yas21173
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
پاسخ : گوشی های HTC
این یک!
دوم اینکه شما اصلا میدونی سیستم عامل یعنی چی؟!
بعید میدونم! ، نمیخوام خدایی نکرده بهت بربخوره ، ولی مطمئن باش این حرفایی که دارم میزنم به درد ِ همه میخوره! ،
این که شما فقط میای میگی برو فلان گوشی رو بگیر ، فلان گوشی خیلی خوبه ، مشکل ِ Hesitation ِ ایشون رو به هیچ وجه حل نمیکنه و فقط یک گزینه به هزار گزینه ی مورد ِ نظرش اضافه میکنه!
C7 از نظر ِ من فقط حروم کردن ِ پوله!
توی این نسل ِ جدید Smat Phone ها دیگه Symbian هیــــــــــــچ جایی نداره و فقط به خاطر خیلی آسون بودن ِ کار باهاش و گوشی های زیادی که قبلا فروخته زنده مونده!
عاقلانه تصمیم بگیریم! ، داریم اینجا با هم مشورت میکنیم! :)
فروشنده مغازه که نیستیم به فکر ِ منافع ِ خودمون باشیم! :-$
اما من به عنوان ِ حسن ِ ختام و حرف ِ آخر باز هم این رو تکرار میکنم که الان میفهمم فرق ِ بین ِ iOS و Android چیه واقعا!
iPad 2
کسی رو جو نگرفته دوست ِ عزیز! ، اون چیزی که شما داری جو خطاب ِش میکنی کمک ِ دوستانه و Share کردن ِ تجربیات ِه!به نقل از Amir - Eblis :همچین دوستان رو جو میگیره توضیح میدند انگار معاملات میلیونی گوشی در راهه !
باو بنده خدا میخواد گوشیشو عوض کنه ! همین !
c7 هم خوبه ! مشخصاتشو تو جی اس ام ببین ، شاید خوشت بیاد
این یک!
دوم اینکه شما اصلا میدونی سیستم عامل یعنی چی؟!
بعید میدونم! ، نمیخوام خدایی نکرده بهت بربخوره ، ولی مطمئن باش این حرفایی که دارم میزنم به درد ِ همه میخوره! ،
این که شما فقط میای میگی برو فلان گوشی رو بگیر ، فلان گوشی خیلی خوبه ، مشکل ِ Hesitation ِ ایشون رو به هیچ وجه حل نمیکنه و فقط یک گزینه به هزار گزینه ی مورد ِ نظرش اضافه میکنه!
C7 از نظر ِ من فقط حروم کردن ِ پوله!
توی این نسل ِ جدید Smat Phone ها دیگه Symbian هیــــــــــــچ جایی نداره و فقط به خاطر خیلی آسون بودن ِ کار باهاش و گوشی های زیادی که قبلا فروخته زنده مونده!
عاقلانه تصمیم بگیریم! ، داریم اینجا با هم مشورت میکنیم! :)
فروشنده مغازه که نیستیم به فکر ِ منافع ِ خودمون باشیم! :-$
بله خب کاملا مختارید و شما میخواید گوشی بگیرید نه من!به نقل از meli :به پیشنهادتون فکر میکنم ولی گفتم که ترجیحم اینه که یه گوشیه خوب بخرم تا iPod!
بازم ممنونم از همه واسه راهنماییاشون
اما من به عنوان ِ حسن ِ ختام و حرف ِ آخر باز هم این رو تکرار میکنم که الان میفهمم فرق ِ بین ِ iOS و Android چیه واقعا!
iPad 2