settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,910 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2011/7/13 #171 پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده دو صفحه آخر تاپیک پاکسازی شد، تاپیک دوباره باز میشه. فقط از همتون خواهش میکنم که دیگه بحث رو به کلکل و دعوا نکشونید و در شان فروم صحبت کنید. مسائل شخصی رو هم مطرح نکنید.
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده دو صفحه آخر تاپیک پاکسازی شد، تاپیک دوباره باز میشه. فقط از همتون خواهش میکنم که دیگه بحث رو به کلکل و دعوا نکشونید و در شان فروم صحبت کنید. مسائل شخصی رو هم مطرح نکنید.
Rashowa کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 867 امتیاز 1,657 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه علم و صنعت وArts et Métiers ParisTech رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2011/8/16 #172 پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده با سروش کلی حرف زدم که برگرد به آغوش گرم سایت و بچه هاش! فعلن که قول مساعدت داده
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده با سروش کلی حرف زدم که برگرد به آغوش گرم سایت و بچه هاش! فعلن که قول مساعدت داده
IVERSON کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,163 امتیاز 244 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه محیط زیست 2011/8/16 #173 پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده اینجا کجاست دیگه!!!! بچه ها سلام:)
alemzadeh لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,829 امتیاز 14,282 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد - تبریز دانشگاه دانشگاه هنر تبریز رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2011/8/16 #174 پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده اااا بچه ها سروش سروش بچه ها
جیران کاربر فوقحرفهای ارسالها 822 امتیاز 1,150 نام مرکز سمپاد فرزانگان خرم آباد مدال المپیاد المپیاد شیمی و زبان 2011/8/16 #175 پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده یکی دیگه هم اومد خوش اومدی آقا سروش lof منم اولش فکر کردم با توا یهو پست بالاشو دیدم
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده یکی دیگه هم اومد خوش اومدی آقا سروش lof منم اولش فکر کردم با توا یهو پست بالاشو دیدم
Legend کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2011/8/16 #176 پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده ببینم این ایراد هایی که می گیرید چیه؟ شما راحت می تونید در بحث شرکت کنید! فقط بیاید یه پست معقول بدید بعد خودتون در جریان بحث های تاپیک میوفتین! خیلی راحت خدایی!
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده ببینم این ایراد هایی که می گیرید چیه؟ شما راحت می تونید در بحث شرکت کنید! فقط بیاید یه پست معقول بدید بعد خودتون در جریان بحث های تاپیک میوفتین! خیلی راحت خدایی!