اشتباهات ما رو نکنید

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام
مخاطب این تاپیک بیشتر کنکوری های 91 هستند و نویسنده اش کنکوری های سال های پیش
بالاخره هر کدوم از ما ها تو این یک سال اشتباهاتی رو انجام دادیم که شاید انجام نمی دادیم وضعمون خیلی بهتر بود(نمی گم الان بده ها ولی میتونست بهتر باشه)
خوب دوستانی که موفق بودن بیان بگن چه کتابایی خوندن چه برنامه ای رو پیش رو رفتن
و دوستانی که خیلی موفق نبودن بیان از تجربیاتشون بگن و دلیل این که موفق نبودن رو بگن
و در آخر هم این که از کنکور نترسید هیچی نیس به خدا (;

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان
پاسخ : اشتباهات ما رو نکنید

سوال بسیار مهم: خوندن درسای پیش واسه تابستون اشتباهه؟

• لایک
امتیازات: Karo

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من می خوام یه سری کلیات رو بگم و جزئیات رو به نظرم اگه خود بچه ها روش کار بکنن بهتر هست
به نظرم توی مسیر کنکور یکی از اصلی ترین عوامل اینه که اگه یه اتفاقی افتاد که انتظارش رو نداشتید(یه تراز پایین آوردید) جا نخورید و برید ببینید که چرا اینجوری شده و اگه به مشکلی برخوردید به دنبال شناخت از اون و حل اون باشید و انقدر برای خودتون بزرگش نکنید که چه فاجعه ای اتفاق افتاده
رقیب اصلی شما خودتون هستید برای همین سعی نکنید مدام دنبال این باشید که این که چی چی کار می کنه نمی گم که مشورت نکنید می گم مشورت تبدیل به کسب اطلاعات نشه
به نقل از astronomer_girl :
به نظر من بله
فعلن اینا به ذهنم رسید اما انشالله باز هم وارد این یحث میشم

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از astronomer_girl :
من خودم به شخصه توصیه ام اینه که تابستون پایه بخون پیش رو هم طول سال با معلم برو جلو

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

من چند تا اشتباه بزرگ کردم پیش دانشگاهی!
اول اینکه وقتی دیدم معلم گسسته مون حتی نمیدونه مباحث کنکور چیه،چهار ماه وقتم رو باهاش تلف کردم.طرف اصلا پایه کار نمیکرد و منم چون دیر رفتم سراغ یه معلم کنکور ،جبر و هندسه پایه م رو مجبور شدم تو اردیبهشت جمع کنم. پس اگه دیدید معلم تون خوب نیست الکی وقتتون رو باهاش تلف نکنید.
نه ماه از وقت یک ساله م رو هم با یه معلم عربی به درد نخحور تلف کردم،شب عید مجبور شدم برم سراغ یه معلم دیگه.
کلا اگه دیدید کلاسی هم واستون مفید نیست نرید سر اون کلاس،فکر جواب معاون و مدیر رو هم نکنید.تهش میخوان نمره کم کنن که اونم نمیکنن.

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

تابستون روزی چند ساعت بخونیم خوبه ؟ وقت مدرسه چطور ؟

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه

به نقل از Karo :
روزای مدرسه حداقل پنج ساعت رو بخون،روزای تعطیل هم هشت- نه ساعت ولی طول سال تحصیلی باید بیشتر بشه،ولی بازم همه چی به خودت بستگی داره.

d3c0der2

مهمان

واسه یه سری درسا لازم نیست برین کلاس کنکور !
مثل من جو گیر نشید :(
دیدم چند تا کلاس میرم ، گفتم حالا فلان کلاس عمومی رو هم برم که درصدم بره بالا . . . ولی بد تر اون کلاس ها وقتمو گرفتن و منو خسته کردن ( خیلی راحت گوشه خونه میتونستم اون درسا رو بخونم . . .)
خلاصه اینکه ظرفیت خودتون رو در نظر بگیرین و زیاد به خودتون فشار نیارین ! چون ممکنه پیامد هایی مثل خستگی ، افسردگی و استرس بیش از حد رو داشته باشه ( که متاسفانه این بلا سر خودم اومد ! )

• لایک
امتیازات: HHH

Parisa_inwonderland

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک تبریز
شهر
تبریز
رشته دانشگاه
فیزیک محض

برای درس هایی مثل دیفرانسیل و حسابان کلاس کنکور لازمه؟
یا اینکه خودمون بخونیم و کلی تست بزنیم که تمرین کافی داشته باشیم کافیه؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

lچه تاپیک مفید و خوبی :)
من حسرت هیچیو نمیخورم در گذشته م.یعنی هیچی نیست که بگم ای کاش انجامش میدادم یا ای کاش نمی کردم.
فقط یه چیز خیلی مهم هست که به همه دوستام هم گفتم: اعتماد به نفس! چیزی که من نداشتم و در تمام این 1 سال ازش ضزبه خوردم.اعتماد به نفس داشته باشید و هدفتونو کوچک انتخاب نکنید.

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه

به نقل از Parisa_mhz :
برای درس هایی مثل دیفرانسیل و حسابان کلاس کنکور لازمه؟
یا اینکه خودمون بخونیم و کلی تست بزنیم که تمرین کافی داشته باشیم کافیه؟
به خودت بستگی داره،اگه مشکل شدید داری و معلمت هم خوب نیست برو.اگه معلمت هم خوب هست و خودت ضعف نداری نرو!

OWNING

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
دانشگاه اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

تابستون اگه پایه رو بخونید کلی جلو افتادید !!! اگه هم یکیشو بخونید خیلی جلو افتادید !!! اگه هم نخوندید دنیا به آخر نمیرسه !!!

هفته ای 40 ساعت بخونی کافیه و عالی !!!

این قدرم پیش پیش نکن !!!! پایتو بخون !!!

خودت رو هم با کلاس خصوصی خفه نکن !!! بیشترش وقت تلف کردنه !!!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

1. هرگز درس و مبحثی رو بیخیال نشید و به دیگر مباحث و درس ها دل نبندید. فقط یک ماه مونده به کنکور باید بیخیال چیزهایی شد که بلد نیستید و نخوندید.
2. عمومی ها رو به بعد عید موکول نکنید و زودتر شروع کنید.
3. بلد بودن 60 درصد مباحث به صورت کامل ، بهتر از بلد بودن تمام مباحث در حد 60 درصده. (مخصوصا برای کنکور سراسری)

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

تمرکز از هر چیز دیگه ای مهم تره
خیلی مهمه
شما ده ساعت بدون تمرکز درس بخونی یعنی هیچی درس نخوندی!
بنیانگذار یوگا و هیپنوتیزم در ایران یک کتاب داره هیپنوتیزم و کنکور از اول تا آخر کتاب یک حرف می زنه :
تمرکز تمرکز تمرکز

و دیگه اینکه سعی کنین از درس عقب نیافتین چون خیلی ها بلد نیستن برای جبران درسهای عقب افتاده برنامه ریزن
و هیچ وقت این فکر ببیخشید جساراتا ابلهانه که یک سال پشت کنکور می مونم بهتر میشم و....رو به مخیله تون راه ندین!اکثر پشت کنکوری ها یا افسرده شدن یا در گیر سیگار و مواد یا جنس مخالف شدن

negine-raz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
شیمی

عجب تاپیک خوبی زدین ...واقعا به درد بچه های سال دیگه میخوره ...ای کاش منم سال دیگه کنکور داشتم و میدونستم که از این سایت میتونم کمک بگیرم ...
راستش من امسال از خیلی چیزا صدمه خوردم ... ما توی مدرسمون وسطای سال فهمیدیم توی یه کلاسی هستیم که خیلی از بچه ها تقریبا خیلی از درساشونو از اول تیر معلم گرفتن و از ما خیلی جلوتر بودن و هستن ... ما هم که بقیه کلاس رو تشکیل میدادیم به همون معلمای مدرسه اعتماد کردیم و اومدیم جلو(حتی بچه های موفق سال پیش که خیلی از رتبه های خوب رو آورده بودن حتی نیومدن بگن بچه ها مثلا فلان معلم خوب نیست من رفتم معلم گرفتم من کلاس رفتم ، همشون گفتن معلمای مدرسه خوبن اما ما وسطای سال فهمیدیم نصفشون دروغ گفتن)بیخیال من یه ساله دارم سر این چیزا حرص میخورم ...
اما چند تا پیشنهاد واسه شما کنکوریای 91 دارم ..
اول اینکه بچه ها یه امسال رو اول دست از GF و BF هاتون بردارید ... من خیلیا رو میشناختم که نتونستن دست بردارن و روز به روز وضعشون بدتر شد ...
دوم اینکه به هیچ کدوم از دوستاتون مطلقا اعتماد نکنید (حتی صمیمی ترینشون ، حتی اونی که تا دیروز عین خواهرتون یا عین برادرتون باهاش بودین ،حتی اونی که تا دیروز باهاش درس میخوندین ، به والله اگه این کارو نکنید آخر سال خیلیاتون می فهمین من چی میگفتم ) خواستین برید کلاس ،برید مشاور بگیرید ، برید معلم خصوصی بگیرید ، فقط فقط فقط به خودتون فکر کنید ، نه به دوستاتون ، اونا رو ورندارید با خودتون ببرید ، خیلیاشون بعدن بهتون از پشت خنجر می زنند ، من نمیگم همشون بد هستن اما سال پیش دانشگاهی دوست خوب خیلی کم پیدا میشه ...
خلاصه این دو تا حرفم اینه که سال پیش دانشگاهی فقط خودتون رو ببینید و خانواده تونو (نه دیگه هیچ کیو )...
سوم این که همیشه سعی کنید آرامش داشته باشید ، سعی کنید راهی که بهتون آرامش میده رو پیدا کنید ، قرآن خوندن ، آهنگ گوش دادن ، ورزش کردن یا هر چیز دیگه ... تموم مدت سعی کنید اعتماد به نفس داشته باشید و آرامش ، نذارید استرس و اضطراب مانع پیشرفتتون بشه ، حتی اگه توی یه آزمونی تراز و رتبه خوبی نیاوردین ...فقط و فقط سعی کنید به پیشرفتتون تو درسا فکر کنیید ، گذشته هاتونو بریزید دور ، اگه آدم موفقی بودین یا اگه موفق نبودین مهم نیست ، کسی با گذشتتون کاری نداره ، فقط به خودتون و پیشرفتتون فکر کنید ..
امیدوارم حرفای ما بهتون کمک کرده باشه...

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Karo :
به ساعت نیست!بستگی به خودت داره.

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اشتباه بزرگی که من کردم،این بود که تو فاصله ی زمانی مهر تا عید خیلی به دروس پایه توجه نمیکردم!
بهتون پیشنهاد میکنم دروس پایه و پیش رو به طور همزمان بخونین.

hermit2

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
دزفول، اهواز
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

یه سوال!من دومم حالا موندم تابستون دوم رو مرور کنم یا سوم رو پیش خوانی؟!

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از h3rm!+...pr!nc3$$ :
من پیشنهاد میکنم بعضی از درسای سومو بخونی

negine-raz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
شیمی

به نقل از h3rm!+...pr!nc3$$ :
گلم من بهت پیشنهاد میکنم درسای اختصاصی دوم مثل ریاضی و فیزیک و شیمی رو دوباره دوره کن و این دفعه طوری دوره کن که داری واسه کنکور میخونی و یه بار تستای کنکورهای سال پیش (فقط دوم) رو بزن ، اگه دیدی تونستی خوب حلشون کنی پس می فهمی که خوب واسه کنکور هم خوندی ، اگه نه دوباره روی همون درسا وقت بذار ...
بهت پیشنهاد می کنم کم کم هم شروع کنی فصل هایی مثل استو کیومتری شیمی _ خازن و مدار فیزیک و فصل های اول کتاب حسابانتونو خوب بخونی تا تو دوران مدرسه یکم از بچه های کلاستون جلو بیفتی ،مثلا اگه معلمت داره استوکیومتری سر کلاس درس میده تو دیگه تو خونه خیلی وقت واسه خوندنش نذاری و هی بری تمرین حل کنی و تست بزنی تا روی مباحث مسلط مسلط بشی ...
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ....

بالا