• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشتباهات ما رو نکنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام
مخاطب این تاپیک بیشتر کنکوری های 91 هستند و نویسنده اش کنکوری های سال های پیش
بالاخره هر کدوم از ما ها تو این یک سال اشتباهاتی رو انجام دادیم که شاید انجام نمی دادیم وضعمون خیلی بهتر بود(نمی گم الان بده ها ولی میتونست بهتر باشه)
خوب دوستانی که موفق بودن بیان بگن چه کتابایی خوندن چه برنامه ای رو پیش رو رفتن
و دوستانی که خیلی موفق نبودن بیان از تجربیاتشون بگن و دلیل این که موفق نبودن رو بگن
و در آخر هم این که از کنکور نترسید هیچی نیس به خدا ;)

پاسخ : اشتباهات ما رو نکنید

سوال بسیار مهم: خوندن درسای پیش واسه تابستون اشتباهه؟

• لایک
امتیازات: Karo

من می خوام یه سری کلیات رو بگم و جزئیات رو به نظرم اگه خود بچه ها روش کار بکنن بهتر هست
به نظرم توی مسیر کنکور یکی از اصلی ترین عوامل اینه که اگه یه اتفاقی افتاد که انتظارش رو نداشتید(یه تراز پایین آوردید) جا نخورید و برید ببینید که چرا اینجوری شده و اگه به مشکلی برخوردید به دنبال شناخت از اون و حل اون باشید و انقدر برای خودتون بزرگش نکنید که چه فاجعه ای اتفاق افتاده
رقیب اصلی شما خودتون هستید برای همین سعی نکنید مدام دنبال این باشید که این که چی چی کار می کنه نمی گم که مشورت نکنید می گم مشورت تبدیل به کسب اطلاعات نشه
به نقل از astronomer_girl :
به نظر من بله
فعلن اینا به ذهنم رسید اما انشالله باز هم وارد این یحث میشم

به نقل از astronomer_girl :
من خودم به شخصه توصیه ام اینه که تابستون پایه بخون پیش رو هم طول سال با معلم برو جلو

من چند تا اشتباه بزرگ کردم پیش دانشگاهی!
اول اینکه وقتی دیدم معلم گسسته مون حتی نمیدونه مباحث کنکور چیه،چهار ماه وقتم رو باهاش تلف کردم.طرف اصلا پایه کار نمیکرد و منم چون دیر رفتم سراغ یه معلم کنکور ،جبر و هندسه پایه م رو مجبور شدم تو اردیبهشت جمع کنم. پس اگه دیدید معلم تون خوب نیست الکی وقتتون رو باهاش تلف نکنید.
نه ماه از وقت یک ساله م رو هم با یه معلم عربی به درد نخحور تلف کردم،شب عید مجبور شدم برم سراغ یه معلم دیگه.
کلا اگه دیدید کلاسی هم واستون مفید نیست نرید سر اون کلاس،فکر جواب معاون و مدیر رو هم نکنید.تهش میخوان نمره کم کنن که اونم نمیکنن.

تابستون روزی چند ساعت بخونیم خوبه ؟ وقت مدرسه چطور ؟

به نقل از Karo :
تابستون روزی چند ساعت بخونیم خوبه ؟ وقت مدرسه چطور ؟
روزای مدرسه حداقل پنج ساعت رو بخون،روزای تعطیل هم هشت- نه ساعت ولی طول سال تحصیلی باید بیشتر بشه،ولی بازم همه چی به خودت بستگی داره.

واسه یه سری درسا لازم نیست برین کلاس کنکور !
مثل من جو گیر نشید :(
دیدم چند تا کلاس میرم ، گفتم حالا فلان کلاس عمومی رو هم برم که درصدم بره بالا . . . ولی بد تر اون کلاس ها وقتمو گرفتن و منو خسته کردن ( خیلی راحت گوشه خونه میتونستم اون درسا رو بخونم . . .)
خلاصه اینکه ظرفیت خودتون رو در نظر بگیرین و زیاد به خودتون فشار نیارین ! چون ممکنه پیامد هایی مثل خستگی ، افسردگی و استرس بیش از حد رو داشته باشه ( که متاسفانه این بلا سر خودم اومد ! )

• لایک
امتیازات: HHH

برای درس هایی مثل دیفرانسیل و حسابان کلاس کنکور لازمه؟
یا اینکه خودمون بخونیم و کلی تست بزنیم که تمرین کافی داشته باشیم کافیه؟

lچه تاپیک مفید و خوبی :)
من حسرت هیچیو نمیخورم در گذشته م.یعنی هیچی نیست که بگم ای کاش انجامش میدادم یا ای کاش نمی کردم.
فقط یه چیز خیلی مهم هست که به همه دوستام هم گفتم: اعتماد به نفس! چیزی که من نداشتم و در تمام این 1 سال ازش ضزبه خوردم.اعتماد به نفس داشته باشید و هدفتونو کوچک انتخاب نکنید.

Back
بالا