تحت نظر ، مدیریت شده!!!

اینکه کسی تحت نظر میره و پستاش باید تایید شه بعد نشون داده میشه مناسبه به نظرتون؟

• رای‌دهندگان
    34

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science
پاسخ : تحت نظر ، مدیریت شده!!!

گزارش به کل دادن....
خودشون که پ.خ ندادند....... :) :)

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ..AndromedA.. :
گزارش به کل دادن....
خودشون که پ.خ ندادند....... :) :)
یعنی چی؟ با پ.خ اگ اخطار دادن که اسمش هشدار نیست،
اگه یه پ.خ اومد که نوشته بود جامعه فارق التحصیلی و دانش آموزی سمپادیا که فقط مدیر داخلی بالا تر بوده.

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : ...

آقا اجازه ؟ بچه گيج شد
الان بالاي چند باشي تحت نظري؟
مطمئنيد پ.خ ها چك نميشه؟
پ.خ هام يهو پاك ميشه:-"
شايد روح اجداد مطهري ميان پاك ميكنن

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

به نقل از Dr.Eniac :
فکر نمیکنین بهتر باشه کسی که اخطارو میده خودش شخصا یه توضیحی به کاربر بده که برای کدوم کارش این اختارو گرفته ؟
یعنی اگه اسپم داده دقیقا پست مورد نظرو بهش بگه یا اگه قانونی رو رعایت نکرده دقیقا مشخص کنه کدوم قانون و کجا رعایت نشده ؟
نه من زیاد با این موافق نیستم :D
چند تا دلیل داره :
1- فک کنم به یه نفر تا حالا فقط برای یه پست اسپم تذکر نداده باشن اکثر کسایی که بهشون تذکر داده شده اسپم هاشون حد اقل 2 رقمیه :-" .
2- وقتی اسپم یه نفر را بهش میگی شروع میکنه برات دلیل آوردن و فلان که فک نکنم خوب باشه
3- بیشتر اسپم ها وقتی مشاهده میشن بلا فاصله پاک میشن دیگه فرصتی نمیمونه ک ب طرف نشون بدی :D

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از سیاوش :
3- بیشتر اسپم ها وقتی مشاهده میشن بلا فاصله پاک میشن دیگه فرصتی نمیمونه ک ب طرف نشون بدی :D

بازهم برای همه کسانی که توانایی هشدار دادنو دارن قابل دسترسیه .

لازم نیست به دفاعیات جواب داده بشه ! طرف حرفشو زده و مدیران هم قبول نکردن ، این که چیز پیچیده ای نیست ! حد اقلش اینه طرف میفهمه کدوم کارش اشتباه بوده و نباید دیگه تکرار کنه !

در مورد تایید پستها هم یه سوال درگیرم کرده ، وقتی مثلا یه نفر به خاطر آواتارش اخطار میگیره بازم پستاش کنترل میشه دیگه ؟ خب آواتار چه ربطی به پستاش داره ؟

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

با تاییدی شدن پستها زیاد موافق نیستم!

اما بقیه موارد به نظر منطقی میان

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از سیاوش :
چند تا دلیل داره :
1- فک کنم به یه نفر تا حالا فقط برای یه پست اسپم تذکر نداده باشن اکثر کسایی که بهشون تذکر داده شده اسپم هاشون حد اقل 2 رقمیه :-" .
2- وقتی اسپم یه نفر را بهش میگی شروع میکنه برات دلیل آوردن و فلان که فک نکنم خوب باشه
بله پست های اسپم گونشون دو رقمیه و چک میکنم من به شخصه!
مثلا کسی که یه بار پسته متوالی میده که اخطار نمیگیره!
من میرم پروفایلش، اگه کسی چیزی ادغام کرده یا بازم داشت اینکارو میکنم! اگه نه خودم پستو ادغام میکنم چیزی میگم!
به نقل از Dr.Eniac :
بازهم برای همه کسانی که توانایی هشدار دادنو دارن قابل دسترسیه .

لازم نیست به دفاعیات جواب داده بشه ! طرف حرفشو زده و مدیران هم قبول نکردن ، این که چیز پیچیده ای نیست ! حد اقلش اینه طرف میفهمه کدوم کارش اشتباه بوده و نباید دیگه تکرار کنه !

در مورد تایید پستها هم یه سوال درگیرم کرده ، وقتی مثلا یه نفر به خاطر آواتارش اخطار میگیره بازم پستاش کنترل میشه دیگه ؟ خب آواتار چه ربطی به پستاش داره ؟
نه!
اون یه اشتباه بود که ما میتونستیم ببینیم، بعد هم بر داشته شد امکانش!
ما پست های حذف شدرو نمیتونیم ببینیم!
ببین، اواتار اخطار مییره، مثلا 5% 10 % یارو بر میداره، دو روز بعد من میرم کم میکنم!
بعد اینکه مثلا وقتی یکی مثله اون افرادی که قدیما تو عقیدتی یادتونه حتما!!!! میومدن فحش رو به بچه ها میکشیدنو خلاف قوانتین بودن، ام وقت نداشتیم هی آخرین ارسالاشو چک کنیم، خب تحته نظر باشه بهتره!
بعد خلاف قوانین خلافه! و اخطار میگیره!
به نقل از aRThaS_08 :
با تاییدی شدن پستها زیاد موافق نیستم!

اما بقیه موارد به نظر منطقی میان
توضیح دادم در بالا! ما نمیتونیم همه ارسال های آخر هر کاربرو چک کنیم!!!
به نقل از به دنبال اعتماد السلطنه;D :
آقا اجازه ؟ بچه گيج شد
الان بالاي چند باشي تحت نظري؟
مطمئنيد پ.خ ها چك نميشه؟
پ.خ هام يهو پاك ميشه:-"
شايد روح اجداد مطهري ميان پاك ميكنن
بالای 35% فکر کنم!!!
نه عزیزم!
پ.خ چیزه شخصیه!!!!! هیچکس نمیتونه ببینه! یادم یه بار مطهری هم بهتون توضیح داد که ما بیکار نیستیم پ.خ مردم بخونیم!
یهو پ.خ هات پاک میشه یا خودت پاک میکنی، یا کسی لابد! ما کاری نمکنیم!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

×، تحت نظر بودن از همون اخطار 5 شروع میشه ها!، بعد از 35 میشه مدیریت شده که باید پستاش تایید شن (سبز تحت نظر، نارنجی مدیریت شده)

وقتی اخطار زیر 35 باشه، یوزر تحت نظره یعنی یه نوشته سبز زیر اسمش میاد واسه مدیرا که پستاشو با دقت بیشتری بررسی کنن و از قسمت مدیریت هم میشه پستای کاربرای تحت نظر رو دید، ولی پستا نیاز به تایید ندارن (زیر 35)
بعد از 35ـه که تگ نارنجی "مدیریت شده" زیر آواتار میاد و پستا نیاز به تایید مدیر بخش یا مدیر داخلی به بالا رو دارن
و تنها مانعی که برای یوزر پیش میاد هم همین پست دادنه، نه توانایی های دیگه ای مثل پ.خ دادن، آواتار گذاشتن و غیره

در مورد خوندن پ.خ ها مطمئن باشید کسی نمیبینه، درسته که خواستن توانستن است اما اینجا سمپادیاست، نه سمپادسیتی و حریم خصوصی! یوزرا حفظ میشه

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از GCD :
در مورد خوندن پ.خ ها مطمئن باشید کسی نمیبینه، درسته که خواستن توانستن است اما اینجا سمپادیاست، نه سمپادسیتی و حریم خصوصی! یوزرا حفظ میشه
ببخشید ولی میشه گفت همه ی کاربرا به این اعتقاد دارن که پ خ ها خونده میشه
این مطلب رو خیلیا به خود من گفتن
و یه مسئله ی دیگه هم هست
خیلیا اصن سمپادی نیستن ولی تو این سایت عضون
نمیشه کاری برای این مسئله کرد؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از negar.mr :
ببخشید ولی میشه گفت همه ی کاربرا به این اعتقاد دارن که پ خ ها خونده میشه
این مطلب رو خیلیا به خود من گفتن
و یه مسئله ی دیگه هم هست
خیلیا اصن سمپادی نیستن ولی تو این سایت عضون
نمیشه کاری برای این مسئله کرد؟
خیلیا هم هستن که به روح اعتقاد دارن، مهم این نیست که کی به چی اعتقاد داره، مهم اینه که کدوم اعتقاد منطقیه
الان من از لحاظ منطقی این جریان رو بررسی می کنم:
برای خوندن پ.خ های یک یوزر بدون این که پسوردش عوض بشه فقط یک راه وجود داره، این که از دیتابیس هش پسورد (که یک نوشته کد شده طولانی ه) رو کپی کنن، بعد هش پسوردی که خودشون درست کردن رو بزارن بجای پسورد اون یوزر، بعد با پسوردی که میدونن وارد یوزر شن، بعد پ.خ ها رو بخونن، بعد دوباره برن توی دیتابیس، هش اصلی رو جایگزین کنن و سیو کنن
حالا کافیه این پروسه رو توی این شرایط فرض کنی:
حدود 1000 یوزر فعال ماهانه هست
100 یوزر روزانه حداقل
اگه توی این تعداد، پ.خ های 200 نفر (یک پنجم فعال های ماهانه) خونده بشه، و اون فرایندی که گفتم 15 دقیقه طول بکشه:
200×15=3000 دقیقه=50 ساعت!
یعنی مدیران اگه بخوان پ.خ های یک پنجم یوزرای فعال ماهانه رو فقط برای یک بار چک کنن، هر ماه 50 ساعت = 2 شبانه روز و 2 ساعت مداوم در حال چک کردن پ.خ ها باشن
حالا همین رو، توی حالتی پیاده کن که پ.خ ها بیشتر از یک بار در ماه چک شن (اینجور که از حرفت بر اومد) و هیچ کدوم از یوزرا هم در مدتی که پسوردشون عوض شده خبردار نشن، حالا این واقعا منطقیه؟

درباره یوزرای غیرسمپادی: اگه شما دیدین، گزارش کنید تا حذف شن
اگه ما دیدیم، حذف میشن
اگه نفهمیم، بالاخره خودشون خسته میشن
اگه واقعا ما نفهمیدیم و خودشون خسته نشدن (که احتمال بسیار کمی داره و میشه گفت تابحال موردی نبوده)، نوش جونشون، بزار حالشو ببرن! کار +18 که نمی کنیم، سهام عدالت و یارانه و سهمیه کنکور هم نمیدن به یوزرا، بزار باشن!

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

خب تا کی ادامه داره؟؟؟
یکی شد تحت نظر کی درست میشه؟؟؟؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از mohammadreza128 :
خب تا کی ادامه داره؟؟؟
بسته به سوابق خطاهاش، اگه تا مدتی خلاف قانون عمل نکنه بعد از مدتی از سطح هشدارش کم میشه

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از mohammadreza128 :
خب تا کی ادامه داره؟؟؟
به نقل از GCD :
بسته به سوابق خطاهاش، اگه تا مدتی خلاف قانون عمل نکنه بعد از مدتی از سطح هشدارش کم میشه
منکه توی مدتی که اینجوری بودم فقط تو مشاعره ی شیمی و زیست پست میدادم و چنبار هم حرف بزن
فک کنم 9 روز یا 10 روز طول کشید
به نقل از GCD :
خیلیا هم هستن که به روح اعتقاد دارن، مهم این نیست که کی به چی اعتقاد داره، مهم اینه که کدوم اعتقاد منطقیه
الان من از لحاظ منطقی این جریان رو بررسی می کنم:
برای خوندن پ.خ های یک یوزر بدون این که پسوردش عوض بشه فقط یک راه وجود داره، این که از دیتابیس هش پسورد (که یک نوشته کد شده طولانی ه) رو کپی کنن، بعد هش پسوردی که خودشون درست کردن رو بزارن بجای پسورد اون یوزر، بعد با پسوردی که میدونن وارد یوزر شن، بعد پ.خ ها رو بخونن، بعد دوباره برن توی دیتابیس، هش اصلی رو جایگزین کنن و سیو کنن
حالا کافیه این پروسه رو توی این شرایط فرض کنی:
حدود 1000 یوزر فعال ماهانه هست
100 یوزر روزانه حداقل
اگه توی این تعداد، پ.خ های 200 نفر (یک پنجم فعال های ماهانه) خونده بشه، و اون فرایندی که گفتم 15 دقیقه طول بکشه:
200×15=3000 دقیقه=50 ساعت!
یعنی مدیران اگه بخوان پ.خ های یک پنجم یوزرای فعال ماهانه رو فقط برای یک بار چک کنن، هر ماه 50 ساعت = 2 شبانه روز و 2 ساعت مداوم در حال چک کردن پ.خ ها باشن
حالا همین رو، توی حالتی پیاده کن که پ.خ ها بیشتر از یک بار در ماه چک شن (اینجور که از حرفت بر اومد) و هیچ کدوم از یوزرا هم در مدتی که پسوردشون عوض شده خبردار نشن، حالا این واقعا منطقیه؟

درباره یوزرای غیرسمپادی: اگه شما دیدین، گزارش کنید تا حذف شن
اگه ما دیدیم، حذف میشن
اگه نفهمیم، بالاخره خودشون خسته میشن
اگه واقعا ما نفهمیدیم و خودشون خسته نشدن (که احتمال بسیار کمی داره و میشه گفت تابحال موردی نبوده)، نوش جونشون، بزار حالشو ببرن! کار +18 که نمی کنیم، سهام عدالت و یارانه و سهمیه کنکور هم نمیدن به یوزرا، بزار باشن!
ممنون بابت توضیحات :)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

کدوم درجه یعنی؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خوب اگه کسی مدیر باشه و بخواد هشدارشو بفهمه (مثلا mohammadreza128) میتونه از بخش مدیریت ببینه
در غیر این صورت اگه خواستین بفهمین یه پ.خ به 1 مدیر بخش یا مدیر داخلی و... بدین میتونین بفهمین (هرکسی)

البته فکر کنم بهتره این درصد رو خود افراد هم بتونن از پروفایلشون یا هرجایی ببینن، یا حداقل موقع فرستادن هشدار مدیرا درجه هشدار رو بنویسن

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

منم فکر میکنم اگه هرکی بتونه این درجه رو ببینه واسه حودش بهتره .

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از سیاوش :
چند تا دلیل داره :
در جواب مورد 1 -این به خاطر اینه که طرف یا تازه وارده که نمیدونه پس باید چه جوری باشه.یا اینکه دنبال زیاد شدن تعداد پست هاس.
در جواب 2 -فقط کافیه دلیل اینکه چرا اون پست اسپم هست گفته بشه.و لازم نیس مدیر برا طرف دلیل بیاره.

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

به نقل از mamareza :
در جواب مورد 1 -این به خاطر اینه که طرف یا تازه وارده که نمیدونه پس باید چه جوری باشه.یا اینکه دنبال زیاد شدن تعداد پست هاس.
در جواب 2 -فقط کافیه دلیل اینکه چرا اون پست اسپم هست گفته بشه.و لازم نیس مدیر برا طرف دلیل بیاره.
اگه طرف به دنبال زیاد شدن پست هاش باشه که باید بره تحت نظر و اگه هم تازه وارد باشه تذکر اول را که میگیره و با توجه به پستای بقیه میفهمه چطوری پست بده و مشکلی پیش نمیاد.
ولی در جواب دومی مدیرای انجمن بیکار نیستن :D که برای هر پست اسپم دلیل اون را به یه نفر بگن .
دوما شما یه بار جملتو بخون :
اول میگی کافبه دلیل اینکه چرا اسپمه را بگیم بعد میگی لازم نیست مدیر برای طرف دلیل بیاره؟؟ {-8

بالا