نهیلیسم

White Devil

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدمدنی
شهر
تبریز
پاسخ : ...نهیلیسم...

من یه چیزهایی در مورد اعتقادات پوچ گرایان شنیده بودم مثلا این که می گفت اگه یه کیک داشته باشی و دوستت کنارت باشه چندتا کار می تونی بکنی: 1- از کیک به اون تعارف کنی 2- کیک رو به تنهایی بخوری 3- نه تنها که به اون کیک نمیدی اگه اون چیزی هم داشت به زور ازش بگیر
که پوچ گرایان معمولا شماره ی 3 رو انجام می دن.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از White Devil :
من یه چیزهایی در مورد اعتقادات پوچ گرایان شنیده بودم مثلا این که می گفت اگه یه کیک داشته باشی و دوستت کنارت باشه چندتا کار می تونی بکنی: 1- از کیک به اون تعارف کنی 2- کیک رو به تنهایی بخوری 3- نه تنها که به اون کیک نمیدی اگه اون چیزی هم داشت به زور ازش بگیر
که پوچ گرایان معمولا شماره ی 3 رو انجام می دن.
خیر...یک نهیلیست واقعی نه کیک خود را میخورد و نه کیک دیگری را نگاه میکند..."او اصلا انگیزه ای برای این کارها ندارد"...
اون که میگی فکر کنم فاشیست باشه ها :-"

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نظرم نیهیلیسم چیز وحشت ناک و بدی نیست ...

به معنی انکار خدا هم نیست ...

انسانی که وادار به زندگی شده ... حالا باید تحت یه سری قانون زندگی کنه ... یعنی محکوم به یه سری محدودیت هاست ...
با خودش فکر میکنه اگر من نبودم ... اونوقت دیگه مشکلی با قوانین دست و پا گیر نداشتم ... چون "نیستی" اصلا" فکر و احساس نداره ...
شاید یه نفر ازش بپرسه اگه واقعا" ناراحتی پس چرا الآن حاضر نیستی بمیری ؟
جواب میده : حالا که هستم معلومه که به یه سری چیزا وابسته میشم ... ولی اگه وجود نداشتم وابستگی هم وجود نداشت ...
اگه به خدا اعتقاد داشته باشه وضعش خراب تره : حالا هم اگه بخوام همه چیز رو تموم کنم یه دنیای دیگه هست که اون جا هم یه جهنم لعنتی یا چیزی شبیه اون وجود داره ... نه راه پس داره نه راه پیش ...
اگه به خدا اعتقاد نداشته باشه ممکنه جرأت خاتمه دادن به زندگیشو داشته باشه مثل خیلیا که اسمشون تو تاریخ هست ...

دنیای عجیب و مذخرفیه....

only0

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4کرج
شهر
کرج
دانشگاه
هنوز جوابا نیومده....

دیگه در اون صورت نمیشه اسمشو گذاشت نیهیلیست!اعتقاد به نیهیلیسم و سایر مکاتب مشابه فقط یه اصطلاح لفظی نیست که به هرکسی بشه نسبت داد.اعتقاد به خدا در کنار نیهیلیسم تناقض و دوگانگی داره.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از not real :
دیگه در اون صورت نمیشه اسمشو گذاشت نیهیلیست!اعتقاد به نیهیلیسم و سایر مکاتب مشابه فقط یه اصطلاح لفظی نیست که به هرکسی بشه نسبت داد.اعتقاد به خدا در کنار نیهیلیسم تناقض و دوگانگی داره.
تا حدی موافق و تا حد بیشتری مخالف...
نهیلیسم الهی:جبر گرایی...

scare

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
متالورژی استخراجی

نهیلیست های انفعالی بطور کل با هدف دنیا مشکل دارن.یعنی دنیا براشون ارزش نداره،چون هدفی ندارن!از پایه و اساس با آفرینش مشکل دارن.حتی با کوچکترین کارهای روزمره!چون معتقدن دلیلی برای هیچکاری وجود نداره!و میتونن فقط به خدا ایمان داشته باشن!نه از جنس ایمانی که همه میشناسن!صرفا به این معنا که کسی خلقشون کرده و حتی برای چی خلق شدن هم براشون سواله!ولی از جنبه ی انکار!یعنی دلیلی نداره که این اتفاقات بوجود بیاد!‏
و در مورد خودکشی چرا!زیاد هم به این کار گرایش دارن چون از چیزی نمیترسن و ارزشی برای هیچ چیز قائل نیستن و از هیچ چیز لذت نمیبرن!پس ترجیح میدن هر چه سریعتر بمیرن و زنده نباشن!بطور کل زندگی یکنواخت،پوچ،بدون امید و بی تفاوتی دارن!بی تفاوتی مطلق به همه چیز!‏

بالا