پاسخ : تحت نظر ، مدیریت شده!!!
به نقل از negar.mr :
ببخشید ولی میشه گفت همه ی کاربرا به این اعتقاد دارن که پ خ ها خونده میشه
این مطلب رو خیلیا به خود من گفتن
و یه مسئله ی دیگه هم هست
خیلیا اصن سمپادی نیستن ولی تو این سایت عضون
نمیشه کاری برای این مسئله کرد؟
خیلیا هم هستن که به روح اعتقاد دارن، مهم این نیست که کی به چی اعتقاد داره، مهم اینه که کدوم اعتقاد منطقیه
الان من از لحاظ منطقی این جریان رو بررسی می کنم:
برای خوندن پ.خ های یک یوزر بدون این که پسوردش عوض بشه فقط یک راه وجود داره، این که از دیتابیس هش پسورد (که یک نوشته کد شده طولانی ه) رو کپی کنن، بعد هش پسوردی که خودشون درست کردن رو بزارن بجای پسورد اون یوزر، بعد با پسوردی که میدونن وارد یوزر شن، بعد پ.خ ها رو بخونن، بعد دوباره برن توی دیتابیس، هش اصلی رو جایگزین کنن و سیو کنن
حالا کافیه این پروسه رو توی این شرایط فرض کنی:
حدود 1000 یوزر فعال ماهانه هست
100 یوزر روزانه حداقل
اگه توی این تعداد، پ.خ های 200 نفر (یک پنجم فعال های ماهانه) خونده بشه، و اون فرایندی که گفتم 15 دقیقه طول بکشه:
200×15=3000 دقیقه=50 ساعت!
یعنی مدیران اگه بخوان پ.خ های یک پنجم یوزرای فعال ماهانه رو فقط برای یک بار چک کنن، هر ماه 50 ساعت = 2 شبانه روز و 2 ساعت مداوم در حال چک کردن پ.خ ها باشن
حالا همین رو، توی حالتی پیاده کن که پ.خ ها بیشتر از یک بار در ماه چک شن (اینجور که از حرفت بر اومد) و هیچ کدوم از یوزرا هم در مدتی که پسوردشون عوض شده خبردار نشن، حالا این واقعا منطقیه؟
درباره یوزرای غیرسمپادی: اگه شما دیدین، گزارش کنید تا حذف شن
اگه ما دیدیم، حذف میشن
اگه نفهمیم، بالاخره خودشون خسته میشن
اگه واقعا ما نفهمیدیم و خودشون خسته نشدن (که احتمال بسیار کمی داره و میشه گفت تابحال موردی نبوده)، نوش جونشون، بزار حالشو ببرن! کار +18 که نمی کنیم، سهام عدالت و یارانه و سهمیه کنکور هم نمیدن به یوزرا، بزار باشن!