پیشنهاد تغییر نام اعضا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهاد تغییر نام اعضا

محمد جریان 3-4 سال پیشو یادته؟(شدیدا استفهام نهی از منکری :-" )سایت فیلتر شده بود...
هر چقدر هم قوانین تغییر کرده باشه و انجن سیاست هم برداشته شده باشه باز یه سری بحثایی انجام می گیره که بچه ها احساس راحتی نمی کنن اسمشونم بزارن تکش!
در ضمن یه سری بچه ها هستن که احساس می کنن که هویت مجازیشون از هویت واقع شون جداست و دوست ندارن این دوتا با هم یکی بشن، اگه یادت باشه همین سال پیش(یا شایدم سال قبلش :-/ ) دختره و پسره با هم دوست شده بودن بعدشم با هم دعواشون شده بود به سایت کشیده شد...

نمی دونم ولی ایده جالبی نیست به اضافه اون جوابی که 3-4 سال پیش دادم 3ومین پست همین صفحست ;D

من تحت تاثیر قرار گرفتم ;D
بعد فقط بدیش اینه که من یه اسم خوب داشتم که به سعایت بدخواهان دچار شد...بره ناقلا رو میگم..

اینا هم اسم های کاربریم تا حالا بوده :
Vancomycin
Happiestchemist
M A S U M E
بره ناقلا

Pharmacist
Vancomycin
..و این داستان ادامه دارد! ...​

یک اسم خوب برای یوزرتون انتخاب کنید که حداقل خواستین توی یک جمع بچه های سمپادیا خودتون رو معرفی کنید بتونید اسمتون رو تلفظ کنید :دی

درسته شاید هرکسی دوست نداشته باشه شناخته بشه اینجا و هویت واقعیش معلوم بشه و ... اما میشه اسمی انتخاب کرد که مشکلی نداشته باشه.

میگم وقتی ی کاربری عضو میشه این پیشنهاد بش بشه خیلی بهتر ـه. چون معمولا وقتی کاربری فعالیتش زیادـه و با یِ یوزرِ خاص شناخته شده اینکه یوزرش رو عوض کنه هم برا خودش سخته ینی یجوری نچسب ـه هم برا بقیه :دی .

منم عوض کردم ilimo شد ایلیا ;D

به نقل از محمّد :
یک اسم خوب برای یوزرتون انتخاب کنید که حداقل خواستین توی یک جمع بچه های سمپادیا خودتون رو معرفی کنید بتونید اسمتون رو تلفظ کنید :دی

درسته شاید هرکسی دوست نداشته باشه شناخته بشه اینجا و هویت واقعیش معلوم بشه و ... اما میشه اسمی انتخاب کرد که مشکلی نداشته باشه.
من مثلاً. :‌))))
نهایت‌ش اینه که می‌گم بچه‌هایی که این اسمُ واسه‌م انتخاب کردن و نذاشتن عوض‌ش کنم معرفی‌م کنن. :‌)) :‌-"

×ولی در کل با حرف ملیکا خیلی موافقم؛ مثلاً این که من خواستم بذارم فاطمه نذاشتن بقیه! اگه بشه به کاربرای جدید گفت بهتره!

سیم پیچ مسی شد سَجاد

منم تبعیت میکنم ;D

SCRC ----> SCAM ----> علی[میم]

p.a.r.i.s بشه !

آقا فریبرز رو بنویسم امیر ینی ؟ :D

Back
بالا