• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکوری های 90 چه کردین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Backstreetboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکوریای 90!!.....بدویید!

به نقل از ☺AMIR7.2☻ :
ما امروز کلاسامون شروع شد وقتی با هم نشستیم بیشتر بچه ها دارن پیش میخونن در حالی من از پایه شروع کردم :(
نمیدونم اخرش چی بشه!

تابستون پایه رو توپ بخون
سال تحصیلی رو بذار وا3 پیش
مطمئن که ضرر نمی کنی ;)

دوستم حدود 100 تا تست تقلب کردن
بچه های مدرسمون یه جا افتاده بودن ...

خودم هنوز تصحیح نکردم

چجوری تقلب کردن؟!
کدها فرق داشته؟!

به نقل از hidden :

خودم هنوز تصحیح نکردم
خوب این خیلی نامردیه....! [-((البته من سال دیگه کنکور دارما! ;D) این همه تست میتونه خیلی تاثیر گذار باشه [-(

به نقل از hidden :

خودم هنوز تصحیح نکردم
بکس تجربیتون رو نمیدونم،ولی ریاضیاتون تقلب هم نکنن همینجوری از توشون یه رقمی و دو رقمی امسال درمیاد.

سلام بچه ها خسته نباشید! من حدود یه سال بود بهتون سر نزده بودم که خیر سرم بخونم ولی اصلا نتونستم درست و حسابی بخونم :(( :(( :((
من سپردمش به خدا,گفتم هرچی صلاح باشه همون میشه [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
امروز بابای دوستم بهم زنگید و یه خورده روحیه بهم داد و گفت همه میگن امسال سخت بوده.)من فکر میکردم فقط واسه من سخته(
راستی میگفت یه شاگرد داشته پارسال رتبه 500آورده انتخاب رشته نکرده بود!!! :-\ :-\ :-\ :-\گذاشته بود واسه امسال :-\ :-\ :-\

سلام بچه ها خسته نباشید! من حدود یه سال بود بهتون سر نزده بودم که خیر سرم بخونم ولی اصلا نتونستم درست و حسابی بخونم :(( :(( :((
من سپردمش به خدا,گفتم هرچی صلاح باشه همون میشه [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
امروز بابای دوستم بهم زنگید و یه خورده روحیه بهم داد و گفت همه میگن امسال سخت بوده.)من فکر میکردم فقط واسه من سخته(
راستی میگفت یه شاگرد داشته پارسال رتبه 500آورده انتخاب رشته نکرده بود!!! :-\ :-\ :-\ :-\گذاشته بود واسه امسال :-\ :-\ :-\

به نقل از Coraline :
چجوری تقلب کردن؟!
کدها فرق داشته؟!

سوالاتی که معمولا شکل دارن رو میتونن تقلب کنن!.....مثل المپیادها!....
اینجا هم همین وضع بود البته 100 تا نرسید!....حدود یکی دوتا! (البته من آخر کنکور سرم رو بلند کردم فقط!.....2 نفر رو دیدم که این کارو کردن آخرش!)

ولی لعنت به شرف اون مراقب که گذاشت اینا (منظور هر کسیه که تقلب کرده!) تقلب کنن!

الآن میدونی حق چند نفر افتاده گردنش؟......بعد هی میرن دلا راست میشن نماز میخونن!.....اینا باید برن دوباره همه ی نماز روزه هاشونو قضا کنن!! [-(

اینجا من تک وتنها افتادم
کسی هم تقلب نکرد ولی جدی نامردی تمامه هرکی تقلب کنه به قول بالایی لعنت به .....

Back
بالا