• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا عقب مونده ايم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pedram.fe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا عقب مونده ايم؟

به نقل از fitmal :
نه این ک امریکا رییس جمهورمون رو انتخاب کنه ، نه ! اما این سیاست ک ما کاملا بخوایم در برابر پیشرفته ترین کشور جهان از لحاظ تکنولوژی و .. وایسیم غلطه همونطور ک وضعیت الان کشورم گویای این مطلبه!
+ میخوای ب فکر ما باشه مثلا؟؟ معلومه ک اینحوری نیس! دشمن باشیم ب ضرر خودمونه دودش تو چشم خودمون میره چون قدرت امریکا ازما بیشتره + مگه ما چند تا کشور مسلمون داریم؟؟ با بقیه قطع رابطه کنیم؟؟
ما باید با سیاست انرژی هسته ای داشته باشیم نه اینکه فقط شعار بدیم ما مشتی بر دهن امریکا خواهیم زد :-"
+ الان ب نظرتون کار ما درسته ک این همه پول بدیم ب این کشورا در حالی ک مردم کشور خودمون دارن میمیرن از گشنگی
+ اون امار غلط تلویزیون و اینارو هم بیخی شو شما ایران رتبه 1 تو 13 سال اخیر :-"
این شد یک حرف منطقی . این حرف درسته. اما بقیه ی دوستان کمی غیر منطقی میخواستن منظورشونو بدن . اما به نظرتون راهی که الان کشور ما هم بتونه پیشرفت کنه و هم اینکه منافع کشورمون در خطر نباشه چیه ؟ اگر دوستان راهکاری دارن خیلی خوش حال میشم بدونم.

به نقل از شبگرد علیرضا :
شما که حرف از سیاست میزنید همه ی اینا سیاسته ما اگه حتی انرژی هسته رو هم برداریم بازم همین آش و همین کاسست تو کل تاریخ وجود آمریکا کی آمریکا راست گفته که الآن دومین بارش باشه؟
من ایرانی ام و مدافع حقوق ایران پس منظورم این نیست ک بیایم انرژی هسته ای رو برداریمچون حق هر کشوریه! ولی همونطور ک گفتم تو بازی سیاست باید میانه روهم باشی یعنی وقتی با یه ابر قدرتی مث امریکا طرفی فایده ای نداره بیای بگی مرگ بر امریکا و... بلکه باید یه حالت سازش میانی ب وجود بیاد.
-----
Hosseinsohrabi: راهش سازش تا ندی با کشورهای اروپایی و امریکاست +مشکل ما فقط اینا نیست نصف پیشرفت نکردنمون واسه اینه ک تو کشور خودمون ب کارهای تحقییاتی کسی اهمیت نمیده چون دانشگاه و صنعت هماهنگ نیست و.... مثلا ما یکی از معلمامون یه طرح داشت هرجارفت تو ایران یکی نگفت خرت ب چند هیچکیسرمایه گذاری نکرد اما اولین جا تو امریکا رو هوا زدشتش اینه فرق ما و امریکاما کشورمون مسیولینش باید دنبال پیشرفت باشن ک نیستن متاسفانه

به نقل از fitmal :
من ایرانی ام و مدافع حقوق ایران پس منظورم این نیست ک بیایم انرژی هسته ای رو برداریمچون حق هر کشوریه! ولی همونطور ک گفتم تو بازی سیاست باید میانه روهم باشی یعنی وقتی با یه ابر قدرتی مث امریکا طرفی فایده ای نداره بیای بگی مرگ بر امریکا و... بلکه باید یه حالت سازش میانی ب وجود بیاد.
-----
Hosseinsohrabi: راهش سازش تا ندی با کشورهای اروپایی و امریکاست +مشکل ما فقط اینا نیست نصف پیشرفت نکردنمون واسه اینه ک تو کشور خودمون ب کارهای تحقییاتی کسی اهمیت نمیده چون دانشگاه و صنعت هماهنگ نیست و.... مثلا ما یکی از معلمامون یه طرح داشت هرجارفت تو ایران یکی نگفت خرت ب چند هیچکیسرمایه گذاری نکرد اما اولین جا تو امریکا رو هوا زدشتش اینه فرق ما و امریکاما کشورمون مسیولینش باید دنبال پیشرفت باشن ک نیستن متاسفانه
افرین. منم یکی از اشنایان مون یه طرح کشاورزی داشت رفت استانداری (استان گلستان) همه ی اتاق ها رو رفت بعد از اخر رسید به اتاق ابدارچی . ابدارچی گفت اشتباه اومدی من کاره ای نیستم اشنامون بهش گفت من همه ی اتاق ها رو رفت هیچ کس اونقدر سواد نئاشت که طرح منو بررسی کنه. شما هم قبول دارین نصف مشکلات ما داخلی هست. وقتی کار مندای استانداری یه استان اندازه ی یک چوپان چیزی سرش نمیشه باید چکار کرد؟ به این میگن فساد(از نوع اداری) بعدش هم اشنای ما طرح شو به ترکیه فروخت. پس من میگم اگه فساد ریشه کن بشه راه پیشرفت کشور تا حدود زیادی باز میشه. :لایک

به نطر من دلیلش اینه که:
1.به عُرف جامعه خیلی بیش از حد توجه میکنن
2.اعتقاداتشون رو شخصی نمیدونن و به اعتقادات بقیه دخالت میکنن و با مخالفا مبارزه میکنن
3.همیشه چیزی که بوده و خودشون باهاش مخالفت کردن رو بهتر از چیزی که هست میدونن و میکوبن تو سرشون
4.معیار های شایستگی تو جامعه اصلا به هیچ وجه نشان دهنده ی شایستگی نیست
5.دغدغه های مردم خیلی پیش پا افتادست
6.مردم ما فقط راجع به نا به سامانی اوضاع حرف میزنن و ذره ای جرات عمل کردن ندارن
7.چیزایی مثل مرام،غیرت و ... خیلی بهش اهمیت داده میشه
8.ملت عادت دارن خودشون رو با بقیه مقایسه کنن
9.خیلی سطحی به مشکلات جامعه نگاه میکنیم و به مشکلات اصلی و بزرگ توجه زیادی نداریم
همین دیگه...

در کشور کره جنوبی یه خیابون به نام خیابان "تهران" هست و در تهران یه خیابان به نام "سئول"..اون زمون رفت و امد زیاد داشتیم(این نامگذاری هم برای تحکیم این وحدت بوده)..کشور کره خیلی بدبخت بود..اونا هم مثل ما طعم جنگ رو کشیدند ..ما زود تر از اونا خودمون رو پیدا کردیم.یه روز رییس جمهورش به ایران گفت: امیدوارم روزی کشور ما از لحاظ پیشرفت مثل کشور شما بشه...(یعنی ببینید وضعش حتی از ایران اون موقع داغون تر بوده) ...و الان می ببینید که داره حرف اول رو میزنه..
یه مثال دیگه میزنم.کشور ژاپن رو..آمریکا بمب اتمی به 2 تا از شهرهاش زد.شنیده ها میگن که هنوز ام ظی نسل های متوالی آدم هاش اثرات خودش رو نشون میده.می بینید؟ سریع خودش رو جمع کرد..و حرف اول رو در صنعت میزنه..
اول از همه در زمینه کار باید ایجاد شغل بشه..باید رفت و امد ها با کشور های دیگه خوب بشه..باید جوونا رو بیشتر بورسیه کنند..یاید سطح فرهنگ مون رو با درس خوندن بالاتر ببریم..

فک می کنم یکی از دلایلش این باشه که توایران البته نه همه جاش ولی بیشتر جاها این طوره که بجای اینکه فکر کنن تا کارو به نحو احسن انجام بدن یا از خلاقیت استفاده کنن و دستگاه جدید و مفید اختراع کنن بیشتر به این فکر می کنن تا تو کارای گروهی نتیجه کارو به اسم خودشون یعنی یه شخص نامگذاری کنن تا جایی که من دیدم تو جشنواره خوارزمی عده ی زیادی از افراد بصورت انفرادی تو مسابقات شرکت می کنن و البته هستن کسایی م که گروهی شرکت می کنن و موفق میشن اینا خب استثنان و دنیا هم پر از استثنائات .
اما در کشور پیشرفته ای مثه آمریکا به افراد اینقد بها میدن که دیگه فکرشون رو رو این بکار نمی برن که نتیجه کار به اسم کی بشه
و برمی گردیم به همون حرف همیشگی که تو ایران عمر آدما تلف میشه 100% نباشه 99/99% تلف میشه..!

به قول شهید مطهری ما وغربیاهردو دین را ول کردیم.امااونادینی که جولوپیشرفتشون میگرفت ول کردن مادینی که باعث پیشرفت بودو ول کردیم.یه فیلم جدیدی ساخته شده درباره یه مسیحی که میخواد بیادایران پیش ابن سیناپزشکی یادبگیره.اطرافیانش بش میگن نرو اونجا پیشرفتس زرق وبرقشون میبینی محو اونا میشی.درواقع خیلی صریح بش میگفتن بری ایران اونا تهاجم فرهنگیت میکنن!ما دین اصلی اسلامو ول کردیم.مثلا مامیگیم روحانی.اصلاچیزی به نام روحانی دراسلام وجود نداشت روحانی درواقع یه واژه مال کلیساهاستکه کشیشا فقط توکار معنوی بودن کاربه مادیات نداشتن.اون زمان مثلا ابن سینا پزشک بود فلسفه میدونست یک عالم دینی هم بود.درواقع اون موقع طلبه ها ریاضی هم بلدبودند فیزیک هم بلدبودند شیمی هم بلدبودند اما الان (:|به نظرم ماباید برگردیم به تعاریف اسلامی اون موقع ها.بایدبرگردیم به اسلام!!!دینی که علم آمازی نفی میکنه اسلام نیست!

Back
بالا