- شروع کننده موضوع
armitaa
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- شیراز
(2امتیاز) -حروف در مجموعه ي مقابل به جاي رقم ها به کار رفته اند.حروف متفاوت به جاي ارقام متفاوت قرار دارند.T چه رقمي است؟
THIS
IS +
_____
HARD
1)1 2)5 3)6 4)8
(2امتیاز) -در سرزمین عجایب 4نوع آدم وجود دارد. درستکار احمق , درستکار باهوش , تبهکار احمق , تبهکار باهوش! آدم های درستکار باهوش و تبهکار احمق همیشه راست میگویند.آدم های درستکار احمق و تبهکار باهوش همواره دروغ میگویند!به یک نفر از آنها بر میخوریم.او جمله ای میگوید که با استفاده از آن میتوانیم یقین کنیم او دقیقا از کدام نوع است.این جمله چه میتواند باشد؟
1)من احمق هستم. 2)من درستکار احمق هستم.
3)من درستکار باهوش هستم. 4)من تبهکار هستم.
(2امتیاز) -در جزیره ای فرد عجیبی زندگی میکند. او در روزهای 4,3و5شنبه دروغ میگوید و در بقیه ی روزها راست میگوید. این فرد عجیب در چند روز هفته میتواند این جمله را بگوید؟ :"من هم دیروز دروغ گفتم هم فردا دروغ میگویم."
1)1 2)2 3)3 4)4
(3امتیاز) -پروفسور "اسنیپ" در یک دست نوشته ی قدیمی خواند که میتوان روی مربع مقابل پشت سر هم این عمل را انجام داد:"ضلعی دلخواه از مربع را انتخاب کرد و بعد به هر کدام از عددهای روی رأی هایش عدد 1 را اضافه کرد."
2---------1
| |
| |
4---------3
در ادامه خواند که اگر در مرحله ای یکی از ترکیب های
15------14 12------11 13------11 14-------12 11------15
| | | | | | | | | |
| | | | | | | | | |
17------16 15------13 15------13 16-------14 16------14
را به دست آورد به ترتیب فردی ساده لوح , کند ذهن , سعادتمند , باهوش و فناپذیر خواهد بود.
پروفسور "اسنیپ" کدام نمیتواند باشد؟
1)باهوش 2)سعادتمند 3)کندذهن 4)ساده لوح 5)فناپذیز
THIS
IS +
_____
HARD
1)1 2)5 3)6 4)8
(2امتیاز) -در سرزمین عجایب 4نوع آدم وجود دارد. درستکار احمق , درستکار باهوش , تبهکار احمق , تبهکار باهوش! آدم های درستکار باهوش و تبهکار احمق همیشه راست میگویند.آدم های درستکار احمق و تبهکار باهوش همواره دروغ میگویند!به یک نفر از آنها بر میخوریم.او جمله ای میگوید که با استفاده از آن میتوانیم یقین کنیم او دقیقا از کدام نوع است.این جمله چه میتواند باشد؟
1)من احمق هستم. 2)من درستکار احمق هستم.
3)من درستکار باهوش هستم. 4)من تبهکار هستم.
(2امتیاز) -در جزیره ای فرد عجیبی زندگی میکند. او در روزهای 4,3و5شنبه دروغ میگوید و در بقیه ی روزها راست میگوید. این فرد عجیب در چند روز هفته میتواند این جمله را بگوید؟ :"من هم دیروز دروغ گفتم هم فردا دروغ میگویم."
1)1 2)2 3)3 4)4
(3امتیاز) -پروفسور "اسنیپ" در یک دست نوشته ی قدیمی خواند که میتوان روی مربع مقابل پشت سر هم این عمل را انجام داد:"ضلعی دلخواه از مربع را انتخاب کرد و بعد به هر کدام از عددهای روی رأی هایش عدد 1 را اضافه کرد."
2---------1
| |
| |
4---------3
در ادامه خواند که اگر در مرحله ای یکی از ترکیب های
15------14 12------11 13------11 14-------12 11------15
| | | | | | | | | |
| | | | | | | | | |
17------16 15------13 15------13 16-------14 16------14
را به دست آورد به ترتیب فردی ساده لوح , کند ذهن , سعادتمند , باهوش و فناپذیر خواهد بود.
پروفسور "اسنیپ" کدام نمیتواند باشد؟
1)باهوش 2)سعادتمند 3)کندذهن 4)ساده لوح 5)فناپذیز