جاستینا اگه با بچه های کاغذ میپرید فکر کنم الان جنسیتشم عوض میکرد... واقعانم بچه های کاغذ خیلی شاخن و گنده! هر چی هم بگن از خودشون واقعا راسته.... از این بالای 100 تا 80 تاش که خوبه؟؟؟ 47 تا موزیک ویدئو!!!! بیشترش هم کروس ِ و لاو ِ
پی ام سی چه ربطی به یاشار رپفا داره؟
ارتباط(از راست با چپ)
پول+یاشار---->افزایش فن های تقلبی و تعداد اس ام اس------>برنده شدن در نظر سنجی پی ام سی ----->ادعا پیداکردن وشاخ بازی در آوردن
به همین سادگی،به همین خوشمزگی
در ضمن آهنگa2خیلی حال داد. در مورد حرفت واسه بچه های کاغذ هم لایک شدید.اگه شاخ نبودن که اینجوری با 3تا آهنگ بعد ازچندماه نمی ترکوندن که
باو طرف بعد اندی سال واسه ما آهنگ داده! بعد خودشو قاطی این قضایا میکنه که بگه آره!
باو اگه اینطوریه بهرام بیاد یه فری استایل بده بگه همه خفه!
3 یا 4 تا تیکه ننداخته ها! فوقش 2 تا انداخته! به خیلی های دیگه هم تیکه انداخته! ولی طبق گفته های بالام نمیدونم چرا وقتی حرفی ردوبدل نشده خودشون رو قاطی بازی میکنند! به هر حال من این a2 رو دوست دارم و دوست داشتم! برام این لفظ ها و تیکه انداختنا مهم نیست! کار خوب و قوی باشه بسه!
تیکه ی دیگش به پرهام سزاره... میگه برام از اون برفا بکوب!! که پرهام سزار تو آهنگ بیا با هم باشیم یه تیکه همینجوری میاد! دقت کنید امیر علی این تیکه شعرشو دقیقا همه کلمه ی حرفاشو جوری گفته که کلمه هاش به پرهام نزدیکه!
اینم لیریک =
[اینترو]
به ما نمیخوری دلفین !
دیدی ؟ دیدی ؟
[ورس ۱]
رپه فارسی به من نمیخوره / مشکله منو حل نمیکنه / تکرار یه مشت حرف بیخوده / یه سری اضافه کاری که داره رو مخ میره / منو خسته میکنه
پس برام بذار برنامه خوب / برام از اون برفا بکوب / تو رگای من خونو الک هر دوتا به یه اندازه بود
میدونی که مانیا دارمو دافیا با منو حال میکنن / ترکامو مثل ناس میجون / باش شبا رو تا صبح بیدارن
با زاخارا کک میسابن / خوب اینا منو فیک میکنن چون اورجینالم / توام اگه دوس داری بشی شبیه ما / نمیکنیم احساساتو جریحدار / ردیفه داش
[کروس]خ۲
لات بودن نه به شلوارِ / نه به رفتارِ / نه به قدرِ داره/ نه به حرفاتِ / نه به حرکاتت / نه به پرو پاچههایِ الافت منو میشناسی ولی من تورو نه / نگاه کنی چپ تو به من / چک میخوریو بعد یهو دیدی امیرعلی مثل سگ تورو زد
[ورس۲]
خیلی کار داری برسی به ما / هرچی تز دادم ترکید تهران
بکشین کنار از دورو وره پسر بده شماره یک / میریم بالا لیوان سک / میده کارا بیتارو جر / شبا تازه پا میشیم از خواب یه مشت عوضیه بیکاره ول
واقعیه حرکت من / پس نپیچین به پرو پای من / کارا پره حرفای بدو لفزای لشو درسای سخت
قافیهها پشت سر هم / حرف میزنن پشت سرم / به درو دافای محل کک زدم / یه ۲-۳ باری اگه ** نگم
چت بازی اینطوری نیست / الکی طرفه دود نرو داش / منم اگه کاری میکنم چون خدا توی مود خوب منو ساخت
[کروس]خ۲
لات بودن نه به شلوارِ / نه به رفتارِ / نه به قدرِ داره / نه به حرفاتِ / نه به حرکاتت / نه به پرو پاچههایِ الافت
منو میشناسی ولی من تورو نه / نگاه کنی چپ تو به من / چک میخوریو بعد یهو دیدی امیرعلی مثل سگ تورو زد
[ورس۳]
نمیشه تو ۲-۳ تا کلمه داستانو گفت / بارون زد بعد مارو برد
بنزینو درد میپاچه مثل یه بارونه سرد روی پوستم تا که آروم بشم
تو کیریمینال(جنایی) اوو **** مینالیو منتظری درست شه کارت / درستم ** خارش / دنیارو تو یه دست بگیرو رو *** بذارش
چیا مگه دارن ارزششو / فاز منم چفت چت و / مشکله منم اینطوری نیست که شب بخابیو حل بشه صبح
یه چیز داره *** میره توم / یکی داره به ما میگه زود / مغزمو حس نمیکنم قفل شده مثل ترافیک شوش
[کروس]خ۲
لات بودن نه به شلوارِ / نه به رفتارِ / نه به قدرِ داره / نه به حرفاتِ / نه به حرکاتت / نه به پرو پاچههایِ الافت
منو میشناسی ولی من تورو نه / نگاه کنی چپ تو به من / چک میخوریو بعد یهو دیدی امیرعلی مثل سگ تورو زد
آیناز کم و بیش کم و بیش با حرفات موافقم...! ولی اینکه امیر علی اومده از تیک تاک دفاع کرده یه چیز طبیعیه! چون با هم همکاری داشتن! تو این آهنگ a2 به پیشرو هم تیکه میندازه! چون 2 سال پیش a2 از رضا فیت میخواد و پول هم میخواسته بهش بده و رضا قبول نکرد و در جواب a2 آهنگ بیزینس رو خوند!!!! حالا هم با هم مشکل دارن!
لینک مستقیم نیست، سالمه. روش کلیک کن یه صفحه میاد دانلود کن.
××
A2 آدم ِ گـُنده ایه، حداقل توی سلیقه ی من که از پیشرو و بهرام هم بالاتر قرار داره، اما آخه اِما؟ عرفان؟ تیک تاک؟ ((:
× عرفان ُ تیک تاک خوبنا، اما فازشون با A2 نمیخونه به نظرم، اصلا!
× A2 با کارای اخیرش داره خودشو کوچیک میکـُنه، با رضا تسلا حرف میزدم میگـُفت رابطه ـشو با همه ماها که رفیقای قدیمیشیم قطع کرده، جاهای خوبی نمیره..
× از علی مجیک هم انتظار ِ اینکه اسم بیتش با لیبل اِما همراه شه نداشتم، با این حال هم A2 و هم علی مجیک ُ خیلی قبول دارم.