- شروع کننده موضوع
stargirl
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ارومیه
خب!
بالاخره تونستم راجع به چیزی تاپیک بزنم که خیلی دوسش دارم و کلی روش تحقیق انجام دادم !
ولی یه مشکلی هست که نمیدونم از کجا شروع کنم !
سخته !
به ترتیب جلو بریم بهتره !
(فقط اینم باید بگم که از خیلی از پادشاهای مصری اطلاعاتی دردسترس نیس ! ، فک نکنین منبع من فقط اینترنته ها ! نه من کلی هم کتاب خوندم و تصمیم دارم بازم بخونم ! )
___________________________________________________________________________________________________
سلسه اول عتیق
اینا پادشاه های اون سلسله هستن !
اول اسماشون رو به ترتیب میگم بعد راجع به هرکدوم هر اطلاعاتی داشته باشم ، توضیح میدم !
نارمر
هورآها
آجی (جت)
ادیمو
انجیب
سمرخت
کاآ
------------------------------
نامر :
بعد اینکه مصر علیا (ینی شمالی) بر مصر سفلی (ینی جنوبی) مسلط شد (3200 سال قبل از میلاد) بین این دو تا قلمرو صلح وآشتی و ... برقرار شد !
یه لوحی تو مقبره ی نارمر پیدا کردن که بر مبنای اون لوح ، نارمر رو اولین پادشاه مصر دونستن !
اینم لوح :
حالا یه توضیحاتی درمورد لوح : اگه به لوح دقت کنین میبینین که به شکل سپره ! و 2 تا مرد هم میبینین !
بالای لوح 2 تا سرگاو هست ! بین اون سرا اسم پادشاه حک شده !
اون مردی که دستش گرزه و موهای اون بدبخت رو گرفته پادشاه نارمره ! که نشون میده پیروز شده !
(یه نکته : خط هیروگلیف اونموقع ها تازه اختراع شده بود !)
(سعی میکنم باز هر اطلاعاتی راجع به لوح پیدا کردم براتون بذارم )
بالاخره تونستم راجع به چیزی تاپیک بزنم که خیلی دوسش دارم و کلی روش تحقیق انجام دادم !
ولی یه مشکلی هست که نمیدونم از کجا شروع کنم !
سخته !
به ترتیب جلو بریم بهتره !
(فقط اینم باید بگم که از خیلی از پادشاهای مصری اطلاعاتی دردسترس نیس ! ، فک نکنین منبع من فقط اینترنته ها ! نه من کلی هم کتاب خوندم و تصمیم دارم بازم بخونم ! )
___________________________________________________________________________________________________
سلسه اول عتیق
اینا پادشاه های اون سلسله هستن !
اول اسماشون رو به ترتیب میگم بعد راجع به هرکدوم هر اطلاعاتی داشته باشم ، توضیح میدم !
نارمر
هورآها
آجی (جت)
ادیمو
انجیب
سمرخت
کاآ
------------------------------
نامر :
بعد اینکه مصر علیا (ینی شمالی) بر مصر سفلی (ینی جنوبی) مسلط شد (3200 سال قبل از میلاد) بین این دو تا قلمرو صلح وآشتی و ... برقرار شد !
یه لوحی تو مقبره ی نارمر پیدا کردن که بر مبنای اون لوح ، نارمر رو اولین پادشاه مصر دونستن !
اینم لوح :
حالا یه توضیحاتی درمورد لوح : اگه به لوح دقت کنین میبینین که به شکل سپره ! و 2 تا مرد هم میبینین !
بالای لوح 2 تا سرگاو هست ! بین اون سرا اسم پادشاه حک شده !
اون مردی که دستش گرزه و موهای اون بدبخت رو گرفته پادشاه نارمره ! که نشون میده پیروز شده !
(یه نکته : خط هیروگلیف اونموقع ها تازه اختراع شده بود !)
(سعی میکنم باز هر اطلاعاتی راجع به لوح پیدا کردم براتون بذارم )