amirbahal
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- دانشگاه
- دانشگاه قم
- رشته دانشگاه
- حقوق
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ
داش جون تو فقط از نظر آرایه مقایسه کردی! در ضمن آهنگ چی شنیدی از سروش و اشکان، دیس شاهین نجفی بود!
ی خبر بد! حامد فرد دستگیر شد! بخاطر آهنگاش دستگیر شد.چرا یاس رو نمیگیرن؟ شکیبا جان اگه مفهوم دار دوس داری حتما آهنگای حامد فرد و ممدرضا شایع رو دانلود کن. از حامد فرد:کوروش کبیر-هزار تومنی-کارگر- فکروخیال و.... از شایع: پروانه، بدهکارتم و...
به نقل از imank92 :ما با کلی تلاش ، دادیم تراش
رپ تو موسیقی ایران با اون نصفه تلاش
رپ مثله رقص که نیست هرکسی نمیتونه
هرکی که شلوار بگی بپوشه که نمیخونه
---------------------
ای خدا من از دست این منتقدای رپ برم سرم رو به کجا بکوبم
------------------------------------------------------------------------
آهنگ فدایی با سروش رو گوش کردم بسی حال داد.این چیزا از آهنگ دستگیرم شد شرمنده اگه چرته جاهایی هم که بلد نبودم رو شما بگین :
خاله زنک. به درکه
چی میگه. شیره ولی فلکه(همون شیره ولی پاستوریزه ی خودمون که میگیمه ولی سروش میگه شیر ولی فلکه(آب خوری))
میزنه زنگ و چیزی که میخوره ترکه(شیر فلکه زنگ میزنه ترک هم تو سرما می خوره دیگه )
حاشیه خرکه : (منظرش خرک زیمناستیک نیست صفت مرکب مرخم هستش کسی که حاشیه ایجاد میکنه حاشیه خر کوچک)
میخواد بیاد بالا ولی جای ما تو فلکه : البته خرک و بالای این قسمت ایهام تناسب داره
بچه ي صادقیه؟ نه
ما از دنیا میکشیم و چیزی که میکشه سرکه
دولتا عنکبوت، رسانه شبکه (همونجوری که عنکبوت با تارهاش به همه جا احاطه داره دولتا هم مثل شبکه هستن که به هم رابطه دارن البنه ناگفته نماند عنکبوت نام مستعار یکی از رسانه های اونور آبی هم هست
بپا نخوری تو گول نمک برنامه کلکه (خیلی واضحه دیگه)
ککه میخوره به بیراهه نمیرسی
با اینکه چیزی که میکشه اسم بشریته : ( دولتا اسم بشریت رو یدک می کشن در حالی که دروغی بیش نیست )
که اونم یدکه
تو ذهن ملکه
شده آرزو. تلاش (طلاش) نباشه مثل آرد بی الکه (اگه طلا بخونی باید آرزو رو اسم دختر بدونی اگه تلاش بخونی هم که دیگه خیلی واضح هستش .
هستی طلبه؟ بیا قمقمه (قم قمه) یادت نره (:بهترین قسمت آهنگ از نطر من اینه : میگه شعر من مثل قمقمه ی آب هست که باعث رفع خشک شدن ذهنت (مرده پرستی) میشه از طرفی هم قم با طلبه کم ایهامی نیستا)
اینجا دهنا خشک میشن با نور جمجمه : بالا
میگه روشنفکره ولی قمپزه نفهمیدم حقیقتا قم پز یا قمپز ؟؟ )
بقیشم که دیگه یه جوریه
داش جون تو فقط از نظر آرایه مقایسه کردی! در ضمن آهنگ چی شنیدی از سروش و اشکان، دیس شاهین نجفی بود!
ی خبر بد! حامد فرد دستگیر شد! بخاطر آهنگاش دستگیر شد.چرا یاس رو نمیگیرن؟ شکیبا جان اگه مفهوم دار دوس داری حتما آهنگای حامد فرد و ممدرضا شایع رو دانلود کن. از حامد فرد:کوروش کبیر-هزار تومنی-کارگر- فکروخیال و.... از شایع: پروانه، بدهکارتم و...