پاسخ : من شناسي
من ...
1)واقعا باهوشم
2)راستش اعتماد به نفسم وقتی سال پنجم ابتدایی بودم تو کل ِ خانواده زبانزد بود ...خودمم نمیدونم چرا اینقد اعتماد به نفس داشتما ...فقط میدونم از وقتی وارد فرزانگان شدم اولین چیزیمو که از دست دادم ،اون اعتماد به نفس بالام بود ...شاید اینکه سال اول راهنمایی به شدت افت درسی کردم ...شاید چون هر چی واسه بعضی امتحانا میخوندم از نمره 20 خبری نبود ...درسته سال بعد درست شدا اما دیگه خبری از اون اعتماد به نفس نبود و نیست ...سر کنکور هم به همین خاطربا اینکه خدا میدونه چقد زحمت کشیده بودم اینقد شبش گریه کردم که خدا میدونه، دیگه تا حدی بود که بابام میگفت اصلا نمیخواد فردا بری کنکور بدی ...میفرستمت بری آزاد...من:ا ِ جدا ؟؟؟
![Roflym =)) =))](/forum/styles/yahmas/smiles/roflym.gif)
هنوز هم همه فکر میکنن من همون آدم با اعتماد به نفسم ولی نیستم و میدونم نخواهم بود ....
3)بر خلاف از دست دادن اعتماد به نفسم ..خیلی خیلی مثبت نگر و مثبت اندیشم ...حتی توی بدترین حوادث و اتفاقات ...فقط کافیه بخوام...حتی اگه تا پای مرگ پیش برم که یه دفعه اینطوری شد ...(اما خب نداشتن اون اعتماد به نفسه یکم این مثبت اندیشیمو کم رنگ کرده)
4)خیلی زود آدمای دورو برمو که باهاشون ارتباط دارم رو میشناسم و میفهمم چجور آدمایی هستن ...به همین دلیل هم کسی نمیتونه بهم دروغ بگه ...هیچ وقت به روم نمیارم که میدونستم حرفاش دروغ بود ..اما همیشه یادم میمونه که بهم دروغ گفته ....
5)آدم کینه ای نیستم ...اما معمولا همه اتفاقات و حرف های دیگران خیلی خوب یادم میمونه حالا چه خوب باشن و چه بد ...ممکنه یه دفعه یه حرف قبلیشونو گوشزد کنم ...اما از نظر خودم این کینه نیست ...فقط میخوام بدونن که من هیچی یادم نمیره که دفعه بعدی این کارو نکنن ...
6)روی اهدافم خیلی پایبندم...فقط کافیه یه چیری رو بخوام ،این واسه من یعنی رسیدن به اون چیز ...فقط به شرطیکه خانواده ام یکم بهم اعتماد به نفس بدن و آرامش ...
7)من کلا آدم درون گرایی هستم و همیشه سعی می کنم روی پای خودم وایسم ...شاید حدود 6 ماهی هست همیشه خنده به لب دارم و همه فکر میکنن اوضاعم خوبه و مشکلی ندارم...اما اینطوری نیست ...اتفاقا خیلی خیلی هم مشکل دارم و ناراحتم ..اما همیشه سعی میکنم مشکلاتمو خودم حل کنم و به هیچکی رو نیارم ...حتی اگه اون مشکل منو بخواد داغون کنه ...دوست ندارم زیاد راجع به مشکلاتم با کسی حرف بزنم ....
بسه دیگه ...خیلی از خودم گفتم .....
![Hee Hee ;)) ;))](/forum/styles/yahmas/smiles/hee_hee.gif)