rubpad
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- Torkish airline:D
- دانشگاه
- TEHRAN
پاسخ : آندرویدی ها! Android
خب به عرضتون برسونم، من از شهریور داشتم! اولا گوشی خوبی بود ولی کم کم بیخود شد!! شما به جای اینکه 3تا گوشی داری، برو یه iPhone4 بگیر معنی گوشی رو میفهمی
به نقل از aRThaS_08 :والا من که از آبان تاحالا 3تا آندروید داشتم با هیچکدوم هم مشکل نداشتم! از چه نظر سخته؟!من از آبان گلکسی اس دارم و شاید تاحالا 2بار هم هنگ نکرده باشه! اونم مشکل از برنامه درحال اجرا بوده نه خود گوشی!
مشکل شما عدم اطلاع از آندروید هست، حتمن روش های مدیریت آندروید رو باید مطالعه کنید اطلاعاتتون درحد صفر بوده و به همین خاطر بخاطر عدم مطابقت با شرایط فک میکنید همش هنگه! اما مشکل از خود شماست دوست عزیز، گلکسی اس بهترین گوشی 2010 شد و اینکه شما درموردش بد میگی مشکل از اطلاع نداشتن خودته!
الان هم یک ماهه که گلکسی اس 2 دارم و یک هفته س که اکسپریا آرک که مال مامانم بود به من رسیده چون میگفت بزرگه و من ازش 200 برداشتم : دی درصورتی که 650 میتونست بفروشه! به هر حال هر مشکلی با آندروید خودتون دارید اینجا بپرسید به اندازه ای میدونم که حلش کنم.
موفق باشید ♥
خب به عرضتون برسونم، من از شهریور داشتم! اولا گوشی خوبی بود ولی کم کم بیخود شد!! شما به جای اینکه 3تا گوشی داری، برو یه iPhone4 بگیر معنی گوشی رو میفهمی