- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
کنکور یکی از بزرگترین مشکلات ماست که بخوری پاته نخوری پاته ! کشور ما من جمله معدود کشورهایی هست که کنکوری به این شکل دارند. متاسفانه نیاز به تحصیلات دانشگاهی برای کار و جایگاه اجتماعی ، کمبود دانشگاه خوب و ظرفیت محدود و ... همگی دلایلی هستند که 99 درصد نوجوانان رو در مسیر کنکور قرار میدن. در این تاپیک میخواهیم بحث کنیم که چطور میشه فرآیند کنکور رو بهینه سازی کرد و به سمتی پیش برد به ضریب خطای آزمون خیلی کمتر از وضع فعلی بشه. کاری هم با امتحان نهایی و تاثیر نمرات مدرسه نداریم. پیش فرضمون اینه که کنکور وجود داره در هر صورت.
پیشنهاد اول رو من خودم میدم. به نظر من سوالات نباید لزوما ارزش یکسان داشته باشند. سوالات باید امتیازبندی بشن و سوال سخت نمره بیشتری داشته باشه. اشتباه جواب دادن سوال سخت نمره منفی کمتری نسبت به اشتباه جواب دادن سوال آسون داشته باشه. چیزی شبیه به المپیاد. البته اینکار باعث میشه اختلاف نمرات بالا بره. دانش آموزان قوی نمراتشون بکشه بالا. ضعیف ها بیاد پایین ولی خب خیلی منطقی تره.
منتظر نظراتتون هستم.
پیشنهاد اول رو من خودم میدم. به نظر من سوالات نباید لزوما ارزش یکسان داشته باشند. سوالات باید امتیازبندی بشن و سوال سخت نمره بیشتری داشته باشه. اشتباه جواب دادن سوال سخت نمره منفی کمتری نسبت به اشتباه جواب دادن سوال آسون داشته باشه. چیزی شبیه به المپیاد. البته اینکار باعث میشه اختلاف نمرات بالا بره. دانش آموزان قوی نمراتشون بکشه بالا. ضعیف ها بیاد پایین ولی خب خیلی منطقی تره.
منتظر نظراتتون هستم.