شما به این معنی زیاد توجه نکن ....به نقل از Sevda Gholami :سمپاد یعنی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
واستعداد درخشان یعنی باهوش وگرنه همه میتونن خرخون باشن......!!!!!!!!!
کِی؟ ^-^به نقل از GlaMbeRt :معلم تاریخ من ، منی که رفتم کتاب درباره سامانیان خوندم و تو درس جواب دادن از اطلاعات خودم هم اضافه کردم بهم نمره کامل نداد ولی به یکی از همکلاسیام که خط کتاب رو حفظ کرده بود نمره داد !!! این یعنی خرخونا بیشتر سود میکنن !
اگه نگاه كني مي بيني يه مشت آدم ريختن تو اين سمپاد كه هيچي حاليشون نميشه فقط بلدن روي كتاب و حفظ كنن و بخونن يه سوال رياضي رو اگه يكم بپيچوني نمي تونن حل كنن اينا خرخونن يا باهوش كه ريخته تو سمپاد مهم خوندن نيست مهم بازده هر فرد سمپاد جاي كسايي كه بتونن با كمترين ميزان مطالعه بالاترين كارايي رو داشته باشنبه نقل از المپیادی :
سمپاد حق خرخون هاس یا باهوش ها؟
ببینید، هیچ معیار مشخصی برای باهوش بودن وجود نداره. طبیعیه که آدم وقتی وارد یه اجتماع جدید میشه و می بینه بقیه ازش بهترن،
حسادتش گل می کنه. و عدم توانایی رو با برچسب "خرخون" زدن به بقیه جبران می کنه.
ممکنه اون کسی که خرخون هست هوشش از بقیه بیشتر باشه.
اصلا اگه کسی بیاد سمپاد و درس نخونه حق بقیه رو ضایع کرده.
من خودم حرصم می گیره می بینم چقدر بعضی ها توی مدرسه ی سمپاد هستند و بی مصرفند.
هوش هم تقریبا به محیط وابسته هست. چون همه اون مقدار هوش خدادادی رو دارن و کسی که از مغزش استفاده کنه رشد می کنه.
مسلما کسی که مخش رو آکبند نگه داره بعد از مدتی خنگ میشه. خلاصه این که توی سمپاد انقدر آدم بی مصرف هست که خرخون ها جای کسی رو تنگ نکنن.