يادم نمياد اينتاپيك لينك دان داش يا نه ولي يه سري بزن بش!به نقل از ! ghasedak :سلام
یه ف.ی.ل.ت.ر شکن واسه galaxy tab2 میخوام.
هر چی سعی کردم نتونستم دانلود کنم، چیزی دارین؟
قابلیت خوبیه که به تو این اجازه رو میده که حافظه های فلش و هارد دیسک های اکسترنال رو مستقیما به گوشیت وصل کنی حتی میتونی موس و کیبورد هم از طریق کابل به گوشیت وصل کنیبه نقل از .گلنوش. :دوستان میشه منو راجبusb on the go راهنمایی کنید؟
یا اگه جایی صحبتی شده لینک بدین
تو اجرا چی مشکل داری؟به نقل از .گلنوش. :من تو اجرا مشکل دارم
برنامه ای چیزی باید نصب کنم؟
بله قابل ارتقاس! فقط هنوز برا ايران نه!به نقل از Fateme.RMA :دوستان اندرويد Galaxy S II قابل ارتقا هس يا نه؟!
من اندرويد 4 ميخوام خوب...
خیلی وقته که اومده. چک کردی؟به نقل از Fateme.RMA :دوستان اندرويد Galaxy S II قابل ارتقا هس يا نه؟!
من اندرويد 4 ميخوام خوب...
شما *ر زدی به گوشی!به نقل از شوکوهــ :نمی دونم تکراریه یا نه ، باشه احتمالا
گوشی رو پترن لاک باشه ، بعد رمز اشتباه زیاد گرفته باشه و قفل شده باشه
چیکار می شه کرد براش؟
( ری - بوت هم کردم درست نشد و با اکانت گوگل م هم ساین این نکردم قبلاً که از اون طریق بتونم آن لاک کنم )
به نقل از Ehem_Ehem :برید ببینید اپل چه سورپرایزی گذاشته تو وبسایتش. لعلکم تذکرون
اولاً که نفر پنجاه میلیاردم ده هزار دلار جایزه میگیره و پنجاه نفر بعدی هرکدوم 500 دلار.به نقل از Fateme.RMA :
آقا من دلم ميخواد همينجوري بشينم پاي سيستم لحظه اي كه ميرسه به 50000000000 رو ببينم! كي ميرسه؟!
اينجا!
ولي بازم اندرويد خودمون!
البته باید به این نکته توجه کرد که خیلی از برنامه های iphone4 تو ایران کاربردی نیستبه نقل از NoName :خب به عرضتون برسونم، من از شهریور داشتم! اولا گوشی خوبی بود ولی کم کم بیخود شد!! شما به جای اینکه 3تا گوشی داری، برو یه iPhone4 بگیر معنی گوشی رو میفهمی