پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!
من واقعا متاسفم که بعضی ها انگار پدرکشتگی با رپ دارن.
رپ روی اعتراض بنا شده وبیت باکس ها و فلوهاش هم یک سری چیزهایی هستش که هرکسی دوستشون نداره ولی به قول یه بنده خدایی:رپ با ادمیزاد چفت نمیشه ولی اگه بشه یا دیگه طرفو ول نمیکنه یا خیلی سخت ولش میکنه.
یک مثال در مورد بیت ها:
شما توی هر اعتاض و راهپیمایی میبینین که وقتی میخوان یک شهار رو بدن اول شعار رو با یک ضرب نسبتا قوی میگن مثلا:
مرگ
بر
امریکا
یا توی اعتراضات یا میتینگ ها و اشعار حماسی-انتقادی-اعتراضی میبینین که جوّی رو درست می کنن تا تیزی صدا ها کم بشه.متجه منظورم میشین؟؟اصلا بزارید یه جور دیگه بگم مثلا وقتی کسانی که اشعار و سرود های انقلابی همین ایران رو گوش داده باشن به راحتی میشه فهمید کهtrebleصدا ها کمه.
دقیقا یک چنین اتفاقاتی توی بیت ها و فلو های سبک هیپ هاپ میافته مثلا اهنگno loveامینیم ولیل واین
ویاbeautifulامینم
رو گوش بدین تا قضیه رو بگیرین.(قابل توجه کسانی که ایرانی ها رو اصلا قبول ندارن.)
امروزه رپ توی همه جا بخصوص کشور هایی که تازه هیپ هاپ داره توشون شکل میگیر(شکل منسجم)مثل ایران و... شما نباید انتظار کارهای یک دست فوق العاده و توپ داشته باشین.ولی کارهایی هم در همین بین ظاهر میشه که میشه بهشون گفت فوق العاده مثلepحسین و صادق که تازه ریلیز شد
ویا اهنگ "اون مثل داداشم بود"از سروش ویا ترکهایی از البوم "مرد تنها"علی سورنا(همونجور که داماد مسعودی گفت)ویا البوم های قدیمیتر مثل"زیر وبم زیر زمین"از قاف ویا"سکوت"از بهرام ویا....(ده ها ترک زیبای دیگه)که وقتی ادم به این ترک ها گوش میکنه عشق میکنه،انگار اون بالاهاست.
در ضمن در هر زمینه موسیقی شما باید جفت هنری خودتو پیدا بکنی مثلا بیت هایی که مهدیار میزنه اصولا برای کسی که به بهرام و صداش و بیت های آتور ومضراب عشق میورزه ،خوشایند نیست.
ویا مثلا:شما نباید اهنگ هایی که موسیقیشونو کسانی مثل amir D-VAویاAMIR A-PLUSمی سازند رو با اهنگ هایی که موسیقیشونوT-DEY و حسین و...(کسانی که اهنگ هایی با فلوی اروم و به قولی معتا*دی ویا...میسازن.)مقایسه کنید .
ممکنه 10تا خواننده اهنگ گنگ بخونن ولی یکی با ادوات موسیقیایی لایو و یکی با کامپیوتر وتریبل زیاد و یک با اهنگ های فلو خسته ویکی با بیت هایی با لرزش زیاد ویکی با...
پس درست نیست که درمورد چیزهایی که اطلاعات کافی نداریم نظر بدیم.(مثلا:مثل این میمونه که من بیام در مورد ترنس ویا ترش متال و...نظر کارشناسانه بدم و وانمود کنم که خیلی وقته توی این کار هستم.)
نکته ی مهم:وقتی من یا شما اهنگی رو گوش میدیم که خوشمون نمیاد،1-دلیل نمی شه اهنگ مزخرف ویا ضعیف وچرت باشه.2-با شنیدن 1ویاحتی10-20اهنگ نمیشه در مورد سیک اون اهنگ ها نظر نسبتا قاطعانه داد مثلا وقتی شما10ویا بیشتر اهنگ های رپ رو به طور دقیق گوش دادین.(با هدفون های خوب بهتر میشه حس گرفت)،اونوقت می تونی
نظر خودتون را بدین و بس.
نتیجه اخلاقی:
بچه ی خوبی باشیم و با همدیگر دعوا نکنیم.