• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیش به سوی کنکور 91

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تابستان و کنکور 91

من که تابستون سعی میکنم دو تا از اختصاصی هام را جمع کنم ... شیمی و ریاضی :-?? :-??
زیست و زمین هم که وقت خاصی نداره ... این قدر میخونم که حفط بشم :-" :-"
میمونه فیزیک که طی سال میخونم ... چون فیزیک پیش شامل نصف فیزیک 2 هم میشه و فقط فیزیک 3 دوره میخواد :-? :-?
عمومی هام که ... بعدأ =D> =D> =D>

• لایک
امتیازات: ghezi

به نقل از ندا مکرم :
سعیده، فکر می کنم واسه شروع، دیفرانسیل نشرالگو خیلی سنگین باشه. واسه آخرای سال خوبه که مهارت کافی داشته باشه به نظرم.
ده استاد گسسته هم کفاف نمی ده. من نظریه اعداد اون رو هم زده بودم، ولی باز هم بلد نبودم، تا این که گاج رو زدم و تازه فهمیدم نظریه اعداد چی هست اصلاً! طبقه بندی گاج بهتره، باعث میشه تیپ سوالات بهتر تو ذهن بمونه.
تحلیلی مال آقای نونهال آذر، چاپ قدیمی مبتکرانه. مال آقای دهقانی بهتره. سوالاش جدیدتره.
مولف گاج به شاگردای کرجش گفته بود کتاب من رو نزنید،به درد کنکورتون نمیخوره!

ببخشید آقا محمد،حواسم به تابستونش نبود. :دی

برا تابستون بهترین کار جمع بندی پایه س،مخصوصا اختصاصی.

یه ادم خیری پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه؟!مواردو قبلا گفتم تو اون تاپیک! اصن نمیدونم تو این تابستون چه درساییو بیشتر تست بزنم عمومی یا اختصاصی

برای حسابان ویرایش جدیدش چه کتابی خوبه؟ :-/

کلا واسه پایه به ما گفتن باید ده استاد رو بجوید. ;D واسه پیش هم همین طور!

به نقل از andia :
یه ادم خیری پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه؟!مواردو قبلا گفتم تو اون تاپیک! اصن نمیدونم تو این تابستون چه درساییو بیشتر تست بزنم عمومی یا اختصاصی
خوب معلومه اختصاصی !
عمومی رو نمیگم راحته ولی اکثر کسانی که تو کنکور موفق بودن ، تابستون فقط اختصاصی کار کردن ( حالا شاید با یه نیم نگاهی هم به عمومی ! )
درسای اختصاصی کنکور به قدری سخت هست که از تابستون هم براش وقت بزاری بازم واسه درصد بالا زدن کارت سخت میشه . . .
از همون مهر ماه عمومی رو شروع کنی برات کافیه
از نظر من بچه های سمپاد دیگه واسه دینی و زبان کار سختی نباید در پیش داشته باشن چون ساده هست ! ادبیات هم یکم باید رو آرایه ها و اینا کار کنی تا دستت بیاد ، قرابت معنایی هم خیلی مهمه ! و آخرش هم میمونه عربی که خیلی ها ازش متنفرن . . . ولی به هر حال سعی کنید یه جوری تقسیم بندی کنید که نصف تستاشو درست بزنید ( یه یخش هاییش خیلی سخته لازم نیست به مغزتون فشار بیارید و یاد بگیرید ! مگر برای رتبه هاو رشته های خیلی خیلی بالا مثل برق صنعتی شریف ;D )

برای درسای اختصاصی هم بهتره برید کلاس . . . ( شایدم نخواین برین کلاس ولی دیفرانسل رو حتما برین )

به نقل از astronomer_girl :
کلا واسه پایه به ما گفتن باید ده استاد رو بجوید. ;D واسه پیش هم همین طور!
آخه ده استاد مطابق کتاب جدیده؟ :-/

معلمای ما دارن پیش هم درس میدن. من برنامه م رو با آزمونای کانون تنظیم کردم الان اینارم توش جا دادم. نمیدونم چرا هر چی ساعت مطالعمو بالا میبرم بازم از برنامم عقبم! مثلا واسه اولین آزمون باید کل ادبیات ۲ و ۳ و زبان فارسی و عربی رو بخونیم از زرد جامع هم تست بزنیم. عربی رو روزی یه درس میخونم حله ولی با بقیه عمومیا نمیتونم درسای پیشی که بهمون درس میدن رو بخونم. بی خیال آزمونای تابستون شم؟ و دیگه اینکه انتشارات سبز با خیلی سبز یکیه؟! جواب بالایی: اینو یکی از رتبه های ۲ رقمی عالم به زمان (!) گفت! میل خودت.

کتاب فیزیک 3 مبتکران چطوره؟ :-?

مثل اینکه این تاپیک کلا پیچید به یک سمت دیگه ! خب اسم تاپیک رو تغییر دادم و بیخیال موضوع اختصاصی تابستان شدیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا