sepantaminoo
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علّامه حلّی یک کرمان
- شهر
- کرمان
پاسخ : چهارمین همایش علوم پایه سمپاد "همایش کرمان"
با حرفتون كاملا موافقم كارگاه ها هم لزومي نداره كه جدا بشن جايي كارگاه ها جدا ميشن كه هدف ارائه به همه نباشه و هدف نمره دادن و رتبه دادن باشه اما اينجا كه ما قصدمون ارتقا سطح علمي و اشنا سازي همه با اخبار علمي جديده برگزاري به همين سبك جالبترين كاره.
بگذريم!!!
اگه پيشنهادي براي برگزاري بهتر همايش چهارم دارين حتما همينجا و يا توي سايت ما اعلام كنيد خوشحال ميشيم.
×ارسال پست متوالی ممنوعه.
انشالله براي همايش چهارم فكر برنامه هاي تفريحي بيشتري مي كنيم!!به نقل از sahere-handsome :من هم همایش دوم و هم سوم بودم :)
همایش دوم خیلی بهتر بود کسل کننده نبود وقت برای گردش هم بود قبول دارم که اگه وقت واسه چیزهای دیگه میذاشتن برنامه ها به هم میریخت ولی خاطره سال اول واسه من بهتر بود
البته همایش دوم واسه پوستر بودیم و سوم واسه ارائهیه ذره استرس بیشتر بود B-)
به نظرم کارگاه ها رو جدا کنید خیلی بد میشه قشنگی همایش به درهم بودنش بود و البته سالن پوستر![]()
با حرفتون كاملا موافقم كارگاه ها هم لزومي نداره كه جدا بشن جايي كارگاه ها جدا ميشن كه هدف ارائه به همه نباشه و هدف نمره دادن و رتبه دادن باشه اما اينجا كه ما قصدمون ارتقا سطح علمي و اشنا سازي همه با اخبار علمي جديده برگزاري به همين سبك جالبترين كاره.
ولي من بهتون اطمينان ميدم اين اتفاق نيافتاده.به نقل از Rainman :دوست عزیز من قصد لطمه زدن به اعتباری کسی و چیزیو ندارم! ^#^
الانم حضور ذهن ندارم ک اسم مقاله بهت بگم.
در همین حد بگم که آقای علی مقدم به ماگفت تا الان چندتا ارائه کنسل شده!
جالا مسئله مهمی نیست
بگذريم!!!
اگه پيشنهادي براي برگزاري بهتر همايش چهارم دارين حتما همينجا و يا توي سايت ما اعلام كنيد خوشحال ميشيم.
×ارسال پست متوالی ممنوعه.