آیدا :)
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امام رضا(ع)
- شهر
- لاهیجان
پاسخ : عینک آفتابی، کرم ضد آفتاب
مثلا الان اگه شما بعد از 20 دقیقه پوستتون قرمز شه اگه کرم ضد آفتاب با S P F 30 رو استفاده کنین بعد از 600 دقیقه زیر نور آفتاب پوستتون به اندازه حالت اول (همون حالت بدون ضد آفتاب)می سوزه.
بعدا نوشت : البته من الان خوندم که هر ضد آفتابی با هر S P F بیشتر از 3 ساعت تاثیر نداره.
کلا برای تعیین کردن اس پی اف یک کرم ضد آفتاب دو گروه از افراد رو انتخاب می کنن که پوستشون به نور آفتاب حساس باشه بعد به یه گروهشون کرم ضد آفتاب میدن به یه گروه نمیدن . بعد از یه مدتی که به هر دو گروه اشعه UV تابیده میشه تا پوست هر دو گروه یه اندازه قرمز شه . بعد مقدار اشعه UV تابیده شده به گروهی که ضد آفتاب ضد زدن رو تقسیم بر مقدار اشعه UV می کنن که به گروه بدون ضد آفتاب تابیده شده . اینجوری عدد اس پی اف رو تعیین می کنن.به نقل از ماهِ ـشاد :دوستان این اس پی اف کرم ضد آفتاب رو بر چه اساسی تعیین میکنند؟
دکتر من گفت اس پی اف 100% بگیرم،پوستم سفید و نازک ــه
مثلا الان اگه شما بعد از 20 دقیقه پوستتون قرمز شه اگه کرم ضد آفتاب با S P F 30 رو استفاده کنین بعد از 600 دقیقه زیر نور آفتاب پوستتون به اندازه حالت اول (همون حالت بدون ضد آفتاب)می سوزه.
بعدا نوشت : البته من الان خوندم که هر ضد آفتابی با هر S P F بیشتر از 3 ساعت تاثیر نداره.