حصــــین گوش بده!به نقل از ♥hastikhanoom♥ :یه رپر خوب معرفی می کنین؟؟
چند وقته دنبال رپم. الان به دنبال یاس می رم و صادق.
فاز بدی پیدا کردم؟![]()

بستگی داره با چ فازی حال کنی،حصین رو ک دوستمون گفت منم موافقم باهاش،اما درمورد بیگرز نظری ندارم.اگه فاز پارتیو اینا دوس داری زد بازی گوش بده،و اما سروش لشکری(هیچکس) رو نزدیک بود یادم برهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :یه رپر خوب معرفی می کنین؟؟
چند وقته دنبال رپم. الان به دنبال یاس می رم و صادق.
فاز بدی پیدا کردم؟![]()
هیچکس هم عالیه.برای شروع از هرکدوم چندتا ترک بهت پیشنهاد میدم.
وگرنه میخاستم اونایی ک خوبن رو بگن از هرکدوم باید کلی ترک میگفتم.از فاز پارتی و اینا که خوشم نمی یاد. یه چیزی نزدیک به یاس و صادق.به نقل از ایلیا :بستگی داره با چ فازی حال کنی،حصین رو ک دوستمون گفت منم موافقم باهاش،اما درمورد بیگرز نظری ندارم.اگه فاز پارتیو اینا دوس داری زد بازی گوش بده،و اما سروش لشکری(هیچکس) رو نزدیک بود یادم برههیچکس هم عالیه.برای شروع از هرکدوم چندتا ترک بهت پیشنهاد میدم.
حصین:
دلخوشی-صبح ظهر شب-سفت-سنگین.
زدبازی:
تابستون کوتاهه-زمین صافه-واسه هر ایرانی-کل البوم زاخار نامه.
سروش:
بنگ-انجام وظیفه-اگه تو نباشی.
نمیشه گف صرفا اینا بهترین ترکاشونن،من جدی دلم نمیاد مثن بگم این ازون یکی بهتره،شانسی اینارو بهت گفتموگرنه میخاستم اونایی ک خوبن رو بگن از هرکدوم باید کلی ترک میگفتم.
لطفا موقع پیشنهاد ترک دقیق باشیم دوستان چون ممکنه ی نفرو کلا زده کنیم از طرف..

چرا نداریم عزیزم؟وقتی تو با تیک تاک ساعت میخوابی نه با تیک تیکشبه نقل از مُجتبی :تیک تاک ـی اینجا نداریم ؟![]()
من تا انتها طرفدار تیک تاکم 

به نقل از پوریا عابدی :چرا نداریم عزیزم؟وقتی تو با تیک تاک ساعت میخوابی نه با تیک تیکش![]()
من تا انتها طرفدار تیک تاکم
![]()

تو گمان میکنی هرکی دیر ب دیر کار میده گ.ش.ا.د ـه؟ بهرام - خدا منو ببخشه - گشاده؟به نقل از مُجتبی :عالی ـن اینا اصن .. فقط نمیدونم چرا انقد گ.ش.ا.د بازی در میارن دیر ب دیر کار میدن ؛ این آلبوم ـشون ـم ک مردیم و نیومد
یه گنگ تو راه ـه گویا![]()