هست)
۳-خب؟
بعدشم حتی برنامه های اوپن سورس هم نسخه تجاری دارن با امکانات بیشتر از ورژن رایگانش! به جز قسمت اولش من بقیه رو کاملا قبول دارم. اوپن سورس بودن واقعا مزیت بزرگیه.ولی نصب آسان؟ مگه اینکه تو Ubuntu آسون باشه تو بقیه که من همچین چیزی ندیدم!
در مورد امنیت هم فکر میکنم مکینتاش بهتره.
من تاحالا فقط ۱ برنامه اپن سرس دیدم که نسخه تجاری داشته باشه(دوتا در حقیقت) شما میتونی ۳ تا دیگه نام ببری که بشه ۵ تا؟
(بعلاوه, افرادی که چنین کاری میکنن فلسفه نرم افزار آزاد رو متوجه نشدن!)
توی اوبونتو که دیگه عکسشو گذاشتم!
در مورد بقیه هم به نظر من حتی از ویندوز هم آسون ترن, نوشتن ۱ خط توی ترمینال نسبت به گشتن و پیدا کردن برنامه +‌ گذروندن تمام مراحل ستاپ خیلی آسون تره.(هرچند که خیلی توزیع های دیگه هم واسه نصب برنامه رابط گرافیکی دارن)
در مورد امنیت هم علاوه بر چیزی که پویا گفت دو مورد دیگه هم هست:
۱-لینوکس اپن سرسه, این یعنی مشکلات خیلی سریع تر پیدا میشن و خیلی سریع تر هم رفع میشن
۲- میشه معادل AppArmor, SELinux , PaX توی مک رو نام ببرید؟

به نقل از sjazayeri :
۱- این بخاطر این هست که دیسک های بلو ری به این شکل ساخته میشن!(بحثش طولانی و توی این تاپیک نمیشه گفت)
به هر حال یه راه هایی واسه دور زدنش هست:
https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats/BluRayAndHDDVD
جالب بود نمیدونستم. ولی بازم سخته!
۳-خب؟من تاحالا فقط ۱ برنامه اپن سرس دیدم که نسخه تجاری داشته باشه(دوتا در حقیقت) شما میتونی ۳ تا دیگه نام ببری که بشه ۵ تا؟
(بعلاوه, افرادی که چنین کاری میکنن فلسفه نرم افزار آزاد رو متوجه نشدن!)
فکر کنم اینجا منظور منو بهتر توضیح داده:http://itmanagement.earthweb.com/osrc/article.php/3929976/63-Top-Commercial-Open-Source-Projects.htm
در مورد امنیت هم علاوه بر چیزی که پویا گفت دو مورد دیگه هم هست:
۱-لینوکس اپن سرسه, این یعنی مشکلات خیلی سریع تر پیدا میشن و خیلی سریع تر هم رفع میشن
۲- میشه معادل AppArmor, SELinux , PaX توی مک رو نام ببرید؟ نداریم!
الان نتیجه ای که من گرفتم اینه:
مهم ترین ویژگی لینوکس اپن سورس بودنشه و امنیت بیشتر و اینکه قابلیت سفارشی شدن رو داره.
ولی مکینتاش در ازای اینا محیط کاربر پسند تری داره و برای کارای گرافیکی مناسب تره.اشکال عمده ش هم انحصارطلبی و این که فقط روی دستگاه های اپل درست کار میکنن.
لینوکس شاید بهترین سیستم عامل باشه ولی پرطرفدارترین سیستم عامل نیست چون حقیقتا کار باهاش یه ذره سخته.برای کار با لینوکس باید اطلاعات پایه بیشتری داشته باشی.یعنی لینوکس بیشتر برای کاربرد های حرفه ای تر هستش، دلیلش هم همون چیزایی بود که قبلا گفتم.مثل ترمینال،دیسک های بلو ری یا نبود جایگزین خوب برای microsoft office

چرا اینقد میگین لینوکس به دارد تازه کارا نمی‌خوره؟؟؟ :-\
من خودم تازه کارم و حال حاضر مشکلی‌ هم ندارم.تاحالا هرچی‌ مشکل داشتم به راحتی‌ رفع شده
واقعا دارم به عنوانه یه تازه کار از لینوکس لذت میبرم :x
البته مساله یه اصلی‌ علاقس ،اگه آدم علاقه نداشته باشه با همون اولین مشکل جا می‌زنه

.

فکر کنم اینجا منظور منو بهتر توضیح داده:http://itmanagement.earthweb.com/osrc/article.php/3929976/63-Top-Commercial-Open-Source-Projects.htm
اگر لینک رو میخوندین متوجه میشدین که اینجا از commercial منظورش پولی نبوده! منظورش نرم افراز مربوط به کار های تجاری بوده و اینها همه اپن سرسن!

پ.ن. این تاپیک چرا منتقل شده اینجا؟ این جاش تو سیستم عامل هست. دلیلش واضیح هست ولی اگر متوجه نمیشین اسم این تاپیک هست مکینتاش, ویندوز یا لینوکس, مکینتاش محصول اپل هست, دوتای دیگه که نیستن!

بی شک فقط مکینتاش،
بعدش هم لینوکس،
هر کاری کردم از موقعی که به مک دست زدم با ویندوز کنار نیومدم

بهتره همه ی جوانب در نظر گرفته بشه. یه سیستم مک کامل و استاندارد حداقل دوبرابر یک PC با سخت افزار معادل و سیستم عامل ویندوز قیمت داره.

خوب هر کس به دلایل مختلفی از سیستم عامل های مختلف استفاده میکنه :
1. قیمت
2. کارایی یک سیستم عامل
3. یک سیستم عامل تا چه حد نیازش رو برطررف میکنه

خوب هرکسی که براش قمیت مهم باشه ، بیشتر از لینوکس استفاده میکنه
ولی کسایی که کارایی یک سیستم براش مهمه از مک استفاده میکنن
چون به نظر من خیلی کارایی داره مک که ویندوز تا حالا نداشته
البته هرکس نسبت به نیازش هر سیستم عاملی رو انتخاب میکنه
من خودم مک رو ترجیح میم با اینکه دارم از ویندوز استفاده میکنم

به نقل از H O S E I N :
بهتره همه ی جوانب در نظر گرفته بشه. یه سیستم مک کامل و استاندارد حداقل دوبرابر یک PC با سخت افزار معادل و سیستم عامل ویندوز قیمت داره.
دقیقا!

من هم با ویندوز هم با لینوکس هم با مک کار کردم.
از لینوکس بیشتر لذت بردم! و هم کارایی بهتری دیدم!

من به دلیل یک کاری که دارم مجبورم با لینوکس کار کنم ! من Terminal رو توی Startup ام گذاشتم که همیشه باز باشه ! ;D من موندم این Terminal رو از لینوکس بگیرن چی میمونه براش !!
مخصوصا ubuntu 11.04 که بهش Unity هم اضافه شده که مصرف باتری در حد کولرگازی !!! هنگ هم که یک کار طبیعی شده ! ;D

Back
بالا