حیوانات داخل قفس

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن
پاسخ : حیوانات داخل قفس

به نقل از پویا م :
ببین اخه واقعا اینکه بگیم باید از برتریمون حداکثر استفاده رو ببریم و موجودات ضعیف تر از خودمون رو تحت سلطه خودمون در بیاریم باعث می شه که به عنوان یک حیوان جنگل مطرح شیم. شما خودت درباره ی فلسفه ی وجودی حیوان گفتی. درباره ی فلسفه وجودی انسان هم فکر کن . فلسفه وجودی انسان اجازه نمی ده که به عنوان یک حیوان جنگل رفتار کن.

در ضمن اگه اینطوری باشه بین خود انسان ها یه عده ضعیف ترن یه عده قویتر. پس قویا برن ضعیف ها رو تحت سلطه بگیرن! اینکه نمیشه که
ما غیر از یک حیوان برتر چی هستیم؟!

ما م عین بقیه حیوونا رفتار میکنیم فقط مغزمون پیشرفته تره

به همین خاطرم پیشرفته تریم

به همین دلیلم میتونیم روشون تسلط داشته باشیم

واسه انسان به انسانم فعلا که همین طوره قدرتمندا بر ضعیفان حاکمن

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

اولين چيز اينه ک بستگي ب حيوونش داره،بعضي از حيوونا مثلا همستر يا خوکچه ي هندي بهترين و امن ترين مکان براشون نگهداري توي قفس هستش اما پرنده ها نه...

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از پویا م :
مخالفم. چرخه معمول نیست. به طور کلی( منظورم این موضوع نیست) دلیل نمی شه برتر ها برتر باقی بمونن.

در ضمن گفت و شنود اجتماعی از نظر بنده گفت و شنودی است که درباره ی مسایل اجتماعی بین انسان ها صورت می گیره. و مسایل اجتماعی فقط مسایل بین انسان با انسان نیست . و این موضوع به نظر من در حوزه ی گفت و شنود اجتماعی هستش. ( لحنم تند نیستا. کاملا دوستانه و عادی . :D . و البته خب قوانین دلیل نمی شه مطابق نظر بنده باشه! و خب تابع قوانینیم در هر صورت. فقط نظر خودمو گفتم )

برتر ها باقی هستند تا زمانی که موجود برتری برتر های پیشین رو کنار بزنه !
چرخه چیزی بیش از این نیست !
طبیعت اینطور بنا شده تا برتر ها از ضعیف ها استفاده کنند ...
همونطور که سروش گفت، این وضعیت در بین انسان ها هم وجود داره ! مگر چه مدت از دوران برده داری می گذره ؟!!
هنوز هم به شیوه ی مدرن، نظام برده داری پابرجاست، همه جا اختلاف های طبقاتی به وفور دیده می شه ! اختلاف در برتری های جزئی که دنیای یک انسان رو متفاوت از دنیای انسان دیگر قرار می ده !
انسان ها هم جزئی از طبیعت هستند، و این نظام پابرجا بوده، هست، و خواهد بود ...

نظر شما کاملاً محترم هست؛ اما در تعریف « گفت و شنود اجتماعی » چنین مسئله ای مطرح نشده !
در هر صورت، این بحث ادامه پیدا نکنه ! :)

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از پویا م :
در ضمن اگه اینطوری باشه بین خود انسان ها یه عده ضعیف ترن یه عده قویتر. پس قویا برن ضعیف ها رو تحت سلطه بگیرن! اینکه نمیشه که

اگه بخوایم طبق قانون طبیعت ، قانونی که آفرینش بر اساس اون برپا شده عمل کنیم باید اینطور باشه !
همه انسانها برابر نیستن ، هر انسانی برای یه کار مشخص ساخته شده ! انسانهای برتر باید برای پیشرفت جهان از انسانهای پست استفاده کنن ،

یه همین سادگی :D

• لایک
امتیازات: lof
  • شروع کننده موضوع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از Dr.Eniac :
اگه بخوایم طبق قانون طبیعت ، قانونی که آفرینش بر اساس اون برپا شده عمل کنیم باید اینطور باشه !
همه انسانها برابر نیستن ، هر انسانی برای یه کار مشخص ساخته شده ! انسانایی برتر باید برای پیشرفت جهان از انسانهای پست استفاده کنن ،

یه همین سادگی :D
گیریم اینطوری هم باشه . الان همه ی این کارا برای پیشرفت جهانه؟ یعنی الان مثلا یک کشوری به یک کشور خیلی خیلی ضعیفتر زور بگه یا مثلا بیاد مستعمره ی خودش قرارش بده برای پیشرفت جهانه؟

بعد حالا جدا از اینا یه حرف کلی داشتم. گیریم ما به عنوان انسان قوی حیوون ها رو تحت سلطه ی خودمون گرفتیم. الان که چی؟ از زندانی بودنش لذت می بریم؟ از خودش لذت می بریم؟ از خودش هم لذت ببریم دیگه اون حیوون جذابیتی که داخل محل زندگیش داره رو نداره . ادم حالش از خودش به هم می خوره.

بعد یه چیز دیگه. شما می گی انسان ها قوین پس می تونن حیوون ها رو تحت سلطه ی خودشون بگیرن. شما خودت فک کنم همستر داشتی و احتمالا بهش عشق می ورزیدی! :D خب عشق ورزیدن به یک چیز و تحت سلطه قرار دادن اون به وسیله ی قدرت بیشتر خودمون فک کنم در تناقضن! یعنی پشت همه ی این استدلال ها چه درست باشن چه غلط باز یه چیزی هستش . نمی دونم چطوری توصیفش کنم :D

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

پويا شما اول مشخص کنين منظورتون کدوم دسته از حيوونا هستن:
1.اونايي ک قفس براشون بهترين و امن ترين جاست
2.بر خلاف 1!
شرمنده نميتونم نقل قول کنم کيندر...

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از پویا م :
گیریم اینطوری هم باشه . الان همه ی این کارا برای پیشرفت جهانه؟ یعنی الان مثلا یک کشوری به یک کشور خیلی خیلی ضعیفتر زور بگه یا مثلا بیاد مستعمره ی خودش قرارش بده برای پیشرفت جهانه؟
کشور برتر از نیروی برتری که در اختیار داره برای پیشرفت جهان استفاده میکنه ! کارای سطح پایینشو این کشورای عقب افتاده واسش انجام میدن ! اینجوری سرعت پیشرفت علم اون کشور ( و در نتیجه جهان ) بیشتر میشه !!!

به نقل از پویا م :
بعد حالا جدا از اینا یه حرف کلی داشتم. گیریم ما به عنوان انسان قوی حیوون ها رو تحت سلطه ی خودمون گرفتیم. الان که چی؟ از زندانی بودنش لذت می بریم؟ از خودش لذت می بریم؟ از خودش هم لذت ببریم دیگه اون حیوون جذابیتی که داخل محل زندگیش داره رو نداره . ادم حالش از خودش به هم می خوره.
آره !
شما یه همستر تو قفس میکنی هی از لولش میره بالا هی میره رو چرخ و فلکش خلاصه کلی سرگرمت میکنه !
اگه آدم حالش به هم میخورد هیچوقت نگهش نمیداشت ، مطمئن باش (;

• شروع کننده موضوع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از کلــــــــــــــوز :
پويا شما اول مشخص کنين منظورتون کدوم دسته از حيوونا هستن:
1.اونايي ک قفس براشون بهترين و امن ترين جاست
2.بر خلاف 1!
شرمنده نميتونم نقل قول کنم کيندر...

بیشتر منظورم ۲ هست. ولی درباره ی ۱ می خوام بگم که اخه ممکنه یه عده بگن قفس برای این حیوونه بهتره پس من برا همین می خرمش دیگه. ولی اینطور نیست . پشت این استدلال باز تمایل شخص به داشتن اون حیوونه نه نجات زندگی اون یا ...
در کل بیشتر منظورم ۲ هست. مثلا سنجاب . من خودم خیلی سنجاب دوست دارم ولی خب اون براش محیط طبیعیش یا جنگل براش خیلی بهتره!

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

منم با شما موافقم،فاکتور از اون دسته از حيوونايي ک قفس براشون بهتره، بنظرم بايد بقيه ي حيوونا آزاد باشن،و تو خونه ي خودشون باشن،درست مثل ما.
همون طور ک من و شما نفس ميکشيم و دوس نداريم کسي جايي زندانيمون کنه و دوست داريم تو محيط طبيعي خودمون باشيم مسلما ديگر جانداران هم همين طوري هستند و نبايد توي قفس زندانيشون کرد...يادمون باشه ک ما تنها موجودات زنده ي روي کره ي زمين نيستيم و به همون اندازه ک من و شما از آزادي برخورداريم،اين حق ديگر جانداران هم هست...

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از مُحسن..! :
ببین مهران عزیز، فکر میکن منظورت از این حرف مدیریت باشه، مدیریت بحثش کاملا از تحت استعمار بودن و سلطه جدا هست، هیچ عقل عاقلی قبول نمیکنه یک انسان برده یک شخص/کشور/ملیت/قوم و یا ... باشه، حتی اگر به اندازه یک حیوان ضعیف یا پست باشه، این جزو حقوق بین المللی هر انسانی هست.
من به طور مثال از شما برترم، باید شما رو تحت سلطم دربیارم؟ خیر، من باید سعی کنم از توانایی های شما به نفع خودم استفاده کنم، به نحوی مدیریت توانایی کنم.
واقعیت این هست که باید مدیریت به دست انسان های بزرگ باشه که بتونن توانایی های بقیه رو برنامه ریزی و مدیریت کنند!نه تحت سلطه و زور!نداشتن آزادی و تحت سلطه بودن مخالف ذات هر انسانی هست و قابل قبول نیست
خب این نظر شماست ! من میگم مدیریت کردن هم یه بخش زیادیش وابسته به زیر سلطه قرار دادنه !
شما چطور میخوای از توانایی من استفاده کنی اونم به طوری که نفعش به شما هم برسه در حالی که به من تسلط نداری ؟
با اینکه مدیریت باید دست یک نفر انسان بزرگ باشه کاملا موافقم اما اعتقادم اینه که اگر میخوان پیشرفت سرعت بگیره باید همه مردم اگر واقعا به دانایی و علم اون مدیر ایمان دارن خودشونو در اختیار اون قرار بدن برای انجام کارهایی که اون میگه ! اینجوری جهان میتونه به خوبی طبق ایده های اون مرد بزرگ پیشرفت کنه .
به نقل از مُحسن..! :
.به این پیشرفت علم جهان نمیگن، علم محصور و زندانی شده علم جهانی نیست، باید میانگین رشد علم تو دنیا افزایش پیدا کنه، کشورای پیشرفته میتونند برای پیشرفت علم به صورت جهانی کشور های شعیف تر رو مدیریت کنند و برای رشد علم به اون ها کمک کنند ولی نه اینکه ازشون استفاده کنند و اون ها رو کنار بگذارند. همچین ایده و تفکری برای مدیریت جهان بسیار غیر عادلانه و ناپسند هست و در انتها هم به نتیجه ای نمیرسه..
آقا عدالت رو بزار جیبت ،
ما میخوایم جهانمون پیشرفت کنه و برای این کار به سرعت خیلی خیلی زیادی نیاز داریم ،
فکر میکنی چه نیازی وجود داره یک کشور فقیر آفریقایی به اندازه یه اروپایی از علم بهره مند بشه ؟ اون آفریقایی نون شبش واسش از علم مهمتره و باید بهش نون داد تا برات کار کنه ! علم به درد اون نمیخوره ...
اگه من بخوام همزمان که خودم پیشرفت میکنم دست دوستمو هم بگیرم مطمئننا سرعت پیشرفت خودم کمتر میشه ! چون باید مقداری از انرژیمو صرف کاری کنم که خودم قبلها انجام دادم ،
همینطور اگه خودم بخوام علممو تبدیل به عمل کنم بازم یه تایمی رو از دست میدم ، اون زمان میشه برای پیشرفت علم صرف بشه ازون گذشته من که مشخصه علمم در چه حده چرا باید خودم کاری که یک آدم بدون هیچ دانشی میتونه انجام بده رو انجام بدم ؟
پس بهترین راه اینه که من علم تولید کنم و با روشهایی که ارائه میدم دوستم برام علمو تبدیل به عمل کنه !
اینجا هیچ نیازی نیست که دوستم هم عالم باشه ! اصلا همون بهتر که نباشه چون ممکنه بعدا واسه خودم مشکل ایجاد کنه !

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

تمام حیوانات برای انسان خلق شدن و در خدمت انسانند. این مطلب بارها در قرآن هم ذکر شده ولی این به این معنی نیست که انسان حیوانات رو اذیت کنه بلکه معنیش اینه که انسان میتونه برای رسیدن به اهداف خودش از حیوان استفاده کنه. خوب طبیعتا انسان میتونه با نگه داری حیوون خونگی به یکی از اهدافش که لذت و سرگرمی هست برسه و این مشکلی نداره.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

مهران، محسن، فکر میکنم خیلی از بحث اصلی تاپیک فاصله گرفته حرفاتون :-"

اصلا بحث سر برتری نیست، هیچ حیوانی جایی امن تر و راحت تر از محل زندگی اصلی خودش نداره، مشکل این جاست که یه سری آدما اون قدر ببخشیدا، احمقن که نمیفهمن حیوان نباید توی یه قفس کوچیک باشه. همین.

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

خوب بله حق با شما هم هست بعضی ها بعضی حیوانات رو داخل قفس های کوچیک میکنن مثل یکی از بچه ها که گفت ببر داره مسولین کشور ما میرن از جاهای دیگه ی دنیا ببر بیارن تا آزاد کنن اما این آقا تو خونش ببر داره به نظر من این جور حیوانا باید آزاد باشن اما یه حیون مثل قناری مشکلی نداره

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از مُحسن..! :
نه من با این نظر مخالفم، ایمان، زندگی، همه چیز دست یک نفر؟ چون من پَستم و شعف تر میتونم فکر کنم همه چیز رو بسپارم به یک فرد؟این ایدئولوژی بسیار مسخرست، ..........

نفر نماینده یک ملت/نژاد/گزوهه ! نه اینکه همش دست یک شخص باشه !
من میگم اگه همه چیز دنیا به این گروه برتر سپرده بشه و بقیه در اختیار اینا قرار بگیرن دنیا سرعت پیشرفتش خیلی خیلی بیشتر میشه ! این یه چیز بدیهیه نمیدونم دلیلت برای مخالفت چیه ،

به نقل از مُحسن..! :
خوب این یه دیدگاه ناسیونالیستی شدید هست و بسیار خودخواهانه، من نوعی برای پیشرفت خودم دستم رو به هرجایی گیر میدم و بالا میرم، پامو رو شونه هرکسی میزارم و بالا میرم و خیلی.........

محسن جان عدالت برای گوسفند دندان گرگه !!!
قبلا گفتم ، اون گرسنه ی آفریقایی چیزی که راضیش میکنه غذاست ! شما شکمشو سیر کن اون واست کار میکنه ! میگم برای پیشرفت باید از اون استفاده کنیم ، باید شکمشو سیر نگه داریم و اینطوری نه هرج و مرجی پیش میاد نه هیچ مشکل دیگه ای هردو گروه هم به خواستشون میرسن !!!

بحث خیلی سادست ها ! لازم نیست اونقدر پیچیدش کنیم ...

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از ستـاره :
اصلا بحث سر برتری نیست، هیچ حیوانی جایی امن تر و راحت تر از محل زندگی اصلی خودش نداره، مشکل این جاست که یه سری آدما اون قدر ببخشیدا، احمقن که نمیفهمن حیوان نباید توی یه قفس کوچیک باشه. همین.

اینجا بحث بین 2 موضع موافق و مخالف صورت می گیره؛ قرار نیست یکی از طرفین صرفاً احمق باشند !
نظر شما دلیل بر حماقت دیگران نیست ! :)

به نقل از مُحسن..! :
موضوع اینکه همچین ایده ای اجرا پذیر نیست، در حد یک تئوری طرح خوبی هست، اما عملی نیست، از طرفی چطوری میشه گروه برتر رو پیدا کرد؟ و یک گروه هرچقدرم بزرگ باشه باز هم محدود هست، اگر ما میخوایم به بی انتها نگاه کنیم باید فکر های بی انتها رو جمع کنیم یعنی استفاده از ایده همه.اون آفریقایی هرچقدر هم نفهم باشه، بلاخره بعد یه مدتی که فاصله رو ببینه مشکل برات ایجاد میکنه، شاید به یک تکه نون راضی بشه اما به مرور زمان خواسته هاش افزایش پیدا میکنه، بیشتر میخواد، شما هم باید بیشتر بدی، علم می خواد، باید بهش علم بدی..در اینصورت هست که راضی میمونه، نه اینکه فقط شکمش رو سیر کنی..
ما در مورد انسان حرف میزنیم که به دنبال تکامل هست و سیر نیاز ها خواسته های بی نهایت رو داره، نمیشه همیشه یه نفر رو به یه تکه غذا راضی نگه داشت.
راه برقراری عدالت خیلی برای به دست آوردن پیشرفت آسون تر از راه سلطه و زور هست. این رو تجربه به زیبایی اثبات کرده، ما اینجا داریم فقط حرف میزنیم و جزئیات رو وارد مسئله نمیکنیم، وقتی جزئیات هم وارد مسئله بشه اونوقت هست که میبینی راهی که میگی خیلی دشوارتر هست.
از طرفی پیشرفت خیلی سریع هم مضر هست، پیشرفت همگام با آسایش باید باشه، ما پیشرفت میکنم و تحقیقات تا آسایش داشته باشیم، نه اینکه از زندگیمون بگذریم برای پیشرفت و هیچ آسایشی نداشته باشیم، این به درد نمیخوره!شیبش باید تعیین شده باشه..همونطور که میبینی الان تو جامعه جهانی سنت گرایی داره رشد میکنه..خیلی ها دوست دارند به گذشتشون برگردند چون زندگی امروزی واقعا اونچیزی نیست که قبل ها براش برنامه ریخته میشد.

بحث تاپیک در مورد حیوانات هست، نه انسان ها !
یک حیوان از شما توقع چیزی بیش از غذا رو نخواهد داشت !
قرار نیست حیوانات اعتراض کنند، انتظار داشته باشند، شورش و یا انقلاب کنند !!!

بحث کمی از مسیر اصلی خودش منحرف شده ! لطفاً در چارچوب موضوع اصلی تاپیک ادامه بدید ! :)

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

تاپیک به این خوبی حیف بود خاک بخوره :-"
من هم مخالفم هم موافق :D
بعضی از حیوانات نیاز به نگه داری دارن وقتی شما نگه داری میکنید ازشون بهشون غذا میدید واز خطرات دورنگهشون میدارید
درصورتی که اگه شماازشون نگه داری نکنید به هر دلیلی ممکنه صدمه ببینند
ولی بعضی ازحیوانات میتونند گلیم خودشونو از اب بیرون بکشند :-"
اون دسته اگه به زندگی طبیعی خودشون تو حیات وحش ادامه بدن براشون مفیدتر وبهتره

sara J

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز ۳
شهر
پایین مایینا (کرج)
مدال المپیاد
:|

آقا قبول دارم نامردیه یا چیزه دیگه ی
اما من خودم هم سگ دارم هم تنبل دو انگشتی
جفتشونم قده جونم دوس دارم
اینا هیچ کدوم قفس ندارن
توی تخت خودم میخوابن
دسشویی بلدن برن
اتاقمم بزرگه نزدیکه 40 متر هست واسه همین یه گوشهی اتاقم درخته موز کوچیک و این چیزا دارم
من همه جوره مواظبشونم اذیت نشن
دو روز یه بار میبرمشون حموم
خودم میشورمشون با تمامه سلیقم
تو تمامه مسافرتام هم بردمشون
نوع نگه داری مهمه نه نگه داشتن
همه اونایی که حیوون دارن مجرم نیستن
من همون چیزی که خودم میخورم بهترشو میدم به اینا
اتاقه من به تراس را داره
تراسمونم بزرگه 6 متر اینا
1 درخته گنده ی گردو هست تو حیاط
تنبلم همیشه از اون آویزونه
جفتم داره
یعنی دارم میگیرم واسش
به نظره من این ظلم نیست بشون

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

کل پستها رو خوندم , پستهای ص 2 اصن ربطی به تاپیک ندارن :rolleyes:
ولی بگم که خدا زمینو واسه انسان آفریده !! خودش میگه گوشت طیور و اینا رو بخورید !! اگه بخوایم از این لحاظ بگیم خب این طیور و گاو و اینا هم گناه دارن که سرشونو میبریمو میخوریم !!

ولی اینکه بگیم انسان پست وسیله ای هستن واسه انسانهای قوی , انسانها همه مساوین !! و این طبقه بندی تو دنیامون هست گرچه ناعادلانست :|

در مورد تاپیک , خودم حیوون خونگی زیاد داشتم , واقعا" گناه دارن تو یه قفس !! اینا باید آزاد باشن تو طبیعت بین حیوونهای دیگه !! اینکه بگیم میمیرن خب چرخه طبیعته , خودش هم یه حیوون دیگه رو میخوره یا از یه گیاه استفاده میکنه و از بین میبرتش !!

حیوون خونگی واسه کسی خوبه که خونه ویلایی بزرگ داشته باشه و آزاد باشه تو حیاط و درختها !! نظر من اینه ...

ما غیر از یک حیوان برتر چی هستیم؟!

ما م عین بقیه حیوونا رفتار میکنیم فقط مغزمون پیشرفته تره

به همین خاطرم پیشرفته تریم

به همین دلیلم میتونیم روشون تسلط داشته باشیم

انسان اشرف مخلوقاته !! :)
درسته که ما یه حیوان برتریم اما :
قرآن از مسلمانان خواسته‌است که با حیوانات به ملایمت و مهربانی رفتار کنند، و از بدرفتاری با آنها بپرهیزند. بر اساس قرآن، حیوانات نیز هماهنگ با تمام آفرینش، به ستایش خدا می‌پردازند؛ هرچند این ستایش به زبان آدمیان فهمیده نمی‌شود.

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

درسته که نگهداري ازحيوانات واينکه اجازه نديم اون حيوانات شکار بقيه شن دست بردن تو چرخه طبيعت وچرخه زندگيشونه ولي من به شخصه اين کارو دوست دارم
همين که ممکنه باعث شم طول عمر اون حيوان بيشتر شه بهم احساس رضايت خاطر ميده :)

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

به نقل از MALICE :
درسته که نگهداري ازحيوانات واينکه اجازه نديم اون حيوانات شکار بقيه شن دست بردن تو چرخه طبيعت وچرخه زندگيشونه ولي من به شخصه اين کارو دوست دارم
همين که ممکنه باعث شم طول عمر اون حيوان بيشتر شه بهم احساس رضايت خاطر ميده :)

اینکه اون حیوون تموم عمرشو تو یه قفس کوچولو بگذرونه و آزاد نباشه بهت رضایت خاطر میده ؟؟ :)

بالا