• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ادغام جوامع سمپادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir Hossein
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیاموافقیدجوامع سمپادی شامل سایت ها ووبلاگ هاو...باهم ادغام شوند؟

• بله موافقم

رای‌ها: 18 28.6%
  • خیرمخالفم

رای‌ها: 40 63.5%
  • چه فرقی میکنه؟!!

رای‌ها: 5 7.9%

• رای‌دهندگان
    63
پاسخ : ادغام جوامع سمپادی

به نقل از A . K :
داداش همین سایتی که داشتی برای نوشتن پستت توش کار میکردی هم با همین فروم ساز های رایگان درست شده هااااا....
از بین همون فروم هایی که اسمشون با لینکشون بود اگه کمی تحقیق کنی میبینی بعضیاشون هستن که با این اوصافی که جناب کردی ساخته نشدن و روشون هزینه شده...
-------
این کار برای همه خیلی میتونه مفید باشه...
ولی یه عامل هست که نباید نادیده بگیریمش...اونم اینه که ادما زیادی قدرت طلبن و نمیخوان قدرت کاذبی رو که خودشون فک میکنن دارن رو ولو با قدرت بیشتر عوض کنن...

مگه من گفتم نشده ؟ گفتم اگه اینطوریه که مهراد میگه ، چون سایت خودش چند روز بیشتر نبود راه افتاده بود و الان میخواست مدیر کل سایت مدقوم بشه لابد ! گفتم هرکسی میتونه توی 5 دقیقه یه فروم را بندازه بگه منم ادقام کنید !

باید عمق مطلبو درک کنی ! الان برو تو عمقش !

پاسخ : ادغام جوامع سمپادی

اخه انصافت کجا رفته؟!بدون وایل غواصی میگی برم تو عمقش اینطوری میرم نمیتونم بیام بیرون... ;)
خوب برای این که همچین اتفاقایی نیفته میتونیم بشینیم و درباره شرایطی که باید یه سایت برای ادغام شدن داشته باشه حرف بزنیم...
نگاته کنید دلیل نمیشه چون یکی از فروم های همسایه با این برو بکش همراه نمیشه بقیه هم همراه نشن...؟!
اگه بقیه که با این انجمن و بچه هاش مشکلی ندارن یکی بشن خیلی میشه کارای سر سام آوری کرد...
بارم میگم کافیه افرادی که میخوان این کارو شروع کنن کمی واقع بین باشن و طمع کار نباشن...

Back
بالا