عقب مونده نیستیم؟ یه نگاه به صنعت،فرهنگ و... بکنید ببینید واقعا نیستیم؟به نقل از arvin.a :کی گفته عقب مونده ایم؟
والله ما که عقب موندگی نمی بینیم حتی اگه هم باشه مهم اینه که از لحاظ پیشرفت تو دنیا اولیمبه نقل از Dawn :عقب مونده نیستیم؟ یه نگاه به صنعت،فرهنگ و... بکنید ببینید واقعا نیستیم؟
میشه بپرسم در چه زمینهای اولیم؟به نقل از arvin.a :والله ما که عقب موندگی نمی بینیم حتی اگه هم باشه مهم اینه که از لحاظ پیشرفت تو دنیا اولیم
شوخی می کنی ؟به نقل از arvin.a :والله ما که عقب موندگی نمی بینیم حتی اگه هم باشه مهم اینه که از لحاظ پیشرفت تو دنیا اولیم
به نقل از arvin.a :والله ما که عقب موندگی نمی بینیم حتی اگه هم باشه مهم اینه که از لحاظ پیشرفت تو دنیا اولیم
آقا درسته ايران خيلي شاخ بوده ولي ديگه آدم نميتونه منكر اين بشه كه يونان و روم شاخ نبودنبه نقل از کلـاسـور ارزیـابـی :شما دو سه تا کتاب تاریخی بخون مورخین غربی خودشون از بوعلی و زکریا و غیره نام بردند اصلا !
طبق نظر شما باید بگیم که مثلا گراهام بل چه کرد ؟ برادران رایت ؟ نیوتن ؟ باید بگیم اگه اختراع نمی کرد فردا یکی دیگه اختراع می کرد ؟ این حرف های شما بی اساس ه و هیچ سند معتبری نداره.
فردوسی هم در ابتدای شاهنامه از خداوند ، پیامبر و خلفا نام برده و ستایششون کرده این نشون میده شما کلا اول شاهنامه رو هم نخوندی.
×یادم رفت ج این پستت رو بدم !
در مورد یونان باید بگم هیچ وقت دولتی مستقل و یکپارچه در دوران باستان به اسم یونان تشکیل نشد بلکه صرفا چندین شهر بودند که هرکدوم مستقل اداره می شدند این کجاش امپراتوری ه ؟ بعدا اسکندر از مقدونی ه برخاست و یونان رو یکپارچه کرد !
روم هم بعد از مسیحیت بود که بیشتر نمود پیدا کرد وگرنه در مقابل علم ایرانیان چیزی نداشتند !
تا جائی که یادمه مصر قبل از مغولان توسط مسلمانان فتح شد در دوران خلیفه ها ! حتی ما از امیر المومنین سند کتبی داریم که به مالک اشتر حاکم مصر نامه داده !
اصلا قبل از اون سند تاریخی وجود داره که جانشینان اسکندر در مقدونیه حکومت می کردند !
بابا اصلا قبل اون هم کمبوجیه پسر کوروش امپراتوری مصر رو منقرض کرد !
من نمیدونم چطور مغول ها رو چسبوندید به امپراطوری مصر !
در ضمن این مهمه که ایران صرفا آریایی ها نیستند ! امثال من و شما باید بدونیم که ایران قبل از آریایی هم وجود داشته و قدمت مردم ایران به قبل از آریایی ها بر می گرده ! ایرانی ها پیش از آریایی ها یکجا نشین بودند در حالی که آریایی ها قبایل کوچ نشین بودند. فراموش نکنیم یکجا نشینی یک مرحله بعد از کوچ نشینی ه.
به نظرم به اندازه کافی از موضوع دور شدیم پس لطفا ادامه ندید.
نگاه كنينبه نقل از نیرمـا)΄ :بعضی قسمتای حرفتون رو قبول دارم اما با بعضی قسمت هاش به شدت مخالفم ، ایرانیا همونائی هستند که الان توی سازمان های جهانی از جمله ناسا و ... ازشون استفاده میشه ، چرا ؟ تا حالا این سوال رو از خودت پرسیدی چرا بعد از ایران بیشتر جمعیتی ایرانی مربوط به ایالات متحده آمریکاست ؟ فکر میکنم با این جمله آشنا باشی که آمریکا مغز های دنیا رو جذب میکنه.شما که فکر می کنی ایرانیا جونشون در میاد تا قوانین نیوتن رو بخونن باید بدونی که ما شخصی مثل دکتر حسابی رو تحویل جهان دادیم . اصلا همین امروز اگه یه نگاهی به اخبار کرده باشی ایران توی المپیاد جهانی از 102 کشور شرکت کننده رتبه دوم رو کسب کرد . چرا ؟ چون ایرانیا از علم بی بهره ن؟
اگر کاربری هست که حرفای USboy رو تایید کنه اعلام آمادگی کنه و برای من دلایل روشن ، با سند و مدرک ، بیاره که ایرانیان از علم و پیشرفت بی بهره بودند و هستند.
نگاه كنين يه نخبه اگه تو كشور بمونه داره فداكاريه بزرگي ميكنهبه نقل از نیرمـا)΄ :ما عقب مونده ایم ، چرا ؟ چون دانشمندامون اینجا تحصیلاتشون رو شروع میکنن ،دولت هزینه آموزش ، تحصیل و غیره رو میده ، موقع بازدهی ، اون شخص میره خارج از کشور ، به همون دلیلی که شما فرمودید ، اما 2 راه وجود داره ، یا اون دانشمند و شخص تحصیل کرده بخاطر کشورش فداکاری کنه و بمونه و واسه کشور خودش کار کنه و یا اینکه دولت فداکاری کنه و از یک سری کارها دوری کنه و هزینه رو صرف تامین امکانات برای دانشمندانش کنه.
ابن سینابه نقل از hosseinsohrabi :دلیلش قشر روحانی و مذهبی بی سواد ماست که جلوی پیشرفت و علم اموزی رو میگیرن.
×نیرمان:بهتره مرز ها رو رعایت کنیم ، طوری که به اعتقادات کسی توهین نشه . با این پست مطابق قوانین برخورد میشه.
خوب شما دوست عزیزم اول بگو عقب موندگی رو تو چی میدونی تا من نظر دقیق تر بدم.به نقل از پدرام فــ. :به نظر شما مهم ترين عامل عقب افتادگي ما نسبت به برخي كشور هاي ديگه چيه؟
البته اين سوال با فرض اينكه قبول كنيم ايران يك كشور عقب افتاده(يا محترمانش جهان سوم)با يد مطرح بشه.
حالا لطفا نظراتتون رو بيان كنيد و دلايلتون رو ذكر كنيد.
شايد اينطوري بتونيم با درك مشكلات اونارو بر طرف كنيم.
ببخشید من قصد بی احترامی به تمام قشر روحانیت رو نداشتم اما شما هم اگه موشکافانه تر نگاه کنین میبینین که تحجر و خشک مغزی یک سری از روحانی ها جلوی پیشرفت رو میگیره .(برای مثال خاله ی من ادم خیلی با استعدادی بود اما بابا بزرگم که رو حانی بود فقط به خاطر این که خاله ام دختره نمیذاشت اون واسه انتخاب رشته دانشگاه تهران رو انتخاب کنه و بره تهران چون یه وقت خدایی نکرده تو شهر غریب مرتکب گناه نشه)به نقل از @REZ!|@ :ابن سینا
ابن هیثم
امام صادق (ع)
این ها همه و همه مسلمان و روحتنی بودند و تو میگی که روحانی ها جلوی علم رو گرفتند ابن هیثم شاگرد امام صادق (ع) بوده و اگه ابن هیثم نبود الآن نه تلسکوپ بود نه دوربین و نه ...
پس الکی نگو خیلی از معلم های ما که همشون تو دانشگاه های بزرگ ایران یا حتی جهان درس خواندند خیلی مذهبی و اعتقادی اند بعد ما در دین کم به علم رسیدیم؟ تو قرآن کم چیزایی در مورد علم یافتیم؟ قران کم گفته برید سراغ علم؟
خداوند متعال : ثواب آموختن علم بیشتر از 1000 رکعت نماز مستحبی است
خداوند متعال : هر کس در راه رفتن به مکتب خانه (مدرسه و ...) بمیرد شهید است
و ....
تازه همه ی معلم دینی ها میگن برو دنبال علم رهبر میگه امام میگه مردم عادی میگن روحانی های معمولی میگن
بعد قرآن رو که تو 1400 سال کسی یه اشکال ازش نتونسته بگیرد رو تو یه خط نوشته رد نکن بچه
خوب که چی تو این تعداد بسیار کمی از روحانی هایی که جلوی علم رو گرفتن رو بگذاری کنار اونای دیگه میبینی که بسیار تو پیشرفت علم کمک کردند به جز تعداد اندکی که اصلا به چشم نمیانبه نقل از hosseinsohrabi :ببخشید من قصد بی احترامی به تمام قشر روحانیت رو نداشتم اما شما هم اگه موشکافانه تر نگاه کنین میبینین که تحجر و خشک مغزی یک سری از روحانی ها جلوی پیشرفت رو میگیره .(برای مثال خاله ی من ادم خیلی با استعدادی بود اما بابا بزرگم که رو حانی بود فقط به خاطر این که خاله ام دختره نمیذاشت اون واسه انتخاب رشته دانشگاه تهران رو انتخاب کنه و بره تهران چون یه وقت خدایی نکرده تو شهر غریب مرتکب گناه نشه)