MePeR
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : ششمین گردهمایی سمپادیا
گفتم شاید یه اهداف دیگه هم + هدف اصلی جلسه داشته باشین که اینجا مطرح نشده
چه لزومی داره فیس تو فیس این کار صورت بگیره ؟!!
تا بازدهی رو چه جوری تعریف کنیم
( این حرفا رو همینجور از رو هوا نمیزنم ... تو چند تا از همین گردهمایی ها برای فرومها و سایتهای مختلف شرکت کردم ولی اول و آخرش بازدهی بسیار پایین جلسات بوده + اگر تصمیم گیری شده و حتی اجرایی شده همون تصمیم گیری رو میشد به صورت غیر حضوری گرفت )
من از هدفی اسم بردم ؟!!به نقل از هیتال :نه راستش همه خیلی کمبود دارن ، هدف اصلی آشنایی بیشتر با ابعاد زیست شناختی هست ! چه حرفیه آقا !؟
نمیگم همچین افرادی نمیان ، اما این طرز حرف شما ...
گفتم شاید یه اهداف دیگه هم + هدف اصلی جلسه داشته باشین که اینجا مطرح نشده
یعنی چی دستشون بازتره؟!! ... بالاخره میخوان حرف همه رو بشنون و در نهایت مشورت و تصمیم گیری کنن دیگه ... غیر از اینه؟!!!به نقل از Dr.Eniac :من تا حالا توی میتینگ نبودم ، ولی با این وجود به این مسئله معتقدم که وجود گردهمایی بسیار تا بسیار ضروریه !
هر اتفاق بزرگی که توی سایت میفته معمولا بلافاصله بعد از گردهمایی ِ ،
کاملا مشخصه دست مدیران توی میتین خیلی بازتره تا توی یه تاپیک یا کنفرانس ،
چه لزومی داره فیس تو فیس این کار صورت بگیره ؟!!
قرار نیست هر حرفی رو تو سایت بزنن ... تو همون کنفرانس میتونن مطرح کننبه نقل از Dr.Eniac :بالاخره مدیرن ، نمیشه هر حرفی رو توی سایت مطرح کنن ، از طرف دیگه بازدهی یک میتیگ نسبت به یک تاپیک/کنفرانس چندین برابره !!!
تا بازدهی رو چه جوری تعریف کنیم
( این حرفا رو همینجور از رو هوا نمیزنم ... تو چند تا از همین گردهمایی ها برای فرومها و سایتهای مختلف شرکت کردم ولی اول و آخرش بازدهی بسیار پایین جلسات بوده + اگر تصمیم گیری شده و حتی اجرایی شده همون تصمیم گیری رو میشد به صورت غیر حضوری گرفت )