تغییر در روند صندلی داغ

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : تغییر در روند صندلی داغ

میشه یکی پیشنهادات توی این تاپیک رو تیتروار بنویسه و تاپیک جمع بندی بشه ؟

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

جمع بندیه پیشنهاد ها!:

*اگه میشه این امکانو فراهم کنید برای کسانی که قبلا صندلی داغ داشتن دوباره بشه صندلی داغ راه انداخت

*پیشنهاد داشتن خود مدیران از بین افراد شناخته شده برای صندلی داغ کاندید انتخاب کنن ولی خب بعضی ها با این پیشنهاد مخالفت داشتن!

*هر هفته چند تا كانديد واسه هفته ي بعد انتخاب كنين بچه ها بهشون راي بدن!

*تعداد افرادی که براشون صندلیه داغ میذارید هم باید کمتر بشن

*و اینکه هفته ای 2نفر (1خانوم و 1آقا) باشن و چندتا هم کاندید شن واسه رأی گیریه هفته ی بعد!! :D

پ.ن: فک کنم همین بود! مهماشو جمع بندی کردم گفتم!!!

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

اگه تصویب میکنن قسمت اول رو "اگه میشه این امکانو فراهم کنید برای کسانی که قبلا صندلی داغ داشتن دوباره بشه صندلی داغ راه انداخت" یکم شرایطشو سخت منید مثلا مدت زمان حضور به جا 5 روز 20-30 روز باشه و حداقل یه سال از صندلی داغ قبلیش گذشته باشه
منم با اینکه هفته ای 2 نفر باشن موافقم و رای گیری بشه برا صندلی داغ

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Ali pasha :
خب یک زمان بحث زیادی سر این موضوع شکل گرفت که دوباره صندلی داغ ایجاد بشه یا نه و ...
اما به نظر من با این روندی که صندلی داغ در پیش گرفته یک جورهایی اصلا مفید نیست و تا حدودی به سایت هم لطمه میزنه!
دوستان شاهد هستند از 2-3 روز پیش که دور جدید صندلی داغ شروع شد بیشتر فعالیتهای اعضا و انرژی اعضا صرف صندلی داغ های افراد مختلف شد با یک سری شرکت کننده های خاص و سوالات تکراری و کپی پیست شده که به هیچ عنوان بر اساس شخصیت فرد مورد سوال نبود و تماما از سوالهای زرد بدون محتوی تشکیل شده بود! و اکثر پستهای خوانده نشده به صندلی داغ اختصاص یافته بود!
یکی از دلایل این که سوالها تکراری و بدون محتوی هستند این است که صندلی داغ سمپادیا یک روند خاص نداره!
و البته اینکه صندلی داغ های سمپادیا بیشتر از 2-3 صفحه نیست در اکثر موارد و افراد مورد سوال قرار گرفته هم مجبورند با روشهای مختلف به اعضا بفهمونند که بیاید از من سوال بپرسید توروخدا!
من خودم در 5-6 تا فروم حضور فعال دارم و در تمام این فروم ها بخشی به نام صندلی داغ وجود دارد که در تمام این فرومها این بخش بگونه ای یکسان و بر اساس قوانین خاص فعالیت میکند.
صندلی داغ به طور اصولی به شکل زیر است :
1 عضو که روابط خوبی با اکثر اعضا دارد انتخاب و مسئول ایجاد صندلی داغ برای افراد میشود آنهم به تعداد کاملا محدود و گزینشی! به گونه ای که در هر 4-5 هفته یک نفر از اعضا که تا حدودی شناخته شده است و کاربران با اخلاقیات و علاقه مندی های آن فرد آشنایی خوبی دارند به صندلی داغ دعوت میشوند و اعضا سوالات خودشون رو از آن 1 نفر میپرسند و جواب میگیرند!
سپس بعد از یک دوره وقفه یک عضو دیگر توسط مدیر انتخاب شده و به صندلی داغ دعوت میشود و...
1-مزایای این روش این است که دیگر فعالیت کلی انجمن با صندلی داغ های مختلف برای افراد مختلف مختل نمیشود.
2- افرادی که برای اعضا شناخته شده هستند و فعالیت خوبی در انجمن دارند مورد پرسش قرار میگیرند و این پرسشها دیگر سطحی و سبک نیستند.
---
(( بخشی به نام انتقاد به محتوی سایت در انتقادات و پیشنهادات نبود به همین دلیل تاپیک جداگانه زده شد.))
یه حرفی زدی...گفتی کاربرا به روش های مختلف میگن که صندلی داغمونه و بیاید سوال کنین.خب این مشکل چه جوری حل میشه؟

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

یه حرفی زدی...گفتی کاربرا به روش های مختلف میگن که صندلی داغمونه و بیاید سوال کنین.خب این مشکل چه جوری حل میشه؟
خب عزیز من وقتی فقط 2 نفر که بین اعضا شناخته شده هستند تو یک مدت مثلا 1-2 هفته ای صندلی داغ دارند یطور اتوماتیک تقریبا همه میان سوال می پرسن نیازی به التماس نیست! :D

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Ali pasha :
خب عزیز من وقتی فقط 2 نفر که بین اعضا شناخته شده هستند تو یک مدت مثلا 1-2 هفته ای صندلی داغ دارند یطور اتوماتیک تقریبا همه میان سوال می پرسن نیازی به التماس نیست! :D
آخه کسی که سوال پرس باشه میاد سوالاشو برا هر چند نفری که هستن یکی مینیویسه.کسی هم که نباشه چه یه نفر تو صندلی داغ باشه چه 10 نفر نمیاد.
ینی با طولانی کردن زمانش قضیه حل میشه؟

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

نمی فهمم مشکل صندلی داغ فعلی چیه؟
راجع به کپی پیست هم خوب وقتی یه کسی یه گنجینه سوال جدا کرده و از یه نفر پرسید چذا باید تاریخ مصرفش بگذره و نتونه از نفر بعدی بپرسه. قبول دارم بعضی وقت ها کسایی نیان صندلی که پست هاشون به حرف بزن و خلاقیت و معما خلاصه میشه و خوب کسی تقریباَ نمیشناسدشون

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

حداکثر عمر صندلی ها خیلی کمه! یک هفته واقعا کمه، با توجه به این که مدت حضور بالای 20 روز شده و حجم درخواست ها طبیعتا کم میشه، فکر نمی کنم مشکلی باشه که حداکثر عمر بیشتر بشه
14 روز کنید ممنان میشویم :D

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

1 موضوع دیگه بهتر نیست این زیر انجمن 1 مدیر اختصاصی قابل اعتماد هم داشته باشه؟
که مسئولیت باز کردن و بستن صندلی ها بر عهده ی اون مدیر باشه و بر روند صندلی ها نظارت داشته باشه! که دیگه مدیرهای داخلی تو این موضوع دخالت نداشته باشند؟

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نظر من نیازی به یه مدیر جدا نیست!

مدیرا همیشه حداقل یه نفرشون هست!

و میتونه کار رو راه بندازه

چون قصد پاک کردن پستی رو که نداره!

فقط مساله باز کردن یا بستن صندلیه که اونم وقتی نمیبره

نیازی نیست به نظرم

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

سروش گیر نده دیگه حالا! :D
شاید بگیم کارها رو مدیر های دیگه میتونن انجام بدن! ولی 1 مدیر جدا خیلی تاثیر داره تو روند صندلی ها!
بذار مثال بزنم تو 1 رستوران ما میتونیم به آشپز بگیم بعد از کارت کف رستوران رو هم طی بکش و مطمئنا اون وقت به اندازه کافی داره که این کار رو انجام بده! ولی اگر 1 خدمتکار استخدام کنیم و بگیم تو فقط کارت اینه که کف زمین رو تمیز کنی هم کار بهتر انجام میشه هم آشپز اعصاب راحت تری داره و استراحت به اندازه کافی میکنه تا فردا کارهاش رو بخوبی انجام بده!
غیر از اینه؟ مدیر صندلی داغ هم مثل همون خدمتکاره و مدی داخلی ها هم آشپز! :D ( البته فقط مثال بودها)
----
یک چیز دیگه اگر مدیر جدا و خوب برای صندلی داغ انتخاب کنیم میتونیم دستشو باز بذاریم که مثلا با توجه به موقعیت صندلی و شرایط سایت زمان صندلیز رو کم یا زیاد کنه!

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Ali pasha :
یک چیز دیگه اگر مدیر جدا و خوب برای صندلی داغ انتخاب کنیم میتونیم دستشو باز بذاریم که مثلا با توجه به موقعیت صندلی و شرایط سایت زمان صندلیز رو کم یا زیاد کنه!

ولی این یعنی عینه بی عدالتی اگر اون مدیر زمان صندلی داغ دوستان خودش رو بیشتر کنه !
اگه قانونه باید واسه همه یکسان باشه
ولی اگه مثلا سایت چند روز از دسترس خارج باشه اون موقع دیگه باید زمان صندلی داغ طرف رو زیاد کنه

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

به نقل از NADIMATRIX :
ولی این یعنی عینه بی عدالتی اگر اون مدیر زمان صندلی داغ دوستان خودش رو بیشتر کنه !
ولی اگه مثلا سایت چند روز از دسترس خارج باشه اون موقع دیگه باید زمان صندلی داغ طرف رو زیاد کنه
ببین به نظرم این کارها دیگه بچه بازیه! :D
کی میخوایم این تفکرات رو کنار بذاریم؟ ~X(
ما داریم میگیم صندلی ها با توجه به شرایط ،مدیر ، مدیریت میکنه!
تمام! دیگه یک نفر دویتشه دوستش نیست مطرح نیستش که! :-w

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از NADIMATRIX :
با اینکه صندلی داغ ها زماناش متفاوت باشه موافق نیستم...

ولی این که یه مدیر باشه بنظرم عالیه... ببینید بالاخره مدیرا هم مشغله دارن یه مشت آدم علاف دیگه تو سایت هستن که هیچ مشغله ای هم ندارن :D

خب اینا یه مسئولیتی رو به عهده بگیرن بد نیست؟؟؟

راستش حتی همون زمانه صندلی داغ ها هم خیلی بی نظم شده...

راستی بهتر نیست اینهمه آدم همزمان صندلی دغ نداشته باشن؟ نهایتا دوتا دیگه :-??

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

نیازی به مدیر نیست، مدیران فرصت ایجاد صندلی رو دارن و با توجه به تعداد بالاشون مسلما از یک مدیر عملکرد بهتری دارن
مگر این که به مدیر بخش شناخت دسترسی ایجاد تاپیک در زیرمجموعه صندلی داغ هم داده بشه، که در اون صورت معقوله، ولی بازهم نیازی نیست

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

چنتا پیشنهاد (هر چند دوستان الان فرمودند "استبدادهارو هم پایمال میکنیم" :D)
هر صندلی داغ عمرش 15-20 روز باشه (زمان همه برابر باشه، فقط صندلی من بیشتر باشه)
هر کسی بتونه سوال کنه ، فردی که رو صندلی نشسته تا به تمام سوالا جواب نداده ، صندلیش قفل نشه (میتونن بهش pm بدن که هوی ! بیا برو صندلیت جواب مردمو بده)
تبلیغات ازاد باید باشه ، هر کی میتونه هر جوری دوست داره صندلیشو تبلیغ کنه (هرچند بسیار خز می باشد این کار)
هر سوالی حق مطرح شدن داشته باشه ، هر جوابی حق گفنن داشته باشه (سانسور نداشته باشیم)
برای جذاب تر شدنش، مدیرا(به کمک من) ، چند نفر رو انتخاب میکنیم ، انتخاب ها کاملا" رندم شانسی عشقی رو هوا ییهو بی دلیل بوده ، و 2 گزینه ای که بیشترین رای رو بیارن باید صندلیشون باز شه و بیان بشینن (این در راستای سیاست های مدیران محترم که در خط اول هم ذکر کردم هست) - اینکه نمیخوام و نمیشه و وقتشو ندارم و فلان و دوستم نمیزاره و اینا نداریم ، کاملا" زوریه (سمبه پر زوره)
وقفه نداریم ، یعنی اگه الان ، 4 نفر صندلی دارن ، نفرات بعدی انتخاب میشن ، به محض رفتن اینا اونا میان میشینن
بقیه پیشنهاداتم محفوظه

بالا