امین جان ما ک کاره ای نیستسم ول ممنون دستت درد نکنهبه نقل از AM1NR3Z4 :با سلام
بدلیل مشکلاتی که برخی از دوستان عزیز در وارد شدن به سایت داشتن ، تصمیم گرفتیم این مشکل رو به نحوی حل کنیم که به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب
بحث رو تخصصی نمیکنم ؛ فقط در همین حد بگم که انتقال سرور دادیم به ایران.
عزیزان قاعدتا دیگه کسی نباید مشکلی داشته باشه. هرکسی که تا قبلا نمیتونسته از سایت استفاده کنه الان محکوم به استفاده از سایت هست !
با این حال فرض رو بر این میذاریم که شما نمیتونید وارد سایت بشید ( فرض تقریبا محال ! ) پس بهترین کار اینه یا تو همین تاپیک بگید یا به من پ.خ بدین تا پیگیری کنیم چون دیگه واقعا هیچ دلیلی وجود نداره شما وارد سایت نشید ! ( بخدا از طرف مسائل فنی مربوط به ما تقریبا هیچ دلیلی وجود نداره )
باقی مونده ی روزتون بخیر...
دارین با این کاراتون کل برنامه ها ی آدمو به هم میریزین.به نقل از ali 73 :دفعه ی قبلی هم گفتین به هیچ وجه نمیشه تغییر داد ولی تغییر دادین اونم نه یه روز 7 روز !!! حالا میگیم یه روز زود تر نمیشه ؟؟
تو رو خدا یه کاریش کنین !! دوباره یه جلسه بگیرین تاریخ رو عوض کنین ! بذارین با خیال راحت بیایم همایش نه این که وسط همایش بلند شیم برگردیم شهرمون . فقط یه روز !!
و ا لابه نقل از علی دباغی :دارین با این کاراتون کل برنامه ها ی آدمو به هم میریزین.
عوضش کنین دیگه اه
من موندم چه جوری میخوای همایش مشهدم بری ؟ میدونی تا بیای بیرجند بری مشهد اون جا تموم میشه . برنامه مشهد که بدتر از این جا همه کاراشون رو میخوان تو یه روز انجام بدن . دیگه برنامه ها همه خراب شد رفت کاریش نمیشه کرد .به نقل از علی دباغی :دارین با این کاراتون کل برنامه ها ی آدمو به هم میریزین.
عوضش کنین دیگه اه
میتونید ظهر چارشنبه که همایش کرمان تموم میشه، با قطار بیاید مشهد که در این صورت صبح 5 شنبه مشهدید، این طوری به همایش مشهدم میرسید!به نقل از ali 73 :من موندم چه جوری میخوای همایش مشهدم بری ؟ میدونی تا بیای بیرجند بری مشهد اون جا تموم میشه . برنامه مشهد که بدتر از این جا همه کاراشون رو میخوان تو یه روز انجام بدن . دیگه برنامه ها همه خراب شد رفت کاریش نمیشه کرد .
مشکل اینجاس که همه نمیخوایم بیایم مشهد من باید برگردم شهرمون بعد دوستام میخوان بیان مشهد نمیشه 2 گروه بشیم !!به نقل از giggly :میتونید ظهر چارشنبه که همایش کرمان تموم میشه، با قطار بیاید مشهد که در این صورت صبح 5 شنبه مشهدید، این طوری به همایش مشهدم میرسید!
البته این طوری کمی خسته کننده است!
5 تا ارائه هم فرزانگان های کرمان بودن !به نقل از M3HR4N :از ده مقاله برگزیده فیزیک ، 8 تا کرمانی بودن....