• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صمد بهرنگی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع bipardeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : صمد بهرنگی

به نقل از NegR :
من ماهی سیاه کوچولو و کوراوغلو و کچل حمزه شو خوندم...قشنگ بود.........به نظر من نه کافره نه کمونیست!
با نگار موافقم. ماهي سياه كوچولو واقعاً قشنگه.

منم فایل صوتیشو شنیدم قشنگ بود

اي جااااااانم!نيمي از كودكي من توي همين كتاب قصه هاي بهرنگ خلاصه مي شه!!!همشونو حفظم!!!! :)
به نظرم اين كتاب براي بچه ها نوشته شده و زبونش خيلي سادست و نبايد الان و با ديد آدم بزرگا بريم بخونيمش و ازش چيز ميز در بياريم!
حالا كجاش به نظرتون كافر بودنشو مي رسوند؟!من كه بچه بودم چيزي نفهميدم!!!

ما نمیتونم کافر بودن یا کافرنبودن یه نفر رو تعیین کنیم ولی به هر حال افکار کمونیستی داشته و به نظرمن اینکه گرایش سیاسی یه نفر چی بود باعث نمیشه تاثیری در دید ما نسبت به نوشته هاش بذاره،ینی اگه میخوایم در مورد یه نویسنده قضاوت کنیم باید از روی نوشته هاش این کارو انجام بدیم نه با توجه به سوابق و گرایشات سیاسی اون فرد

من اولش زیاد ازش خوشم نمی یومد ولی وقتی داستاناش رو خوندم واقعا خیلی جالب بود! ;D

بچه که بودم خیلی داستانای اون مرحومو درک نمیکردم ولی الآن میفهمم خیلی عالیه. مشکلیم با کمونیست بودنش ندارم.

اول دوم دبستان با کلی تلاش و یه پروسه طولانی قصه های بهرنگو خوندم و یادمه زیاد دوست نداشتم دیگه نمیدونم کلمه های سخت داشت یا از داستان خوشم نیومد، چون عاشق قصه های شاه و پریون بودم ..!شایدم چیزی ازش نفهمیدم:-"
در هر صورت دیگه سراغش نرفتم. فقط بعدا یه بار دیگه ماهی سیاه کوچولورو خوندم:د

من بچه بودم ك كتابا شو خوندم دقت نكردم كمونيسته يا نه
ولي الان كه براي خواهرم ميخونم متوجه ميشم يه سري عقايد كمونيستي داره ولي هر كسي كه عقايد كمونيستي داره كافر نيس و همينطور من تو داستاناش هيچ چيزي از كافر بودن نديدم

کافره؟چرا؟
کتاباشو میدوستم خوبه
همین ماهی سیاه کوچولو وسایر

کلـّـا من مجموعه داستان ــاشُ خوندم که از نظر ِ خودم خوب بود؛چون مشکلات ِ جامعه رو در قالب ِ داستان [هرچند تلخ] نوشته بود,و به عنوان ِ کتاب ِ «کودک» خوب بود به نظرم.گرچه یه سری از داستاناش میتونستن بهترم باشن.

Back
بالا