• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مقاومت، چیزی که جلوی شما رو میگیره.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Behrad
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مقاومت، چیزی که جلوی شما رو میگیره.

اما من یه چیزیو نمیفهمم ;D
مقاومت میتونه خود اون عوامل بازدارنده باشه
یا اینکه میتونه کاری باشه که ما در مقابل این عوامل بازدارنده انجام میدیم!!
دقیقا منظورت کدومه؟من نمیفهمم! :((
اگر مقاومت «نه گفتن به عوامل بازدارنده» باشه،
خب پس چرا میگی همه فقر و اعتیاد و اینا به علت مقاومته؟!!
اگر این باشه، یعنی فقر و اینا به علت عدم وجود مقاومته! :-?
توضیح بده :((

به نقل از mahshid_f :
اما من یه چیزیو نمیفهمم ;D
مقاومت میتونه خود اون عوامل بازدارنده باشه
یا اینکه میتونه کاری باشه که ما در مقابل این عوامل بازدارنده انجام میدیم!!
دقیقا منظورت کدومه؟من نمیفهمم! :((
اگر مقاومت «نه گفتن به عوامل بازدارنده» باشه،
خب پس چرا میگی همه فقر و اعتیاد و اینا به علت مقاومته؟!!
اگر این باشه، یعنی فقر و اینا به علت عدم وجود مقاومته! :-?
توضیح بده :((
به نکته ی خوبی اشاره کردی. این همون قسمتیه که درکش سخته. ولی ببین، من گفتم مقاومت پر از کثافته. پس مسلما خودش عامل بازدارندست. ولی عامل باز دارنده نیست! مقاومت از ما ناشی میشه. عوامل باز دارنده هم گفتم یکیش مثلا تلوزیون. مقاومت مارو مجبور میکنه( یعنی از خودمون به وجود میاد ) که درس یا هر کار مفید رو ول کن، بیا بشین پای تلوزیون.
در مورد فقر و اینام باید بگم که: معنای مقاومت اینجا این نیست که جلوی خودت رو بگیری مثلا تریاک نکشی.نه. توی ضمیر تو، یک چیزی میگه: که بیا این تریاک رو بکش تا حال بکنی. در واقع داره در مسیر کمال ما مقاومت میکنه.
اگه تو بتونی بیای و تریاک رو نکشی یا در واقع جلوی مقاومتت رو بگیری، اینجوری بر اون غلبه کردی.
*یه نکته مهم: توی کتاب های روانشناسی غیر فارسی برای مقاومت کلمه ی OPPOSITION رو به کار میبرن. ولی اومدن بعضی جاها به فارسی ترجمش کردن مقاومت. حالا که توی دیکشنری چک کردم، دیدم معنای دشمنی، ضدیت و مقابله هم میده. در واقع من باید میگفتم، دشمنی درونی. ولی خواستم علمی باشه، باعث گیجی شد. ;)
برای درک ساده تر به نظرم مقاومت رو میتونی همون "ضدیت خودی" در نظر بگیری.

به نقل از BeHrAd :
به نکته ی خوبی اشاره کردی. این همون قسمتیه که درکش سخته. ولی ببین، من گفتم مقاومت پر از کثافته. پس مسلما خودش عامل بازدارندست. ولی عامل باز دارنده نیست! مقاومت از ما ناشی میشه. عوامل باز دارنده هم گفتم یکیش مثلا تلوزیون. مقاومت مارو مجبور میکنه( یعنی از خودمون به وجود میاد ) که درس یا هر کار مفید رو ول کن، بیا بشین پای تلوزیون.
در مورد فقر و اینام باید بگم که: معنای مقاومت اینجا این نیست که جلوی خودت رو بگیری مثلا تریاک نکشی.نه. توی ضمیر تو، یک چیزی میگه: که بیا این تریاک رو بکش تا حال بکنی. در واقع داره در مسیر کمال ما مقاومت میکنه.
اگه تو بتونی بیای و تریاک رو نکشی یا در واقع جلوی مقاومتت رو بگیری، اینجوری بر اون غلبه کردی.
*یه نکته مهم: توی کتاب های روانشناسی غیر فارسی برای مقاومت کلمه ی OPPOSITION رو به کار میبرن. ولی اومدن بعضی جاها به فارسی ترجمش کردن مقاومت. حالا که توی دیکشنری چک کردم، دیدم معنای دشمنی، ضدیت و مقابله هم میده. در واقع من باید میگفتم، دشمنی درونی. ولی خواستم علمی باشه، باعث گیجی شد. ;)
برای درک ساده تر به نظرم مقاومت رو میتونی همون "ضدیت خودی" در نظر بگیری.
خودش عامل بازدارنده هست ولی نیست؟ ;D
خب اگه این باشه، یعنی «دشمنی با عوامل بازدارنده» که چیز خوبیه :-/
پس نداشتن این خصلت باعث میشه مثلا اعتیاد و اینا به وجود بیان؟ ;D

به نقل از mahshid_f :
خودش عامل بازدارنده هست ولی نیست؟ ;D
خب اگه این باشه، یعنی «دشمنی با عوامل بازدارنده» که چیز خوبیه :-/
پس نداشتن این خصلت باعث میشه مثلا اعتیاد و اینا به وجود بیان؟ ;D
ببین بابا جون(!)، این ضدیت( همون مقاومت که میگم ) بر علیه ماست، میخواد با کمال ما ضدیت کنه. دشمنی با عوامل بازدارنده که میگی، یعنی شکست ضدیت.
بهانه، طفره، حواس پرتی و ... اینا عامل بازدارندن که ضدیت ( همون مقاومت ) با استفاده از اینا مارو گول میزنه.
من که توی مهد کودک آکسفورد تدریس میکردم( 12 سال ) ، بچه ها اینو میفهمیدن!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D =)) اگه نمی فهمی. از اول بشین بخون. خودمم اولش نفهمیدم چیه. یکمکی تامل میخواد.
دیگه داری منو تبدیل میکنی به عکس پروفایلم!

معمولا ما کلمه مقاومت رو در مورد خودمون وقتی که داریم بر ضد چیزی دووم میا ریم و مبارزه (فیزیکی یا نفسانی) می کنیم به کار می بریم

کاربرد کلمه مقاومت در اینجا ابتکار خودت بود یا واقعا اینجوری بکار میره؟ :-?

به نقل از Captain. Pisko :
معمولا ما کلمه مقاومت رو در مورد خودمون وقتی که داریم بر ضد چیزی دووم میا ریم و مبارزه (فیزیکی یا نفسانی) می کنیم به کار می بریم

کاربرد کلمه مقاومت در اینجا ابتکار خودت بود یا واقعا اینجوری بکار میره؟ :-?
آفرین! =D> یکی اومد و نشانه ی نبوغ رو نشون داد ;D
گفتم که، انگلیسیش میشه OPPOSITION. معنی های این میشه: مقاومت،تناقض،دشمنی، ضدیت، تضاد...
ساده شدش میشه: ( با توجه به اسناد الهی و قرآن ;D): مبارزه علیه نفس سرکش!

ببین من هنوز گیرم توش ;D

تو داری مقاوت رو اون عاملی که ما در مقابلش مقاومت می کنیم در نظر میگیری

کلمه رو نمی شه جایگزین کرد؟

الان و تا مقاومت گفتیم تو متن کاملا نقطه مقابل هم :-"

ببین من هنوز گیرم توش ;D

تو داری مقاوت رو اون عاملی که ما در مقابلش مقاومت می کنیم در نظر میگیری

کلمه رو نمی شه جایگزین کرد؟

الان و تا مقاومت گفتیم تو متن کاملا نقطه مقابل هم :-"
~X( ! شاید من بد توضیح میدم.
ببین، یه مثال میزنم: فرض کن میخوای موسیقی یاد بگیری. موسیقی یاد گرفتن حوصله میخواد. مثلا بخوای پشت پیانو بشینی، باید یه 45 دقیقه ای بشینی. حالا امکان داره یک عامل درونی، بخواد هی تو رو از جات بلند کنه. به این عامل ِ میگن چی؟ مقاومت.
اینو بدون مقاومت بد ِ، اَخ ِ، جیزه!
بیماری یخچالی تا حالا شنیدی؟

ای بابا می فهمم چی میگی ;D

هم این مقاومته

هم اینکه مثلا تو می خوای موسیقی یاد بگیری! باید 45 دقیقه پاش بشینی . بعد یه عامل درونی می خواد تو رو از جات بلند کنه، بعد تو در مقابل اون عامل مقاومت می کنی

(قلبه بر نفس) ;D

الان هم اون عامل مقاومته! هم اون قلبه بر نفس

الان گرفتی وقتی می گم دو تا مفهوم مقاومت هست یعنی چی؟ ;D

ای بابا می فهمم چی میگی ;D

هم این مقاومته

هم اینکه مثلا تو می خوای موسیقی یاد بگیری! باید 45 دقیقه پاش بشینی . بعد یه عامل درونی می خواد تو رو از جات بلند کنه، بعد تو در مقابل اون عامل مقاومت می کنی

(قلبه بر نفس) ;D

الان هم اون عامل مقاومته! هم اون قلبه بر نفس

الان گرفتی وقتی می گم دو تا مفهوم مقاومت هست یعنی چی؟ ;D
این مقاومتی که من میگم اونیه که بد ِ.

Back
بالا