• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ششمین گردهمایی سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما با کدام تاریخ برای برگزاری ششمین گردهمایی سمپادیا موافق هستید؟

• شنبه 11 تیر

رای‌ها: 12 20.7%
  • جمعه 31 تیر

رای‌ها: 17 29.3%
  • شنبه 1 مرداد

رای‌ها: 21 36.2%
  • سه شنبه 4 مرداد

رای‌ها: 8 13.8%
  • فرقی نداره

رای‌ها: 10 17.2%

• رای‌دهندگان
    58
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : ششمین گردهمایی سمپادیا

من نیومده بودم، ولی در مورد این که می گین افرادی که عضو نیستن رو بیاریم یا نیاریم، بگم که خوبه افراد جدید رو با سمپادیا آشنا کنیم و از نظراتشون بپرسیم؛ اما باید این رو در نظر بگیریم که چه کسانی رو داریم میاریم! بالاخره اونایی رو که می خوایم بیاریم، باهاشون آشنایی داریم و می دونم که به همچین فعالیت هایی علاقه ای دارن یا نه، یا این که کلاً سمپاد و هرگونه فعالیت در این راستا رو بیهوده می دونن و علاقه ای هم ندارن واسه فعالیت!!

خیلی هم خوبه که اومدن یه میتینگ ها هدفمند باشه. هرکس واسه خودش معلوم کنه که داره میاد، خوبه در مورد چه مسائلی بحث بکنه، اصلاً هدفش چیه از اومدن...
اگه صرفاً دیدن بچه ها و به قولی "فان" ه، معذرت می خوام، اما نیاد بهتره! یه کم جدی تر باید نگاه کرد به این میتینگ ها (اگه انتظار نتیجه ی خاصی داریم...)

با وجود +35 نفر آدم هم میشه بحث کرد و به نتیجه رسید؛ منتها ماها درست بحث کردن رو بلد نیستیم. به کسی ایراد نمی گیرم، شاید خودم هم همین طوری باشم. متاسفانه افراد هم سن ما، به طریقه ی صحبت کردن و نحوه ی اعلام اعتراضشون کمتر توجهی می کنن و معمولاً هم دچار سوء تفاهماتی می شن و خب، بهتره اول رو این چیزا کار کنیم و بعد انتظار نتیجه گیری داشته باشیم :|
//شخص خاصی منظورم نبود، به طور کلی با چیزایی که شنیدم و اینجا و جاهای دیگه دیدم دارم میگم...

پاسخ : ششمین

امیدوارم بحثایی که شد دنبال بشه
الان کیا برای نشریه پایه ان؟

کیا برای سمپادکست پایه ان؟

کیا برای پشتیبانی المپیادی ها پایه ان؟

کیا برای سوق دادن فارغ التحصیل ها پایه ان؟
برای همکاری اعلام آمادگی کنین تا این طرح ها زودتر راه بیافته و گرنه ۳۵+نفر الاف بودن و این طرح ها هم می مونه زمین.
یا علی

پاسخ : پاسخ : ششمین

به نقل از ندا مکرم :
من نیومده بودم، ولی در مورد این که می گین افرادی که عضو نیستن رو بیاریم یا نیاریم، بگم که خوبه افراد جدید رو با سمپادیا آشنا کنیم و از نظراتشون بپرسیم؛ اما باید این رو در نظر بگیریم که چه کسانی رو داریم میاریم! بالاخره اونایی رو که می خوایم بیاریم، باهاشون آشنایی داریم و می دونم که به همچین فعالیت هایی علاقه ای دارن یا نه، یا این که کلاً سمپاد و هرگونه فعالیت در این راستا رو بیهوده می دونن و علاقه ای هم ندارن واسه فعالیت!!

خیلی هم خوبه که اومدن یه میتینگ ها هدفمند باشه. هرکس واسه خودش معلوم کنه که داره میاد، خوبه در مورد چه مسائلی بحث بکنه، اصلاً هدفش چیه از اومدن...
اگه صرفاً دیدن بچه ها و به قولی "فان" ه، معذرت می خوام، اما نیاد بهتره! یه کم جدی تر باید نگاه کرد به این میتینگ ها (اگه انتظار نتیجه ی خاصی داریم...)

با وجود +35 نفر آدم هم میشه بحث کرد و به نتیجه رسید؛ منتها ماها درست بحث کردن رو بلد نیستیم. به کسی ایراد نمی گیرم، شاید خودم هم همین طوری باشم. متاسفانه افراد هم سن ما، به طریقه ی صحبت کردن و نحوه ی اعلام اعتراضشون کمتر توجهی می کنن و معمولاً هم دچار سوء تفاهماتی می شن و خب، بهتره اول رو این چیزا کار کنیم و بعد انتظار نتیجه گیری داشته باشیم :|
//شخص خاصی منظورم نبود، به طور کلی با چیزایی که شنیدم و اینجا و جاهای دیگه دیدم دارم میگم...
آخه به نظر من باید هدف اصلی رو مدیر کل ها مشخص کنن.نه فقط بچه ها.بعد هر کی ببینه در جهت اون هدف کاری میتونه بکنه یا نه...بعد بیاد.

آقای 4245 یه مسئله هست که باید بدونی.
کسی که مثبت میده نشونه ی موافقتش با اون حرفه.
ولی کسی که منفی میده اونم به پستی که 10 خط حداقل هست باید کمه کم بگه با کدوم تیکه مخالفه.نه؟؟؟

من یه سوال داشتم :-?
تو تابستون دوباره گردهمایی داریم ؟

به نقل از mamareza :
آخه به نظر من باید هدف اصلی رو مدیر کل ها مشخص کنن.نه فقط بچه ها.بعد هر کی ببینه در جهت اون هدف کاری میتونه بکنه یا نه...بعد بیاد.
هدف اصلی رو بله، حق با شماست، میشه گفت این از ضعف کار بود.
اما کسانی هم که اومده بودن (من باز هم میگم، حضور نداشتم خودم، صرفاً از چیزایی که شنیدم میگم)، هدفمند نبودن اکثراً! مدیرها هر چه قدر هم که هدف رو معلوم کنن و برنامه ریزی شده باشه حرف هاشون، ولی بچه ها نخوان که همکاری کنن، بحث هاشون به نتیجه ای نمی رسه!
چرا باید یه جمع 40 نفره این قدر شلوغ بشه که بیان تذکر بدن؟ همه ی این ها دست مدیرانه؟ درسته، تا حدود زیادیش به مدیریت جمع بستگی داره، اما تا وقتی بچه ها نخوان خودشون و همکاری نکنن، نمی تونیم نتیجه بگیریم :)
می دونی، یه چیزی شبیه فرق مدارس سمپاد با بقیه ی مدارسه. معلم ها همونن، امکانات هم همون، اما چون بچه های سمپاد تلاش بیشتری می کنن و از کارهاشون هدف دارن، نتیجه ی بهتری هم می گیرن :)

به نقل از ندا مکرم :
اما کسانی هم که اومده بودن (من باز هم میگم، حضور نداشتم خودم، صرفاً از چیزایی که شنیدم میگم)، هدفمند نبودن اکثراً! مدیرها هر چه قدر هم که هدف رو معلوم کنن و برنامه ریزی شده باشه حرف هاشون، ولی بچه ها نخوان که همکاری کنن، بحث هاشون به نتیجه ای نمی رسه!
چرا باید یه جمع 40 نفره این قدر شلوغ بشه که بیان تذکر بدن؟ همه ی این ها دست مدیرانه؟ درسته، تا حدود زیادیش به مدیریت جمع بستگی داره، اما تا وقتی بچه ها نخوان خودشون و همکاری نکنن، نمی تونیم نتیجه بگیریم :)
می دونی، یه چیزی شبیه فرق مدارس سمپاد با بقیه ی مدارسه. معلم ها همونن، امکانات هم همون، اما چون بچه های سمپاد تلاش بیشتری می کنن و از کارهاشون هدف دارن، نتیجه ی بهتری هم می گیرن :)
راست میگی، اما مدیریت جمع، مدیر کل ها به کنار، میموندیم منو ستاره و زهرا!
زهرا که آخراش به التماس کردن افتاده بود، من هر کاری تونستم کردم، انقدر گفتم خودم خسته شدم، انواع اقسام روش ها هم برای ساکت کردن به کار بردیم، ستاره هم همینطور.
همکاری جمع از همه مهم تره!
به نظرم بهترین راه اینه که ایندفعه جدی تر در این مورد که کی بیاد و نیاد بحث بشه،
مکان و زمان تو عموم گفته نشه بهتره!
(تویه یه گردهمایی بود که به بچه ها شماره میدادن؟ اون خیلی خوب بود)
شماره آدم نه بابا!!!!!
ماره مثلا 428

احتمالا برای دفعه بعد برای گردهمایی سخنران میاریم. کسی که بیاد حرف بزنه و بقیه گوش کنن و سوال بپرسن !

به نقل از Amir 13 :
من یه سوال داشتم :-?
تو تابستون دوباره گردهمایی داریم ؟
آخه فقط برگذار کردنش مهم نیس.
باید هر دفعه مشکات رو پیدا کرد بعد.
به نقل از ندا مکرم :
کسی امتحان کرده؟؟؟تا حالا مدیر کل ها حرفی در مورد هدف برگذاری گرد هم آیی چیزی گفتیند؟؟
من حرفم اینه...تو این گرد هم آیی هر کی بخاطر یه چی اومده بود.وقتی بگن که گرد هم آیی هدفش صحبت کردن در مورد جذاب کردن سایته هر کسی پا نمیشه بیاد.مخصوصا کسایی که اصلا اکانت ندارن.
یه جمع 40 نفره خیلی عادیه که شلوغ باشه.
به نقل از panther :
راست میگی، اما مدیریت جمع، مدیر کل ها به کنار، میموندیم منو ستاره و زهرا!
زهرا که آخراش به التماس کردن افتاده بود، من هر کاری تونستم کردم، انقدر گفتم خودم خسته شدم، انواع اقسام روش ها هم برای ساکت کردن به کار بردیم، ستاره هم همینطور.
همکاری جمع از همه مهم تره!
به نظرم بهترین راه اینه که ایندفعه جدی تر در این مورد که کی بیاد و نیاد بحث بشه،
مکان و زمان تو عموم گفته نشه بهتره!
(تویه یه گردهمایی بود که به بچه ها شماره میدادن؟ اون خیلی خوب بود)
شماره آدم نه بابا!!!!!
ماره مثلا 428
آها این چیزی بود که دنبالش بودم.انتخابی کردن جمع.
به نقل از محمّد :
احتمالا برای دفعه بعد برای گردهمایی سخنران میاریم. کسی که بیاد حرف بزنه و بقیه گوش کنن و سوال بپرسن !
میشه بیشتر توضیح بدی؟

سعی میکنیم یکی رو بیاریم که در مورد یک چیزی حرف بزنه واسه بچه ها. مثلا اینکه چی در انتظارشونه و چیکار کنند و ....

به نقل از مُحسن :
اون اسمش جلسه هست، نه گردهمایی، یه لیست میدن بیرون میگن این آدما بیان، یا باهاشون هماهنگ میشه، یه چیز تر و تمیز هست، اما اون افراد صرفا نمیتونند نماینده بقیه باشن! نیازی هم نیست که دیگه اعلام عمومی بشه، قبلا یکبار برگزار شد، البته نمیدونم در مورد چی بود، یادمه یه جورایی خصوصی بود.
اسمش مهم نیس.
ولی بهتره هر دوتاش باشه.
یه گرد هم آیی و بعدش یه جلسه.
گرد هم آیی بیشتر جنبه تفریحی داشته باشه.مثله میتینگ های شهر های دیگه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا