• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

چرا خیلی راه؟ بعضی ها که تو رپ نیستن و تازه واردن دیو و جادوگران رو نمیشناسن! ;D

ولچر که خیلی پررو هست! حسام استپسم بیخیال! باو اخبار مهم بده اینا چیه!

حسام استپس مهم نیس؟ :)) همین حسام بود که بهرام رو اورد بالا... بهرام برای فیت با حسام ، بهش پول داد

به نقل از MohaMMad_RaPeR :
حسام استپس مهم نیس؟ :)) همین حسام بود که بهرام رو اورد بالا... بهرام برای فیت با حسام ، بهش پول داد
اون اون موقع بود! خیلی های دیگه هم هستن که بودن و خیلی هارو آوردن بالا ولی الآن تو رپ نیستن یا گمن!

بعد با این کار مزخرفش هر کی هم باشه حتی هیچکس از چشم خیلی ها میافته!

فول آرشیو هیچکس و پیشرو و بهرام و تنبه 10 و بعضی های دیگه رو دارم!

از بهرام و تنبه 10 یه آهنگایی دارم که اصلا پخش نشده و بسیار نایابه! :)) پخش نکردن به دلایلی!

من نگفتم کامل میشناسم گفتم در حد معقولی میشناسم! ولی خیلی ها هستن که دیو و جادوگران رو نمیشناسن! و میگن این کیه عرفان رو دیس کرده! =)) من هم جزء سکوت کاری نمیتونم براشون بکنم! ;D

من فول آرشیو همه رپرا رو دارم! حتی به قول دوست عزیزمون که میگه اونایی که دزدی ازشون پخش شده... این دلیلی نیس برای شناخت رپ!

فول آرشیو که نشـُد مبنا!

من فقط فول ِ A2 و یاس و زدبازی رو دارم! همین :دی

تنها چیزی که میشه گفت اینه که زیرُ رو نرو که برزیل نی اینجا ،حسش نیس که بشی سیریش داش.
راستی دیو و جادوگران اونقدری هستن که میگه کل وزنت فد پ*شممه جِقِل.
راستی چه تیکه ای هم به رپ سان انداختن. >) عشق بچه های صامتم هستن خصوصا علی و سروش
راستی اگرهم حال نداری کل آلبوم هیچکسُ گوش بدی اول برو به اهنگ از اوایل گوش بده بعدشم برو بازم کلانُ گوش بده تا معنی پیشرفت دسِت بیاد.
به قول سروش "رقص نور داره کوچهُ قرمزه اما مهمونی نیستش که دا*فی قِر بده.

این مکالمه تلفنیُ گوش کنین ببینین فرق پیشرو و بکس تنبه10 تا کجاس.رضا داره چی میگه، اونوقت اینا دارن به رضا درس رپ می دن.
اینو گزاشتم با اینکه قدیمیه که یک کمی خنده خونتون بیاد بالا
http://uplod.ir/ut95xizxuutk/pishro.mp3.htm

به نقل از mahdad :
تنها چیزی که میشه گفت اینه که زیرُ رو نرو که برزیل نی اینجا ،حسش نیس که بشی سیریش داش.
راستی دیو و جادوگران اونقدری هستن که میگه کل وزنت فد پ*شممه جِقِل.
راستی چه تیکه ای هم به رپ سان انداختن. >) عشق بچه های صامتم هستن خصوصا علی و سروش
راستی اگرهم حال نداری کل آلبوم هیچکسُ گوش بدی اول برو به اهنگ از اوایل گوش بده بعدشم برو بازم کلانُ گوش بده تا معنی پیشرفت دسِت بیاد.
به قول سروش "رقص نور داره کوچهُ قرمزه اما مهمونی نیستش که دا*فی قِر بده.

این مکالمه تلفنیُ گوش کنین ببینین فرق پیشرو و بکس تنبه10 تا کجاس.رضا داره چی میگه، اونوقت اینا دارن به رضا درس رپ می دن.
اینو گزاشتم با اینکه قدیمیه که یک کمی خنده خونتون بیاد بالا
http://uplod.ir/ut95xizxuutk/pishro.mp3.htm
دواش من اینو که خیلی قدیمیه!

بکس تنبه 10 هم نیستن! یکیه که میخواد فیت بده! از تنبه 10 بالا میره!

تنبه 10 با پیشرو از اول بد بود! دست تو جیبش هم تا حدود زیادی تیکه به رضا پیشرو بود! خوده بچه های تنبه 10 هم ازشون سوال پرسیده بودن گفتن که مکالمه ما نبوده و اگه ما بخوایم فیت بدیم یکی هست که حضوری باهاش حرف میزنه و قرار بیت و.. رو میزاره!

من تصمیمم عوض شد yas بهترینه و حرف نداره =D>

من برای رپ اصولا حرفی ندارم بزنم ! ولی اینو بگم . الان مثلا شما که میگی یاس بهترینه که نشد . دلیلتون رو هم بگید لطفا .
ببخشید ;D

Back
بالا