سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه
داشتم تاپیک همایش رو میخوندم متوجه شدم که نسبت به مشکلات سایت اعتراضات زیادی صورت گرفته. محض اطلاع دوستان لازم میدونم چند نکته رو بگم ؛ از زمانی که سایت همایش رو میزبانی میکنیم تا الان فقط 2 بار انتقال سرور دادیم که هر 2 بار هم صرفا جهت افزایش کیفیت این انتقال ها صورت گرفته. طی این مدت به خود بنده هم اعتراضات زیادی میشد اما بعضی مشکلات دست من نبود و من هرچقدرم سعی میکردم بنده خدای معترض رو قانع کنم فکر میکرد دارم میپیچونم !
با توجه با اینکه خودمم امسال کنکور دارم تعداد زیادی از سرورهارو واگذار کردیم که وقتم رو بابت اینگونه مسائل از دست ندم ولی چون به چنتا سایت از جمله همین سایت همایش و بچه هاش قول داده بودیم که به اندازه یکسال بهشون خدمات بدیم مجبور بودم 1 سرور رو مخصوص اینکار بذارم. خداشاهده طی این مدتی که اوضاع دلار بهم ریخته بوده فقط از جیب گذاشتم و هیچ سودی نداشتیم. البته دنبال سود نبودم چون بقیه سرورها واگذار شده بود ولی حداقلش ضرر هم نمیخواستم
البته از تمام این صحبتا قصدم این نبود که بگم همایش به ما پول نمیده
فقط خواستم بگم بخداقسم هیچی سود نداریم ! ( آخه بعضیا میگن خوب نونی درمیاری از این سرورت
)
با توجه به اینکه حدود یک هفته تا همایش بیشتر نمونده افرادی که در ورودشون به سایت مشکل دارن با استفاده از این سایت IP خودشون رو برای من پ.خ کنن تا اگر در فایروال سرور بلاک شده بازش کنیم ==> http://whatismyipaddress.com
تمام سعی ما اینه که برخلاف سال گذشته که سایت نزدیک برگزاری همایش قطع شده بود ، امسال دیگه چنین اتفاقی رخ نده. بخاطره همین طی آخرین انتقال سرورمون از فناوری Cloud Hosting استفاده کردیم که درصد قطعی سایت به 0 برسه !!!
پس اگر نمیتونین سایت رو باز کنید دلیلش بیشتر مربوط به ISP شماست ( یعنی همون شرکتی که ازش خدمات اینترنت میگیرین ).
بهرحال اگر کماکان در ورود به سایت مشکل دارین کاری رو که در بالا توضیح دادم انجام بدین.
با ارزوی موفقیت برای همایش و شرکت کننده هاش...