• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جایگاه سمپادیا در خانواده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جایگاه سمپادیا در خانواده

مامانم تا حد زیادی آشناس با سمپادیا و فعالیت هایی که انجام میشه و کارای داوطلبانه و نقد فیلم و کتاب و اینا بعد همیشه میگه خیلی خوبه که خودتون همچین اجتماعی درست کردین.کادر مدیریت سایت رو هم میشناسه.مخصوصا کادر مدیریت قبلی آرمیتا و آقای مطهری و ندا و آقای بذرکار :))
بابام نمیشناسه سایتو کلا،فقط میدونه یه سایتی هست توش بچه های تیزهوشان عضون!! :))
اون اوایل ینی زمان که فعالیتم تو سایت زیاد بود و کار مدیریتی انجام میدادم سمپادیا به عنوان یک سایت وقت گیر و انرژی خواه(!) ;D و بی فایده در دنیای واقعی تلقی میشد واسه مامانم!! ;D

کمی تا حدودی آشناییت دارن ولی خب با گذروندن وقتِ زیادی تو این سایت ـم موافق نیستن که البته حق دارن.
تنها باری که رفتم میتینگ سال 91 پارکِ قیطریه بود که کلِ راه رو تا برسیم تهران داشتم براشون توضیح میدادم که جو سایت چجوری ـه ؛ درآخر هم موفق به گرفتنِ اجازه برا رفتن به میتینگ رو گرفتم اما با خانواده رفتم پیش دوستان (از دور مراقبم بودن و اینا :)) ) شاهد هم دارم :-""" :دی
کلا به نظرم میشه منطقی باشون صحبت کرد و نیازی به بحث و اینا نیست؛ بیشترم جواب میده ;;)

.

آبجیم که میاد کنارم میشینه تا پ.خ هارو هم میخونه ;Dتقریبا همه کاربرایی که باهاشون صمیمی هستمو میشناسه!)لازم به ذکر است که خواهر بنده 10سالشه( :)) :-" ولی خدایی از همه چی سر درمیاره
مامانم که فک میکنه اینجا فقط یه جا واسه دوست یابیه! X_Xاز موقعی که قضیه بن شدن رو براش گفتم همش دعا میکنه یه بار واسه یه ماه هم که شده بن شم! =))

بابامم میدونه که اینجا میام ولی سوالی نمیپرسه در موردش و واکنش خاصی هم نشون نمیده :-"

اسم ـش ـرو شنیدن 8-|

مامانم میدونه و باهاش آشنایی داره. مطلبای خوب اینجا رو هم بهش میگم. ولی در کل چون میدونه من به حرف کسی گوش نمیکنم ، نمیگه کم برو و اینا.
بابامم آره یه کوچولویی آشنایی داره.

آقایون خانوما
یک سوال !
جایگاه سمپادیا در خانواده شما ( :eek:) چیه؟ خانوادتون چی از سمپادیا میدونن و چه حسی نسبت بهش دارن؟
آیا هنوز سمپادیا جایگاهی در خانواده ها دارد؟ :))

Back
بالا