• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

با مهاجران چگونه رفتار کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ايا موافق با حضور و فعاليت مردم افغان مهاجر در ايران هستيد ؟

• رای‌دهندگان
    38
پاسخ : اتباع افغانی

به نقل از am.ma :
آره عملگی و سرایداری و امثالهم چه ایرادی داره ؟ در واقع شما هم مخالفی با زننده تاپیک !
یه دور دیگه پست من رو بخونید چون چیزی که گفتین هیچ ربطی به حرف من نداشت. :د
یه نگاهی به آمار ها و اطرافتون بندازید، جدا جوون های بیکار ما دنبال عملگی و سرایداری هستن و شغل پیدا نمی کنن؟ :))
سرایداری و عملگی ایرادی داره یا نداره یا هرچی که هست جوون هایی که بیکار هستن دنبالش نیستن. افغانی ها جای ایرانی ها رو توی کارگری نگرفتن حداقل.
بعدم این همه هر روز داره شهر ها رو به توسعه میره، این همه ساختمان داره ساخته میشه، کلی هم کارگر نیاز دارن. شغلی نیست که بازار کارش اشباع باشه.

به نقل از Bahar_R :
یه دور دیگه پست من رو بخونید چون چیزی که گفتین هیچ ربطی به حرف من نداشت. :د
یه نگاهی به آمار ها و اطرافتون بندازید، جدا جوون های بیکار ما دنبال عملگی و سرایداری هستن و شغل پیدا نمی کنن؟ :))
سرایداری و عملگی ایرادی داره یا نداره یا هرچی که هست جوون هایی که بیکار هستن دنبالش نیستن. افغانی ها جای ایرانی ها رو توی کارگری نگرفتن حداقل.
بعدم این همه هر روز داره شهر ها رو به توسعه میره، این همه ساختمان داره ساخته میشه، کلی هم کارگر نیاز دارن. شغلی نیست که بازار کارش اشباع باشه.
به نقل از Farz :
کار؟ :)) کدومشون رییس جایی شدن؟ استاد شدن؟ هوم؟ همه شون کارگرن عزیز من! :\

صحبتای زننده تاپیک رو بخون !

" و به طور کلی شغل هایی که برای این افراد در نظر گرفته میشه بسیار سطح پایین هست "

روی صحبتم با این جمله بود
منظورم این بود سرایداری و عملگی ، واسه اتباع افغانی ایرادی نداره و نظر منفیم رو گفتم !

نظر منو به عنوان كسى كه هنوز خيلى وارد جامعه نشده بخونيد

قبلنا كه بچه تر بودم هميشه به اين فكر ميكردم كه ما آدما چرا مرزبندى رو ايجاد كرديم؟؟؟چرا موجب شديم يكي بشه ايراني يكي بشه افغاني يكي بشه چيني يا ...
با خودم فكر ميكردم اگه مشكل ما آدما سر اين مرزبندي ها و حكومت هاست چرا همه ما يه حكومت واحد نداشته باشيم؟؟
بعد ها با خودم فكر كردم كه چرا بعضى از ما ها بقيه رو به عنوان آدم قبول نداريم؟؟چرا فكر ميكنيم ما بهتر از بقيه ايم
چي موجب ميشه ما به اين نتيجه برسيم كه احساسات ما نسبت به احساسات بقيه ارجحيت داشته باشه
چى موجب ميشه كه فكر كنيم خونه خوب زندگى خوب و ... فقط ماله مائه و براى رسيدن بهش بقيه رو له كنيم

اما تازگى ها كه كمى به خاطر كلاس هاى مختلف و افزايش سن تو خيابون ها بيشتر ميرم و ميبينم چجورى مردم با يه افغانى صحبت ميكنن
چجورى افغانى ها رو تحقير ميكنن به خدا بغض گلوم رو ميگيره(من به سنگدلى معروفم...)
شايد يك سرى از افغانى ها كارهاى بدى كنند
اصلا شايد ٩٩٪ اون ها موجب فساد باشند
اما چى موجب ميشه ما اينجورى راجع به همشون قضاوت ميكنيم؟؟؟؟
چى شد كه مرزبندى ما انسان هارو اينقدر بى رحم كرد؟؟

همه اين هايى كه گفتم به خدا دغدغه ذهنيم بوده و هست و هيچكدوم شعار يا فيلم نيست

مدت هاي درازي از حضور افغان هاي مهاجر در ايران ميگذره
در حالي كه خيلي از ان ها از خيلي حقوق (مثل تحصيل و ..) هر انساني محرومند و خيلي ها مهاجر غيرقانوني هستند
از طرفي بخش عظيمي از كار هاي عمراني بزرگ با و حضور ان ها انجام شده.و اما از طرفي دولت سعي در بيرون راندن ان ها دارد
اما ايا شما فكر مي كنيد كه اين افغان هاي مهاجر بايد در ايران بمونن و از حقوقي مثل تحصيل كردن و... برخوردار بشن
يا بازور و اجبار به سرزمين خودشون برگردن ؟
ايا بودنشون در ايران فايده اي داشته براي ما يا نه ؟

پاسخ : حضور افغان هاي مهاجر در ايران

گروس یه شعر داره :
و مرز ها آن قدر نقاشی خدا را خط خطی کردند که "خون خشک شده" دیگر نام یک رنگ است :)

چرا باید حضور کسایی که صرفا توی محدوده ی دیگه ای از زمین متولد شدن رو به حسب فایده بسنجیم خب؟ >:p

به مظرم اگر حضورشون به صورت سازماندهي شده باشه ، چه عيبي داره؟!؟ :-/ اونا هم انسان هستن درست مث ما 8-^

مهاجرها همیشه نقش مهمی داشتن توی یک کشور.
مثال بارز؟ کانادا. کلا فرهنگش مخلوطه از چندین تا نژاد. هندی و فرانسوی گرفته تا کشورهای آفریقایی.
یا حتی آمریکا. کلی از افراد بزرگ که در آمریکا هستن غیر آمریکایی هستن.
مهاجرت افعان‌ها هم به نظرم برای ایران بیشتر مفید بوده.
آدم‌های شریفی هم هستن" اکثرا".
البته اون‌طور که باید باشه به این‌افراد پرداخته نمی‌شه و حقوقشون پایمال می‌شه.
نمونه بارزش هم اون دختر افغان بود که طبق قانون اساسی ایران نمی‌تونست اینجا پیوند عضو داشته باشه حتی اگه عضو اهدایی رو یه فرد افعان داده باشه بهش و به همین خاطر فوت کرد.
در کل من موافقم با بودنشون و دوست دارم دارای حقوقی مساوی با ما باشن. آدم آدمه به پوست و رنگ و نژاد ربطی نداره.

به نظرم مهاجران افغان در ايران فوايد زيادي براي خود ايران دارند. با توجه به اينكه مهاجران اكثرا سخت كوش و كاري هستند برخلاف مردم خود كشور كه اكثرا تنبل تر هستند.(اين شرايط براي همه كشورهاي جهان صدق مي كند)
و علاوه بر اينكه به ايران كمك مي كنند اگر واقعا در ايران بودن را دوست دارند به خودشان هم كمك كرده اند و بالاخره ايران يك بار هم كه شده براي يك نفر مفيد واقع شده

و درباره اينكه بعضي مي گويند افغان ها فرصت كار رو از مردم خودمان مي گذرند:
ببخشيدا!!! عزيز من دست از گشاد بازي بردار خودت يك مقدار تلاش كن يك ذره بيشتر فشار بيار جاشون تو كار كن...وقتي كه حال كار نداري و درست كار نمي كني و حقوق دو برابر ميخواي تقصير أوناس كه توي گشاد كار نداري؟؟!!

البته ببخشيد يك ذره خشن شد :D احساسات خودم قليان كرد :D

نظرت در این مورد که ارزش مادی فلان کاری n تومنه ولی افرادی به علت نیاز شدید حاضرند همون کار رو به ارزش n/2 تومن انجام بدند چیه؟

به نقل از əlireza :
نظرت در این مورد که ارزش مادی فلان کاری n تومنه ولی افرادی به علت نیاز شدید حاضرند همون کار رو به ارزش n/2 تومن انجام بدند چیه؟
خب اتفاقا این خوبه. :دی
می‌دونی چرا؟ چون تو خودتو جای اون کارگره می‌بینی ولی باید خودت رو جای کارفرما ببینی.
توی بازار هم الان هندی‌ها همین هستن.
+ یا مثلا مکزیکی‌ها توی آمریکا.
ولی خب موضوع اقتصاده. اقتصاد رونق پیدا کنه خود به خود تاثیرش رو میذاره. اگه این کارگرهای افغانی بیان کار رو درست و تمیز انجام بدن یه جای از اقتصاد چرخش بهتر می‌چرخه و همینطوری صنعت پویاتر و فعال‌تر می‌شه.

Back
بالا