• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یه چیزی کمه یه جوری شده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده

اصلا اینطور نیست ! کسی نمیگه کاربر جدید نیاد ! بچه ها فقط دارن درباره این نظر میدن که چرا کاربرای قدیمی سایت فعالیتشون کم شده با اینکه مدت زمان حضورشون با قبل فرق چندانی نکرده !
سایت دو دسته نمیشه اما باید قبول کرد یه سری حلقه ها توی سایت شکل گرفته ،
بچه های هر دوره از کاربرای سایت توی این حلقه بسته قرار گرفتن و به این راحتی از دوستاشون که توی همین حلقن دل نمیکنن ، بحثا بیشتر بین کاربرای یک حلقه مشخصه تا چند حلقه باهم ، برای همین وقتی از فعالیت دوستای شما توی سایت کم بشه شما هم میلی به فعالیت نداری چون توی اون گروهی که قبلا پر آدم بوده الان احساس تنهایی میکنی !! اگه یکی از همون دوستات بیاد و یه موضوع مطرح کنه مطمئننا با اشتیاق میری توی تاپیکش نظر میدی اما اگه همون موضوعو یه کاربر از یه دوره دیگه که شما زیاد نمیشناسیش ایجاد کنه علاقت به قعالیت توی تاپیک در اون حد نیست !

باید کاری کرد این حلقه های بسته یکم باز شن و رابطه بین کاربرا بیشتر شه .

بهتر نیس یه مدت کوتاهی بیخیال سخت گیری بشین تا اون صمیمیتی که قبلا بوده دوباره به وجود بیاد و ما هم تو اون صمیمیته قرار بگیریم ;D

از همین تریبون اعلام میکنم که به شدت به شب نشینی نیازه :-"

مهران بیلیت بگیرم؟ تو راه هندونه و انار هم بخرم؟

به نقل از کوروش :
مهران بیلیت بگیرم؟ تو راه هندونه و انار هم بخرم؟

بلیتشو جور کن بقیه چیزارو میگیم آرمیتا از ترکیه بیاره :-"

با کفش بیام یا دمپایی؟ دَبــِرنا هم بیارم با خودم یا قراره وارد کنین؟

کوفت ، ;D
تو فقط بیا من خودم تضمین میکنم نه پاهات اذیت شه ( من باب کفش و دمپایی میگم ) نه حوصلت سر بره ( من باب دبرنا میگم ) نه تشنت شه ( من باب نوشیدنی میگم ) نه گشنت شه (من باب غذا میگم ) !!!
تو فقط بیا ، بقیش با من ;D

شاید این جمعه بیایم شاید... نه راستی کنکور دانشگاه آزاد دارم، شاید آن جمعه بیایم... شاید

به نقل از Dr.Eniac :
کاملا موافقم!

اگه یکی از مشکلا آشنا نبودن بچه های قدیم و جدیده این راهشه!

• لایک
امتیازات: L.E

به نقل از Dr.Eniac :

شب نشینی نمیاین/ نمیان آخه! باید بیان ملت! تو این چند تا قبلی خداوکیلی از مرز 7-8 نفر گذشت تعداد کسایی که بودن؟ یه دفعه یه تبلیغات گسترده بشه، اون قدیمیا هم بگیم بیان ( اومدن نه اینکه فقط اسمشون بالا تاپیک باشه) کلی جو عوض میشه

Back
بالا