- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی بدون شماره!
- شهر
- طهرون
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

آهان یادم نبود استایل حالیت نیست!
من نمیدونم چرا هرچی میگذره به محمدرضا شایع امیدوار تر میشم! این نوید و دیوار چرا آهنگ نمیدن! اه! نمیدونم چه فازیه همه میخوان آلبوم بدن! دلم لک زده برا گروه ملتفت! از هیچکس و قاف تا اشکان فدایی و آهنگسازی مهدیار! ای بابا! چه دوره زمونه ای شده! دلم واسه تیغه و بهرامم تنگیده! تنبه 10 هم که تا آلبوم بده پیز شدیم!
ببین اون یکی از آهنگایی بود که واقعا خوب نبود توش! یعنی متوسط بود ولی چون 3 تایه دیگه خوب بودن(مخصوصا حصین و صادف) اون بد به نظر اومد!
برو آهنگ های دیگشو بگوش! حال کن!
آره با سابقه هست اما نه در حد دیو!به نقل از حالا من ماندم و من! :@صدرا:ببین من استایل اینا حالیم نیست![]()
من میگم صدای این مردک توی کلمه ی عبور با ورس آشغالی ک خوند(نسبت ب ورس 3نفر دیگه)واقعا این سوالو برام ب وجود آورد ک این آهنگ اگه 3نفری داده میشد شاخترین آهنگ سال نمیشد؟
واقعا ب نظرم کیفیت آهنگ رو آورد پایین...
قبول دارم طرف رپره و مثل خیلیای دیگه تازه ب دوران رسیده نیست...فکر کنم سابقش خیلی کمتر از دیو نباشه نه؟(در کل میدونم خیلی طرف باسابقست)
اما صداش خیلی جیغه![]()

آهان یادم نبود استایل حالیت نیست!

من نمیدونم چرا هرچی میگذره به محمدرضا شایع امیدوار تر میشم! این نوید و دیوار چرا آهنگ نمیدن! اه! نمیدونم چه فازیه همه میخوان آلبوم بدن! دلم لک زده برا گروه ملتفت! از هیچکس و قاف تا اشکان فدایی و آهنگسازی مهدیار! ای بابا! چه دوره زمونه ای شده! دلم واسه تیغه و بهرامم تنگیده! تنبه 10 هم که تا آلبوم بده پیز شدیم!
ببین اون یکی از آهنگایی بود که واقعا خوب نبود توش! یعنی متوسط بود ولی چون 3 تایه دیگه خوب بودن(مخصوصا حصین و صادف) اون بد به نظر اومد!
برو آهنگ های دیگشو بگوش! حال کن!

(در کل میدونم خیلی طرف باسابقست)