• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

باو من فن جی جیم هستم بچه ها ک پستامو دیدن میدونن! هنوزم بعد اینهمه رپ گیم با سامان دوسش دارم، ولی واقعا نمیتونم قبول کنم بهتره از سامانه، فازشون ک فرق میکنه اصن، ولی علیرضا کار ضعیفم داره، توی پیر شدیم و خاکستری.

فک نکنم پیشرو برنامه ای برای دیس کردن داشته باشه =))

اصن بعد گوش دادن البوم چیزی از پیشرو مونده؟ فکر کنم همش ریخته باشه.

به نقل از ایلیا :
اصن بعد گوش دادن البوم چیزی از پیشرو مونده؟ فکر کنم همش ریخته باشه.
شوخــــی میـــــکنی دیگه؟!؟ :))

شوخی دارم من؟

عاغا من حرفمو پس میگیرم راجب تارا...اون فوق العاده اس....
+مهراد هنوزم صداش عاولیه ولی در حد قبل فوق العاده نیس،تمیدونم چرا....

++من هنو همه ی آهنگ های بزرگو گوش ندادم ولی بین اونایی م گوشیدم،قرمز ا همه باحالتر بود....

+++هرچقد هم ک خوب باشه این آلبوم ب زمانی ک کناز هم مثه 5تا شاهو بی بی بودن نمیرسن...

یکم بعضی آهنگا شبیه آهنگای آلبوم همیشگی عرفان نیست؟ من سر بعضیاش وقتی شروع میشه یه لحظه حس میکنم اول آهنگای عرفانه

خبر رسیده که "مجاز" دوشنبه یا پنج شنبه میاد . . . :x

فـــــــــــدایی هم تقـریبا آلبوم دومش رو بسته . . .

قاف هم قبل عید احتمالا تک آهنگ میـــده .

یه خواهش !

وقتی "مجاز" اومد با "بزرگ" مقایسش کنید >)

کسایی که حالشون از زدبازی بهم میخورد هم از آلبوم خوششون اومده، اونوقت من نمیدونم یه عده چرا نمیخوان قبول کنن شاخ بود آلبوم. مهراد هیدن کاملا معلومه با وجود سامان به چشم نمیاد. ام جی هم مثل همیشه شاخ و عالیه. من اون قسمت "میخوان بام قاطی شن مگه من کوکتلم؟" رو واقعا کیف کردم. آرش دارا و تارا هم که تک! عالی!
من اول بدم اومد ولی الان قفلم روش واقعا.

به نقل از SalehM :
کسایی که حالشون از زدبازی بهم میخورد هم از آلبوم خوششون اومده، اونوقت من نمیدونم یه عده چرا نمیخوان قبول کنن شاخ بود آلبوم. مهراد هیدن کاملا معلومه با وجود سامان به چشم نمیاد. ام جی هم مثل همیشه شاخ و عالیه. من اون قسمت "میخوان بام قاطی شن مگه من کوکتلم؟" رو واقعا کیف کردم. آرش دارا و تارا هم که تک! عالی!
من اول بدم اومد ولی الان قفلم روش واقعا.
اینکه کسی از آلبوم خوشش بیاد یا نه کاملا شخصیه و بستگی به سلیقه طرف داره
همین آلبوم رو بین 5 6 تا از دوستام که فن زدبازین گوش دادن 2 تاشون خوششون اومده بود و میگفتن خیلی خوب و بود و اینا بقیه هم میگفتن ضعیف بود !
در ضمن وقتی یه آلبوم 19 تا آهنگ داره اینکه 3 4 تا آهنگش شاخ شه چیز کاملا عادی و نرمالیه !
یه چی دیگه هم بگم :دی اینکه میگن قفلیم روش و اینا به نظرم مال زمانیه که گرفتن مفهوم واسه فرد سخت باشه در حالیکه این آلبوم واقعا همچین چیزی نداشت ! برا مقایسه آلبوم عدل از فدایی یا آلبوم یهرام رو شما گوش کن !
درکل بازم میگم کاملا مسئله شخصی ای هست خوب یا بد دونستن آلبوم !

Back
بالا