• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه خرخوان شویم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من همونیم که قبلا نمیتونستم روزی بیشتر از سه چهدر ساعت درس بخونم
الان میتونم
ولی نه به خاطر اینکه یادگرفتم چجوری خرخون بشم
به خاطر اینکه یادگرفتم چجوری درس بخونم که بهم خوش بگذره
یه جوری از خوندن لذت میبرم که وقتی مثلا دو ساعت نشستم رو صندلی دارم میخونم کمرم درد میکنه با خودم میگم کاش خسته نمیشدم میتونستم بیشتر بخونم، از تحلیل کردن زیست و حل کردن ریاضی و فیزیک و سریع زدن تستای شیمی کیف میکنم، اصلا جیگرم حال میاد
خلاصه این که نمیدونم خرخون بودن چجوریه ولی اینجوری درس خوندن خیلی باحاله، try it!:D

یه معلم فیزیک داشتم حرف قشنگی میزد
می گفت:
خرخون کسیه که ده ساعت درس میخونه و هیچی نمیفهمه
ولی درس خون کسیه که شاید فقط یه دور بخونه ولی همه چیشو میفهمه
پ.ن تیزهوش خرخون به هیچ دردی نمیخوره

لطفا درباره ی زبان هم بگین کسی هست که 100 زده باشه زبان کنکورشو؟
من زبان کنکور تجربی ۹۴ رو ۱۰۰ زدم ، کتابای headway رو تا advanced رفتم کلاس زبان و اینجوری نبود که فقط برای کنکور تست بزنم. به نظرم برای زبان آدم باید یه پایه ی خوب داشته باشه و بلند مدت سرمایه گذاری کنه. و نه فقط برای کنکور! برای دانشگاه هم خیلی خوبه.
_____
واسه شیمی سوال زیاد بزنید و سوالای سخت با عددای طولانی زیاد حل کنید، سرعت محاسبات بالا باشه
تجربیا کتاب درسی زیستو ده ها بار بخونید ، جوری که وقتی میگن آنزیم یادتون باشه کدوم صفحه ها کلمه آنزیم بود و بتونید ترکیب کنید تست هم زیاد بزنید و نکات تستارو استخراج کنید
بقیشو نظری ندارم :D

آخرین ویرایش:
کسایی که ساعت مطالعه بالایی دارن
میشه بگین چجوری مو قع درس خوندن تمرکز میکنین و متمرکز میمونین؟

اگه انگیزه داشته باشی خرخون میشی.
من خودم واسه المپیاد نجوم میخونم،خیلی مباحث غیر فیزیکی مثل نجوم کروی رو دوست ندارم اما عاشق مکانیک سماوی و کیهانشناسی ام،پس ابتدای روز که حال دارم کروی میخونم و تو شب که حتی خسته ام،واقعا میگم اگه بهم بگن هر تفریح و لذتی که دوست داری بکنی بکن من کیهانشناسی میخونم،از خوندنش بیشتر از هر چیز دیگه ای لذت میبرم.

کسایی که ساعت مطالعه بالایی دارن
میشه بگین چجوری مو قع درس خوندن تمرکز میکنین و متمرکز میمونین؟
ببین تو میتونی روش بالا رو امتحان کنی و اگه دلت بخواد اینو:
اگه بعد هر یه ساعت یه ربع استراحت کنی و لاش یه چیزی بخوری خیلی بهتر میشه به نظرم.
و اگه وسط خوندن هی خمیازه میکشی و خوابت میبره دقت کن تو به ۸ تا ۹ ساعت خواب نیاز داری که از فرد به فرد متفاوته و شاید از این حدود مقداری کم و بیش،که البته اکثر مشاورا به دانش اموزا اجازه بیشتر از ۶ ساعت رو نمیدن که این از نظر پزشکی خیلی غلطه و باعث زوال عقل میشه(البته داریم کسایی رو که اینجوری خیلی راحتن)‌.تو برای انتقال مطالب به مغزت نیاز به خواب طولانی داری و اگه حدودا و فقط حدودا(بعد یه مدتی میاد دستت)۸،۹ ساعت بخوابی جوری میشه که شب ساعت نه میفتی و صبح ساعت ۵،۶ خودت از خواب پامیشی و جوری میشی که اگه بگن بگیر بخواب(اول صبح!)نمیخوابی و میگی میخوام فعالیت کنم.

من یه نکته ای رو بگم که بنظرم میتونه مفید باشه ولی هرکس قبلش خودش تحقیق کنه تا مطمئن شه و اونو ازمایش کنه با عاداتش:(فقط قبلش بگم که منظور از اثبات در علوم تجربی و بخصوص زیست معمولا تجربه و ازمایشه):
از نظر زیست شناسی عده ی زیادی اعتقاد دارن که درس های استدلالی رو صبح و بعد از خستگی و در سرحالی بخونید و درس های حفظی رو در شب،البته نظر هایی هم برای چرایی این موضوع وجود داره ولی تو علوم تجربی حتی فیزیک که ارتباط زیادی با استدلال و ریاضیات داره شهودیه و در بحث ما نیست (ما زیست شناس نیستیم).اما اگه کسی خواست بیاد پیوی یه توضیح کوتاهی در حد یه دانش اموز که یه چیزاییهم درباره زیست شناسی میدونم براش توضیح بدم.برای اتمام بحثم فقط اینو بگم که ازمایش کنید.یه روز اول صبح دینی بخونید و یه بار اخر شب بدون مرور و دودرس متفاوت دینی و ببینید کدوم بهتر یادتون موند.

به نظر من حد تعادل از همه چی بهتره ! چون تو رو به اهدافت راحت تر و بدون اذیت و آزار می رسونه . یعنی برای من که اینطور بوده . من کلا از 24 ساعت 8 ساعت رو می خوابم. اگر مدرسه باز باشه 9 ساعت رو هم مدرسه ام که از 16 ساعت کم بشه میشه 7 . توی این 7 ساعت شاید باور نکنید ولی من فقط 4 ساعت رو درس می خونم. ولی همیشه بیشتر وقت ها 20 می گیرم . کسایی که زیاد درس می خونن یا به اصطلاح خرخونن ساعت مطالعه ی بالایی دارن و همه هم می دونیم موفقن . اما اگر واقعا اراده و علاقه داشته باشید توی 4 ساعت با 10 دقیقه استراحت و تمرکز بالا می تونید نتیجه 12 ساعت مطالعه ی خاکستری رو بگیرید . البته هرکسی نظری داره و روش درس خوندن متفاوتی من نظر خودم رو گفتم .
ببین،تو احتمالا هدفت اینه که بیست بگیری و اگه با این تایم ۲۰ میگیری و هدف دیگه ای با خوندن این درسا نداری(مثلا اول شدن تو یه ازمونی)،خب اگه بیش تر بخونی وقتت رو تلف کردی.
اما فردی که هدفش خیلی بزرگه(به حدی که میدونه تو تایمی که در اختیار داره نمیتونه به حد خواستش برسه)،مثلا کسی که کنکور داره،معمولا(حداقل تجربه تا امروز این بوده) افراد با خوندن تمام تایمشون که ازاد در روز درس در ۳ سال هم نمیتونن درسارو همه رو صد بزنن،پس باید حداکثر توانشون رو بزارن.

اممممم والا کار سختی نیست ببینید فرایندش ا:D:D:D:D:D:Dین شکلیه گوشی رو میزاری در دور دست ها کتاب رو باز میکنی و هیچ چیز برات مهم نباشه بعد وقتی سرتو برداری و به ساعت نگا کنی میبینی 10 ساعت خوندی و یاد گرفتی فقط اون گوشی مبارکو بذار کنار

Back
بالا