• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

موزیک ویدئو رضا هم که اومد!!! قبرستونِ هیپ هاپ!!! یکی از بهترینا شده!!! امید قدر و ممد ام سی و تیک تاک و تی دی و علی اوج و moer و حاکم و بابک100 دلاری و روزبه و ... توش بودن!!!! ایووووووووووووول ... خیلی باهاش فاز گرفتم :x :x... ولی شما هرجا بابک 100دلاری نشون میده نگاه کنید!!!! >:p... همش یه حرکتِ مزخرف از خودش نشون میده!!! بیچاره ی عقده ایییییییی >:p

خوب بود کلیپش!

ولی از یه چیزه پیشرو بدم اومد! این همه رپر شاخ و با استعداد! آخه این تیک تاکیا کین؟

ولی در کل خوب بود خوشمان آمد!

خوب البوم عضو جدید دیوار اومد!

اسم این فرد "رض" است!آلبومش 12 ترکه که 5 تاشو آتور زده 6 تاشو مضراب!

تنها البومیه که تمام رپرای بزرگ شیر کردن کارشو و حمایت کردن! فرض کنید بهرام که شیر نمیکنه زیاد کار هارو یه استاتوس واسش گذاشت و 1 پستم برا شیر کارش! :o

انصافا توی آهنگ سازی که ترکوندن! (مضراب و آتور عزیز!) توی تکستم خوب بود! فقط صداش مث محسن نامجو ئه! :))

+ راستی نویدم توی 3 یا 4 تا ترکش هست!
+حتما دانلودش کنید! و ترک 9 به نام "دختر مامان" رو حتما گوش کنید! و "کوزه گر" و "پینوکیو"! در کل برای شروع فوق العاده بود!

آلبوم اشکان فدایی با همگاری قاف و هیچکس هم 2 روز دیگه دوشنبه میاد! اونم داشته باشید! تا 2 روز دیگه آلبوم رض به نام "مزمن" رو حتما دانلود کنید می ارزه! ;)

من خودم رپ خیلی گوش میدم و عاشق رپم 3> ....ولی نه هر رپی...بعضیا اومدن یه سری شرو ور خوندن اسمشم گذاشتن رپ :-& یکی نیست بگه بچه برو دنبال دختربازیت اینا چیه میخونی... [-(
رپ درکل به معنای گفتم مشکلات جامعه تو قالب شعره نه این دختره اینجوریه اون اونجوریه و از این چرتو پرتا....
[-( (:|

Rap

آقا چند روز پیش یکی یه چیزی گفت که اول فکر کردم چرت میگه بعد یکم که دقت کردم خودم هم دو به شک شدم !
آلبوم خشت از نوید ، ترک "بازیمو بلدم" ; طرف میگفت انگار کورسش رو بهرام میخونه ! انصافأ هنگ کردم که درست میگه یا نه ! نظر شما چیست آیا ؟ :-?

‏+

با قبرستون هم حال نکردم

‏+

مزمن هم لایک میشه فراووون :>

طوفانیه ساحل فکرم
باد می‌زنه موج میخوره پشت پلکم
بگذریم بهتره بشنویم از گل
که هر روز صبح سر‌ میخوره رو گونش شبنم
شرمندم، چون من ترفندم…؛
؛….مثل دلقک نی که لبخند بزنه رعیت به دردم

اشکان ترکوووووووووند!!! سرزمین مادری و چی شنیدی و 80 فوق العاده بودن!!! کرک و پرم ریخت =D> =D>

• لایک
امتیازات: sayra
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

به نقل از dead space :
بابا انقدر بحث نكنيد پدر رپ فارس هيچكسه نه اينكه اول اون شروع كردا بهش پر و بال داد
به نظر من که پدر رپ ایران عرفانه

به نقل از Paria Br :
به نظر من که پدر رپ ایران عرفانه
:))
باو بیخیال دیگه...من خودم بیشتر آهنگای عرفان رو دوست دارم...با ورسش تو ی وجب از ما خیلی حال کردم...
لحظه هم خدا بود...واقعا 4 5 روز فقط همونو میگوشیدم!!...

ولی دیگه پدر رپ فارس نیست ;D
واقعا انقدر مهمه پدرش کیه؟!...من ک میگم رپ بی پدره و معجزه ای چون عیسی از طرف خداوند بوده :-?
والا ;Dبیخیال کل کل باو...

• لایک
امتیازات: sayra

به نقل از پوریا عابدی :
من ک میگم رپ بی پدره
:))
قبول دارم

ی سوال...
یکی از دوستان گفت عرفان توی ی وجب از ما اولین بار بود داشت دیس میکرد!!...
من کلا از تاریخ رپ و اینا خیلی کم میدونم :-" :))خواستم ببینم دوستمون چرت گفته یا نه...
طبق گفته ی این دوست دیس هایی ک پایدار میکرد رو دیگر اعضا بودند...

Back
بالا