شما می خواین مقاله بدین مانعی نداره و هیچ فرقی با بقیه نمی کنه.به نقل از asghar shepeshu :دماوندی من و یکی دیگه هم قراره یه مقاله بدیم ولی خودمونیم به کاربرا می گفتی که پارتی بازی توش زیاده
شیوه ارایه و پوستر مشابه پارساله و فرصت سوال و جواب هم قطعا وجود داره. زمان دقیق ارایه ها متعاقبا اعلام می گردد.به نقل از M.M.Z :امسال هم شیوه ی ارائه و پوستر مثل پارساله؟؟؟؟
زمانش،ابزاری که در اختیارمون می ذارین،فرصت پرسش و پاسخ!!!!!؟؟؟؟
به دلیل نداشتن رضایت از نویسندگان مقالات دوره قبل از انتشار مقالات و چکیده ها برای عموم معذوریم!!!به نقل از zara_l :میشه طرح های برگزیده ی همایش های قبلی رو بذارید در حد چکیده! این شکلی کمک می کنه که بدونیم مقالمون در چه حده رتبه میاره یا نه!
یعنی مقالات دوره ی قبلی ها شایسته ی برگزیده شدن رو نداشتند ؟به نقل از sepantaminoo :به دلیل نداشتن رضایت از نویسندگان مقالات دوره قبل از انتشار مقالات و چکیده ها برای عموم معذوریم!!!
چکیده مقالات انحصارا در کتابی در روز همایش در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد.
مگه میشه همایش دانش آموزی ای باشه و پارتی بازی نباشه ؟!به نقل از asghar shepeshu :دماوندی من و یکی دیگه هم قراره یه مقاله بدیم ولی خودمونیم به کاربرا می گفتی که پارتی بازی توش زیاده
منظور نداشتن رضايت نامه از صاحبان اثار است!!به نقل از zara_l :یعنی مقالات دوره ی قبلی ها شایسته ی برگزیده شدن رو نداشتند ؟
هيچ پارتي بازي اي وجود نداشته و ندارد و داوري صد درصد به عهده داوران گرامي است و دبيرخانه مسئول جمع اوري مقالات و انجام پيش داوري است اما داوري نهايي توسط اساتيد انجام مي شود.به نقل از asghar shepeshu :ببخشیدا درسته فرزانگانیا و بقیه مدارس نمی دونن ولی من و تو که تو یه مدرسه ایم می دونیم. من می تونم الان چند تا پارتی بازی بگم ولی متاسفانه افرادی لو میرن واسه همین نمیگم
بله ميشه، چرا نبايد بشه؟!!!به نقل از سکو تـ ـــ. :مگه میشه همایش دانش آموزی ای باشه و پارتی بازی نباشه ؟!![]()