خالكوبي

مگه دیوانم که اینکار رو بکنم خداییش
آخه هم ضرر داره هم مخالف آیین است
مگه اینجا اروپا است و فرهنگ غلط اروپایی حکمران است؟
کی میگه فرهنگ اروپایی غلطه ؟ :/

کلمه‌ی خالکوبی یه جوریه :))
تتو که قشنگ‌تره خب :-" خالکوبی آدمو یادِ این طرحای سُرمه‌ای رو بازوی خلاف‌کارای دهه پنجاه میندازه :))

قصدی برای اینکار ندارم. هم هزینه، هم وقت گیر بودن، هم امکان تغییر نظرم، و هم اینکه درد داره (((:
با اینحال اگه میخواستم انجام بدم، این دوتا چشممو گرفتن
ajEb6e0_460s.jpg

54dminc72pq21.jpg

خالکوبی یه بینهایت با یه چندتا حرف یا اسم کامل کنارش رو مچ دست روی رگ
البته موقت
ممکنه نظرم عوض شه

چون برا سلامتی مضر است
درباره فرهنگ گفتی. این الان یعنی فرهنگ غرب غلط؟ @سارا خانم پاسخ بهتری نسبت به من برات داشت.

خالکوبی توی فرهنگ ما هم بوده و هست! یه جور ماده که از مواد طبیعی و خاکستر چوب به دست میاد و روی بدن باهاش طرح میندازن و درآخر هم رنگش سبز میشه.
مادربزرگ های من هم از این خالکوبی ها داشتن و دارن.
مادربزرگم تعریف میکنه ک وقتی کار خوبی انجام میدادن، همسرپدرش به عنوان جایزه براشون خالکوبی میکرده.
همه چیز مربوط به معیار های زیباییه. نمیشه به این سادگی گفت که فرهنگی غلط هست یا درست.

درباره فرهنگ گفتی. این الان یعنی فرهنگ غرب غلط؟ @سارا خانم پاسخ بهتری نسبت به من برات داشت.

خالکوبی توی فرهنگ ما هم بوده و هست! یه جور ماده که از مواد طبیعی و خاکستر چوب به دست میاد و روی بدن باهاش طرح میندازن و درآخر هم رنگش سبز میشه.
مادربزرگ های من هم از این خالکوبی ها داشتن و دارن.
مادربزرگم تعریف میکنه ک وقتی کار خوبی انجام میدادن، همسرپدرش به عنوان جایزه براشون خالکوبی میکرده.
همه چیز مربوط به معیار های زیباییه. نمیشه به این سادگی گفت که فرهنگی غلط هست یا درست.
باش شما راس میگی
البته راستش خودمم دچار تغیراتی شدم که خوشم میاد ولی جلو خودمو میگیرم

آخرین ویرایش:
خوبه
یه چیزی اندازه یه سکه پشت گردن دوست دارم

من از دردش میترسم:D!
=((
ولی الان خیلی مده همه میزنن:D
مثلا عکس لب روی گردن :D

من همش تو فکر اینم یه چیز کوشولو رو مچ پام بزنم *_* کلید سُل مثلا یا هر چی دیگه...مچ پا بودنش مهمه ... البته کنار انگشت دستمم دوس دارم.
+من اگه طرحشو دوس داشته باشم کلا تتو به نظرم جذابه...واسه پسرا اینا که رو ساعد دستشون میزنن *_____* مثه تتو شادمهر؛
اون تتو ستاره های پشت گردن ریحانا هم قشنگه*___*

آخرین ویرایش:
به شخصه نمیپسندم.
مثه این میمونه یه لباس از اول جوونیت بخری و همیشه تنت باشه. تو حموم تنت باشه، تو دسشویی تنت باشه، حتی تو قبر هم تنت باشه. خب باید رید توش دیگه :))
من یه ریش و سیبیلو نمیتونم همیشه به یه شکل داشته باشم :))
بعدم اینکه پوستم خراب میشه :))
و اینکه دیگه نمیشه خون داد.

خوب توی جاهایی که خالکوبی انجام میشه فک نمیکنم زیاد موارد بهداشتی رعایت بشه و احتمال ابتلا به بیماری هایی مثل ایدز وجود داره.
مطلب دیگه هم اینه که خالکوبی که الان به تو میاد 10 یا 20 سال دیگه ممکنه باعث خجالت یا پشیمونیت بشه ...

Back
بالا