بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

حصين و دريابيد .

کسی هست بتونه مثه اول این بخونه؟

به نقل از ـفاتــــ :
کسی هست بتونه مثه اول این بخونه؟
آره خودش !

آخ چقد این علی سینا کوله 8-^

+دختره تو فدا سرت کیه :-" ؟

منظورم آهنگاى ديگش بود. ( هيچ كى مثه يكى ديگه نمى تونه بخونه!)

اونم فك كنم "رها" باشه.

منظورم اون اولش بود که یه جوری میخونه نمیفهمی چی میخونه.زیاد میخونن اینجوری. چجوریه کلن؟

اين اولش دارن بلغور ميكنن فقط حتما پيدا ميشه ازينا :))
فك كردم اون قسمت اول كه سامى ميخونه رو ميگى!

کی با فیروز هیچکس حال کرد؟

+نظرتون چیه مهراد توی "هارم" میگه زدبازی؟

به نقل از ایلیا :
کی با فیروز هیچکس حال کرد؟

الآن اونایی ک حال کردن فقط باید بگن ؟ ب هرحال ؛ من حال نکردم ؛ شباهت ـه فوق العاده ای ب بنگ داشت خوندن ـش ؛ و چیزه دیگه ای ک روو اعصاب بود کاروس بود ؛ ک انگار کل آهنگ کاروس بود :| ؛

میگه واقعن ؛ هی میشنوم ک میگن میگه ها ؛ ولی حال ندارم برم دوباره گوش بدم :-" ولی این ـرو هم شنیدم ک پست های جر و بحث ـشون توو اینستا ـرو پاک کردن :-$ آشتی آشتی ؟ :-?

کاروس همون کوروسه؟ یا چیز دیگه ایه من نمیدونم؟
من تو اینستا خوندم، بعد خودم گوش دادم دیدم درسته، حدود دقیقه 4 عه، امم پستارو ندیدم، ولی میدونی، من همش میگم، خود ترک بزرگ، میگه: سالیانی بعد رسیدن بهم نبود فرق اختلافی و اینا، منظورش ازونا الان نیس، بعدنه، بعضیا میگن منظورش شکل گیریه البومه، ولی اخه سامانو مهراد مشکلی نداشتن که بعد برسن بهم نباشه فرق اختلافی و اینا!

به نقل از ایلیا :
کاروس همون کوروسه؟ یا چیز دیگه ایه من نمیدونم؟
من تو اینستا خوندم، بعد خودم گوش دادم دیدم درسته، حدود دقیقه 4 عه، امم پستارو ندیدم، ولی میدونی، من همش میگم، خود ترک بزرگ، میگه: سالیانی بعد رسیدن بهم نبود فرق اختلافی و اینا، منظورش ازونا الان نیس، بعدنه، بعضیا میگن منظورش شکل گیریه البومه، ولی اخه سامانو مهراد مشکلی نداشتن که بعد برسن بهم نباشه فرق اختلافی و اینا!

تیک تاک میگه کاروس ؛ عادت کردم 8-| , حالا هرچی (:|

الآن ینی صبر کنیم فیت بدن ؟ ریلی ؟ یا ب اسم زدبازی بدن ؟

خب چرا میزنی حاجی؟ :)) نمیدونسم :-"

نمیدونم والا! اینایی که درباره ترک بزرگ گفتم برداشته خودمه فقط :-" ولی من احتمال همچین اتفاقیو میدم، 90 درصد بدونه علیرضا، و با نسیمو سیجل، یا شاید حتی هر 6 تا باهم!

به نقل از ایلیا :
خب چرا میزنی حاجی؟ :)) نمیدونسم :-"

نمیدونم والا! اینایی که درباره ترک بزرگ گفتم برداشته خودمه فقط :-" ولی من احتمال همچین اتفاقیو میدم، 90 درصد بدونه علیرضا، و با نسیمو سیجل، یا شاید حتی هر 6 تا باهم!

نمیدونم چرا دلنیشین نیست کلن ؛ وللش ... (:|
ایشالا ایشالا طرفدار ـاش راضی باشن همیشه /m\

به نقل از ایلیا :

کجا؟!

اینکه MJ میگه زاخار؟

ویرایش: پستی که گفته بودین دقیق 4 رو الان دیدم ;D 4:10 میگه

من فکر نمیکنم با هم کار بدن ولی فعلنا

منم نگفتم همین الان که حالا :-" ولی اینا خیلی پلیسی میکنن همیشه قضایا رو! واسه همین کاملا میشه شک کرد که حتما یه چیزی هست که اینطوری مبهم اسم زدبازی رو میاره مهراد :-"

به نقل از ایلیا :
منم نگفتم همین الان که حالا :-" ولی اینا خیلی پلیسی میکنن همیشه قضایا رو! واسه همین کاملا میشه شک کرد که حتما یه چیزی هست که اینطوری مبهم اسم زدبازی رو میاره مهراد :-"
بعیده بنظرم، چون بعد از اومدن آلبوم هم مهراد پست گذاشت که با تیمی کار کردم که لیاقت داشتن و ...
در ضمن، این زدبازی میتونه شامل مهراد و سامان و سهراب باشه که اعضای قدیمی زدبازی بودن

کسی خبری از پیشرو نداره؟!؟

مشتاقانه منتظر دیس بودم ! #:-S

جفت کفش صادقو ک گوش دادین؟ فقط منم حس میکنم داره خودکشی میکنه مث سروش بخونه؟ :))
+توی تازه شروع زندگیمونه، جز نسیم ی دختر دیگه هم کروس,میخونه، کیه؟

به نقل از ایلیا :
جفت کفش صادقو ک گوش دادین؟ فقط منم حس میکنم داره خودکشی میکنه مث سروش بخونه؟ :))
+توی تازه شروع زندگیمونه، جز نسیم ی دختر دیگه هم کروس,میخونه، کیه؟
باو مثل سروش هم نه دیگه.مثل خودش اصلا نیس.خیلی با ترک های دیگه ی صادق میفرقه ولی سروش هم دیگه خیلی دوره ب نظرم..
اینو رفیقم اسمشو گفت یادم نیس الان :D فقط یادمه گفت قرار بوده بیاد تو گروه انقد بعد این آهنگ سیل اعتراض ها جاری شد ک کنسل شد :)) نیمی از نفرت من از اون آهنگم بابت همین دخترس (:|

باو خیلی خوب بود که، من خوشم اومده ازش :-" چرا سلیقه من با همه فرق داره خب؟ :))

Back
بالا