• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ویژگی رتبه یک کنکور!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع rubpad
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

rubpad

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Torkish airline:D
دانشگاه
TEHRAN
میخوام بدونم کسی که رتبه یک میشه حتما موبایل نداره؟!
شنیدم رتبه یک پارسال رباضی تا قبل کنکور موبایل نداش!
یه منبع دیگه گف تلویزیونم نداشته :))
میخوام بدونم نظرتون در مورد شخصی که رتبه برتر (نه لزوما 1) چیه؟ چه خصوصیاتی داره:دی

پاسخ : ویژگی رتبه یک کنکور!

رتبه های برتر مدرسه ما (زیر 30) ویژگی هایی مشترک و خاص رتبه برتری نداشتند به جز درس خوندن. کلا خیلی هم متضاد هم بودند بعضی هاشون اما خب ...

به نقل از محمّد :
رتبه های برتر مدرسه ما (زیر 30) ویژگی هایی مشترک و خاص رتبه برتری نداشتند به جز درس خوندن. کلا خیلی هم متضاد هم بودند بعضی هاشون اما خب ...

آها خب اون رو که هرکی بخواد رتبه 1 بیاره باید داشته باشه! نه؟ نمیدونم من اینطور شنیدم، بخوام دقیق بگم منظور اشکان اسماعیلی بود به دوستام که همکلاسیش بود میگف!:دی

اونهایی که رتبه خوب میارن خوب درس خوندن و معمولا باهوش هستند.

اشکان اسماعیلی خیلی خیلی خیلی زیاد درس میخوند. خودشم در کل سال های تحصیلی نه سال پیش دانشگاهی. این بشر آخر سال کتاب تست کم آورده بود ! ویژگی های اخلاقی رفتاریش هم مهمه؟ به نظر من اصلا مهم نیست.

به نقل از محمّد :

اشکان اسماعیلی خیلی خیلی خیلی زیاد درس میخوند. خودشم در کل سال های تحصیلی نه سال پیش دانشگاهی. این بشر آخر سال کتاب تست کم آورده بود ! ویژگی های اخلاقی رفتاریش هم مهمه؟ به نظر من اصلا مهم نیست.
دقیقا هم باید پتانسیلش رو داشته باشه هم زیاد درس بخونه شکی نیس!
بله کلا میگن نذارید درس رو واسه دقیقه 90!!! واقعا :)) اره خب مهم هس حتما!! تاثیر داره رو خوندن! نداره؟

من ارتباط زیادی با اشکان نداشتم. اما خب مثلا رتبه 5 مون آدم بامرام و خوبی بود. شدیدا اهل فوتبال بود و در دوران پیش حتی با بچه ها باشگاه هم میرفت. خرخونیش هم زیاد نبود. در حالت دانش آموز خوب بود نه عالی. رتبه 20 مون آدمی بود که تازه آخرای پیش دانشگاهی موبایل دار شد. کم حرف بود و آروم. بعضی کلاس ها جلو بود بعضی ها ردیف آخر. رتبه 10 مون مثلا آدم سربه زیر و کم حرفی بود. مسیرش خونه - مدرسه و مدرسه- خونه بود. یکی از رتبه های زیر صدمون خیلی آدم اهل کامپیوتری بود و کارهای مختلفی انجام میداد حتی در پیش دانشگاهی.

به نقل از محمّد :

من یه جا شنیدم اشکان المپیاد ریاضی میخونده قبول نشده بعد شروع کرده به کنکور :-?
البته خودم نمیشناسمش نمیدونم این نکته بالام درسته یا نه فقط شنیدم

شهرام رحیمی که چند سال پیش رتبه 1 کنکور تجربیم اورد تو مدرسه ما بود به شدت درس خوند بعد ار تابستون مدال نقره المپیاد زیستم داشت

یکی از رتبه های زیر 50 تو مدرسمون که ساله پیش اورد به شدت ادمه اقده ای بود خیلی ادم مذخرفی بود ولی در عوض 3 سال پیش یکی از دوستام رتبش زیر 100 شد در حد عادی میخوند فوتبال بازی می کرد خیابون میرفت به شدت با مرام بود

خداییش نمیشه گفت که چون کسی رتبش زیره 100 فلان خصوصیتو داره خیلی ادمای جور وا جورین فقط بیشتر تلاش میکنن :-<

ما یه رتبه تک رقمی داشتیم ولی تو انسانی بود! ;D البته انسانی خرخونیش خیلی بیشترم هست. دختره تازه پیش تغییر رشته داده بود ، تفریحشم بجاش بود همیشه هم تو قلم چی و سنجش اول بود!

Back
بالا