• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

اگه ترکیب مهراد و سهراب و سامان بشه زدبازی جدید از طرفدارای پروپاقرصشون میشم و در حد دیوار و کاغذ میگوشمشون 8-^ اگه بشه کنده شه زباله ها ازشون..

سیجلو جی جیو نسیم زبالن :/ این سه تا نبودن اصن تابستون کوتاهه رو گوش میدادین؟بیت به اون نابیه علیرضا تو تابستون کوتاهه نبود انقد محبوب میشد :/ ؟حالا نگین هی تابستون کوتاهه رو میگن،این یه مثالشه!

به نقل از ایلیا :
سیجلو جی جیو نسیم زبالن :/ این سه تا نبودن اصن تابستون کوتاهه رو گوش میدادین؟بیت به اون نابیه علیرضا تو تابستون کوتاهه نبود انقد محبوب میشد :/ ؟حالا نگین هی تابستون کوتاهه رو میگن،این یه مثالشه!
پسرم :/ ناب بود جي جي توي تابستون كوتاهه؟! :/
ببين اينا خوبن مثن نسيم وسيجل خيلي حتي ولي زد واقعي شامل سامان مهراد سهراب هست ؛؛)
در كل جي جي فقط بيت سازي كنه اصن نخونه بسيار سپاسگذارم 8-^

جی جی همون دخترس؟ :))

به نقل از ایلیا :
جز نسیم و جز لاوهای سیجل بله زبالن :|
شما جز زد چ گروهی میگوشی؟بگو تا سلیقت دستم بیاد بفهمم باگ سلیقت تو جی جی علتش چیه :-" :))

به نقل از Sοgand :
پسرم :/ ناب بود جي جي توي تابستون كوتاهه؟! :/
ببين اينا خوبن مثن نسيم وسيجل خيلي حتي ولي زد واقعي شامل سامان مهراد سهراب هست ؛؛)
در كل جي جي فقط بيت سازي كنه اصن نخونه بسيار سپاسگذارم 8-^
بیت سازیشو گفتم!هرچند ورسش هم بد نبود،ولی کاری نداشتم بهش تو صوبتام.
خب وقتی سامان رف زد با مهراد و سهراب میتونست ادامه بده :/ ؟حتی اگرم ادامه میداد میتونست به این خوبی ادامه بده؟شخصا زد بازی ای رو دوس دارم که هر شش تاشون باشن،اگرم دوحالت باشه،یعنی بگن یا سه تا اصلی،یا 5 تا بدون سامان،من 5 تا بدون سامانو ترجیح میدم!
خیلی دوس دارن خوندنشو هم،ولی سلیقس دگه به هر حال :-"
به نقل از ـفاتــــ :
جی جی همون دخترس؟ :))
کجاش شبیه دختراس علیرضا؟ابرو ور میداره؟دماغ عمل کرده؟تیپ اوبی میزنه مثن :)) ؟یکم فقط بخاطر لحنش میشه اینو گفت!که اونم خیلی دلیل خوبی نیس :د
به نقل از پوریا عابدی :
جز نسیم و جز لاوهای سیجل بله زبالن :|
شما جز زد چ گروهی میگوشی؟بگو تا سلیقت دستم بیاد بفهمم باگ سلیقت تو جی جی علتش چیه :-" :))
سیجل که بیشتر لاو میخونه اصن :-؟ ولی من یکی دوتا غیر لاوم شنیدم ازش خوب بوده،ولی قبول دارم لاوهاش بهتره.
رپ جز زد بازی یاس و هیچکس و شاهین گوش میدم.

حصین گوشیدی؟صادق و شایع و اینا؟یا چ میدونم آرمان آشوب ب ب بهرام؟ ;D

به نقل از پوریا عابدی :
نگوشیده :-"
در حالِ تشویقشم بره حصین و بهرام بگوشه :-"

#جهت اسپم نشدن.

الان مجاز نیومده؟اومده؟سایتا چ پره!اومد خبر بدین ب من.

به نقل از پوریا عابدی :
نه :-" ویکیپدیا صادقو حصینو بهرامو خوندم :-" با توجه به اون میخام یه چارتا بهرام دان کنم :-" ولی صادق و حصین نه.

این از ماست که برماست چرت و پرته گوش ندید. فقط موزیک صادق بدک نیست، اونم تک دانلود میشه کرد.

Back
بالا